Trio met moeder en dochter meesteres brabant

trio met moeder en dochter meesteres brabant

Ik vond het waanzinnig geil om te zien hoe ze keek terwijl ze klaarkwam. Ze keek me strak aan en maakte geen enkel geluid. Op hetzelfde moment dat mijn dochter klaarkwam, spoot ik mijn geil diep in haar moeder en verbeeldde me hoe het zou zijn als ik mijn geile liefdes sappen in dat tienerkutje zou spuiten.

Britt sloot zacht de deur en mijn vrouw zei dat ze het heerlijk vond. Toen ik de volgende ochtend naar beneden kwam, keek ik mijn dochter aan die al aan de ontbijttafel zat. Mijn vrouw liep net naar de wc toen ik mijn dochter een kus op haar wang gaf en ze mij gehaast toefluisterde dat ze het een heel geil gezicht vond om mam en mij te zien neuken.

Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. Je kunt toch moeilijk tegen je eigen dochter zeggen dat het je ongelooflijk opwond om haar geile lichaam te zien en dat je je afvroeg hoe het zou zijn om haar geile tienerkutje vol te spuiten? Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en deden we net of het over iets anders hadden. Twee dagen later gebeurde hetzelfde als hierboven beschreven alleen werd ik nu gepijpt door mijn vrouw.

Ik lag op bed en mijn vrouw was mij geil aan het pijpen terwijl mijn dochter naar binnen stond te kijken. Ik kon haar zien door de reflectie in de televisie die tegenover ons bed stond. Ik spoot met krachtige stralen in de mond van mijn vrouw en ze slikte alles door.

Mijn vrouw wilde ook graag gebeft worden en ging op haar rug liggen en vroeg me haar aan het bed vast te maken met handboeien. Ik deed wat ze me vroeg maar toen ik juist mijn hoofd tussen haar benen wilde steken, kwam mijn dochter onze slaapkamer ingelopen. Mijn vrouw schrok zich een ongeluk en gebood me haar snel los te maken.

Britt zei dat ze het een geil gezicht had gevonden maar dat ze ook wel eens geneukt wilde worden. Ze was nu reeds een week of zes aan de pil en zei dat ze smachtte naar een pik tussen haar strakke lipjes.

Mijn vrouw wist niet wat ze moest zeggen maar al had ze het wel geweten, dan kreeg ze daar niet echt de kans toe. Britt kwam op me afgelopen en zei dat ze me ook wilde pijpen. Ze nam plaats op bed, vlak naast haar moeder en zoog mijn pik naar binnen. Ik keek een beetje verbaasd naar mijn vrouw die het hoofd afwende om niet te hoeven zien hoe ik me overgaf aan deze incesthandeling van onze dochter.

Ik moet eerlijk zeggen dat ze het heel goed kon. Ik genoot van haar toegewijde lipjes en tongetje en mijn dochter trok tijdens het pijpen haar slaapshirt en slipje uit.

Ze zat nu naakt voor me en geloof me; daar is geen vader tegen bestand. Ik besloot het dan ook maar te laten gebeuren en plaatste mijn hand op haar hoofd om haar dieper in haar keeltje te kunnen neuken.

Mijn vrouw keek af en toe op om te kijken of we al klaar waren. Mijn dochter zei dat ze wilde dat ik haar mond volspoot en door deze geile taal uit dat kinderlijke koppie kwam ik wederom klaar. Britt genoot en slikte alles door, net als haar moeder. Op de een of andere manier werd nu ook mijn vrouw opgewonden en zat met verhit gezicht te kijken hoe ze mijn pik helemaal schoonlikte.

Britt liet zich achterover op bed vallen en lag met haar hoofd op de buik van haar moeder. Haar kutje was helemaal kaal geschoren en ze zag er heerlijk uit. Ik nam de kans dan ook waar om dit heerlijke maagdelijke tienerkutje te likken en Britt genoot van mijn ervaring.

Haar moeder keek dit alles aan en werd helemaal nat. Ik likte Britt totdat ze bijna klaarkwam en toen vroeg Britt me haar te neuken. Mijn pik was tijdens de incestueuze befbeurt niet meer gaan liggen dus het was niet moeilijk mijn harde pik tussen de natte lipjes van mijn dochter te laten glijden. Ik streek een paar keer met mijn eikel over haar klitje en Britt werd helemaal gek. Ik stak mijn eikel een klein stukje in haar en voelde hoe haar strakke kutje mijn pik als met een strakke hand vastpakte.

Ik gleed traag een paar keer op en neer en voelde hoe haar poesje steeds natter en natter werd. Wendy schrok hier wel een beetje van en zei toen dat mag niet volgens onze religie.

Verrast als ik was zei ik toen ik dacht dat jullie gezin niet zo sterk gelovig was. Ze lachte een beetje verlegen en zei toen klopt we worden vrij opgevoed. Maar zei ze dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur.

Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond, Vind je me echt mooi zei ze. Ja bevestigde ik en voorzichtig zei ik je hebt volgens mij ook een paar mooie stevige borsten. Wendy bloosde een beetje en zei dat weet ik niet ik heb nooit naar de borsten van andere meisjes gekeken. Ik kreeg nu het gevoel dat Wendy me een beetje aan het uitdagen was. Nou zei ik mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken.

Wendy had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola. Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog. Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen.

Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me. Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Wendy nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daarover een fel paars hemdje, Het deed haar boven lichaam goed uitkomen. Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook. Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer.

Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer, Oh zei ze ik slaap ook op de voorkamer in ons huis. Galant als ik ben opende ik de deur en liet Wendy de kamer binnen, Ooh wat een mooi groot bed zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan. Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan.

Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje. Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog. Ik pakte haar bij haar ontblote zijde en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond. Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit.

Zo zei ze nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Wendy beantwoorde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen.

Op eens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis , Hij is hard zei ze. Ja vind je dat gek zei ik tegen haar ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou. Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan, Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest.

Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn. Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar. Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze.

Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?. Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open. Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Wendy en schoof nu zelf haar broek naar beneden. Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed.

Ik lag net en Wendy kroop op me en begon me te zoenen en te aaien. Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit. Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren. Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen.

Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Wendy wat te kreunen. Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong. Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje.

Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht. Waarom stop je nu vroeg Wendy, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht.

Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen, Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin vertelde ik haar. Ze glunderde en zei zou je dat voor mij willen doen.

Doe maar wat jij het beste vindt zei ze ik vertrouw op jou, Maar ik wil er alles af zei ze. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit. Het begon enigszins te schuimen en Wendy begon licht te kreunen ga door zei ze het voelt heerlijk.

Het moet intrekken zei ik en waste mijn handen af straks meer zei ik nu ga ik even wat drinken voor ons pakken. Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen. Wendy ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los. Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei ligt je kontje iets dan kan ik hem uit doen.

Gewillig deed ik dat en Wendy trok hem direct naar beneden ik ging weer zitten en ze deed de broek van mijn voeten en gooide hem aan de kant. Toen ze haar handen weer vrij had liet ze er een in mijn slip glijden en voelde aan mijn pik. Wat is hij groot en hart zei ze zacht. Ik stapte in het bad tussen haar benen en zette de douche kraan aan en pakte het krabbertje. Doe je benen eens iets verder uit elkaar zei ik tegen haar en meteen spreidde ze haar benen helemaal.

Met het krabbertje begon ik haar schaamhaar van haar kutje te krabben en spoelde het telkens met wat water weg. Wendy begon te giechelen, ik keek op en ze zei tegen me het water kriebelt als het langs mijn poesje loopt. Ik ging verder en binnen een paar minuten was ze helemaal kaal van onderen, Ik pakte een washandje met wat zeep en waste alle schuim resten weg van haar schaamstreek. Wendy keek nu naar har kruis en lachte dat ziet er geil uit zo nu het kaal is. Ik kwam terug en zei tegen haar dit is om je huid wat te ontsmetten en te verzachten.

Zo zei ik tegen haar het is in gemasseerd, Trek je slipje eens aan zei ik dan kun je eens voelen hoe geil dat het aan voelt. Wendy stond op en stapte uit het bad en tilde toen een been op en zette dit op de rand van het bad.

Ze deed haar benen uit elkaar en streelde met haar hand over haar kale poesje het voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Ik had prachtig uitzicht op haar kutje en werd ontzettend geil en wilde deze meid neuken. Wendy draaide zich om en pakte haar slipje op en trok het aan. Dat voelt lekker zo aan mijn poesje zei ze en begon over haar kruis te strelen. Ik stapte nu ook uit het bad en pakte haar hand vast en nam haar mee naar de slaapkamer. Wendy dook meteen op het bed en begon haar kruis weer te strelen dat was heerlijk om te zien.

Zachtjes begon ze te kreunen en zag ik een vochtige plek in haar kruis komen. Ik ging naast haar liggen en fluisterde in haar oor hoe mooi het was om haar zo bezig te zien. Dat is de eerste keer dat ik dit doe bekende ze maar ik heb zo-n fijn gevoel in mijn buik het voelt gewoon heerlijk. Nu duwde ik haar benen iets uit elkaar en begon over haar kruis te wrijven Wendy begon met haar onderlichaam te draaien van geilheid.

...

Neuken nieuwegein tiener neukt oma

Stief vader neukt dochter. Harde bult bij anus. En dat heb ik die nacht dan ook nog drie keer gedaan…… Andere geile sex verhalen:. Oh jeetje, wat een grote. Free porno de leeuw. Ik zie dat je pik niet slap wordt. Langzaam begin ik haar bloesje knoop voor knoop open t doen. Sletterige dochter op verborgen cam. Ik vind het heerlijk om met je te neuken maar ik wil geen kind van je.

Welkom bezoek st er! Britt genoot en slikte alles door, net als haar moeder. Ze kreunde even, maar bewoog gelijk met mij mee. Na een lange tijds kwam ik ook klaar en spoot mijn kwak diep in het jonge kutje. Ik was die avond alleen thuis, Jackie was naar een feestje en zou pas laat thuis komen.

Via haar bilnaad druppelde deze liefdesmelange op het bed waar zich een klein plasje leek te vormen. Een trio met mijn man zou leuk zijn. Tenminste dat dacht ik, nu wilde ze mijn lul in haar kont en ze werkte het geheel af, mijn lul verdween in haar kleine kont en een gil van pijn kwam uit haar mond ik wilde stoppen.

Toen hoorde ik haar zeggen STOP slet. Haar kut geblust met mijn spuit waarna zij mij volledig heeft leeg gezogen. Moeder Probeert Pik voor Dochter en Masturbeert. Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven.

Dit bleek uit het feit dat ze vorige week tegen mijn vrouw had gezegd dat ze aan de pil wilde. Ik zette mijn boodschappen binnen en de buurman stond al met een kaftan bij mij aan de deur.

Ritmisch bewoog mijn vrouw de dildo’s door de kutjes van de vrouwen die steeds heftiger aan mijn lul gingen zuigen. Amber keek me aan en duwde me achter haar. Verona van de leur nude. Ik wordt er altijd ook nog eens goed geil van zei Monique, het drong wel tot mij door,maar ik lachte er net zo stom als zij bij. Dat zou ik graag doen zei ze ik vind het hier niet echt fijn zitten, Kom mee zei ik en ging haar voor. Ik kende haar al jaren van gezicht en van groeten maar niet van naam.

Ik stak mijn hand uit toen we binnen waren en zei ik zal me even voorstellen ik ben Johan. Zij gaf me de hand en zei ik heet Wendy. Ga maar ergens zitten zei ik en wil je misschien wat drinken. Graag zei Wendy wat fris graag ik heb best wel dorst ik zat er al bijna een uur. Kun jij je ouders niet bellen vroeg ik ja vertelde ze dat heb ik gedaan maar ze zijn in Amsterdam. Ik schonk een glas cola voor haar in en zette het voor haar op tafel. Ik bekeek haar gouw even en het is een pracht meid.

Ik pakte zelf een sapje en nam plaats tegenover haar. We raakten wat aan de praat en ik vroeg haar hoelang ze al in Nederland woonde omdat ze perfect Nederlands sprak. Ik ben in Nederland geboren en ben al 18 jaar zei ze ik studeer op de Tilburgse universiteit. Zo zei ik, Ik had niet verwacht dat je al zo oud was. Werk jij niet zei ze je bent altijd thuis.

Nee antwoord ik door ziekte ben ik al anderhalf jaar thuis. We spraken over van alles en nog wat en plotseling zei ze ik heb je laatst bij het achterbuurmeisje gezien. Dat zou kunnen zei ik af en toe doe ik wat klusjes. Wendy zei ik durf het haast niet te zeggen maar dat was geen klusje. Het schoot me toen opeens binnen dat ik afgelopen weekend bij de studente achter ons geweest was en dat ik haar geneukt had. Ik kreeg een ontzettend rood hoofd en schaamde me en beetje.

Nou zei Wendy je hoeft niet rood te worden als je ervan genoten hebt is het toch goed. Toen moest ik lachen en zei nou het was heerlijk, En ik zou dit met jou wel willen herhalen. Wendy schrok hier wel een beetje van en zei toen dat mag niet volgens onze religie.

Verrast als ik was zei ik toen ik dacht dat jullie gezin niet zo sterk gelovig was. Ze lachte een beetje verlegen en zei toen klopt we worden vrij opgevoed. Maar zei ze dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur. Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond, Vind je me echt mooi zei ze.

Ja bevestigde ik en voorzichtig zei ik je hebt volgens mij ook een paar mooie stevige borsten. Wendy bloosde een beetje en zei dat weet ik niet ik heb nooit naar de borsten van andere meisjes gekeken. Ik kreeg nu het gevoel dat Wendy me een beetje aan het uitdagen was. Nou zei ik mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken. Wendy had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola. Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog.

Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen. Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me. Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Wendy nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daarover een fel paars hemdje, Het deed haar boven lichaam goed uitkomen.

Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook. Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer. Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer, Oh zei ze ik slaap ook op de voorkamer in ons huis.

Galant als ik ben opende ik de deur en liet Wendy de kamer binnen, Ooh wat een mooi groot bed zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan. Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan.

Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje. Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog.

Ik pakte haar bij haar ontblote zijde en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond. Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit. Zo zei ze nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Wendy beantwoorde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen. Op eens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis , Hij is hard zei ze. Ja vind je dat gek zei ik tegen haar ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou.

Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan, Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest. Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn.

Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar. Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze. Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?. Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open.

Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Wendy en schoof nu zelf haar broek naar beneden. Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed. Ik lag net en Wendy kroop op me en begon me te zoenen en te aaien. Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit.

Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren. Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen. Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Wendy wat te kreunen. Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong. Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje.

Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht. Waarom stop je nu vroeg Wendy, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht. Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen, Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin vertelde ik haar.

Ze glunderde en zei zou je dat voor mij willen doen. Doe maar wat jij het beste vindt zei ze ik vertrouw op jou, Maar ik wil er alles af zei ze. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit.

Het begon enigszins te schuimen en Wendy begon licht te kreunen ga door zei ze het voelt heerlijk. Het moet intrekken zei ik en waste mijn handen af straks meer zei ik nu ga ik even wat drinken voor ons pakken.

Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen. Wendy ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los. Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei ligt je kontje iets dan kan ik hem uit doen.


trio met moeder en dochter meesteres brabant

Ik vond het waanzinnig geil om te zien hoe ze keek terwijl ze klaarkwam. Ze keek me strak aan en maakte geen enkel geluid. Op hetzelfde moment dat mijn dochter klaarkwam, spoot ik mijn geil diep in haar moeder en verbeeldde me hoe het zou zijn als ik mijn geile liefdes sappen in dat tienerkutje zou spuiten. Britt sloot zacht de deur en mijn vrouw zei dat ze het heerlijk vond. Toen ik de volgende ochtend naar beneden kwam, keek ik mijn dochter aan die al aan de ontbijttafel zat. Mijn vrouw liep net naar de wc toen ik mijn dochter een kus op haar wang gaf en ze mij gehaast toefluisterde dat ze het een heel geil gezicht vond om mam en mij te zien neuken.

Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. Je kunt toch moeilijk tegen je eigen dochter zeggen dat het je ongelooflijk opwond om haar geile lichaam te zien en dat je je afvroeg hoe het zou zijn om haar geile tienerkutje vol te spuiten? Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en deden we net of het over iets anders hadden. Twee dagen later gebeurde hetzelfde als hierboven beschreven alleen werd ik nu gepijpt door mijn vrouw.

Ik lag op bed en mijn vrouw was mij geil aan het pijpen terwijl mijn dochter naar binnen stond te kijken. Ik kon haar zien door de reflectie in de televisie die tegenover ons bed stond.

Ik spoot met krachtige stralen in de mond van mijn vrouw en ze slikte alles door. Mijn vrouw wilde ook graag gebeft worden en ging op haar rug liggen en vroeg me haar aan het bed vast te maken met handboeien.

Ik deed wat ze me vroeg maar toen ik juist mijn hoofd tussen haar benen wilde steken, kwam mijn dochter onze slaapkamer ingelopen. Mijn vrouw schrok zich een ongeluk en gebood me haar snel los te maken.

Britt zei dat ze het een geil gezicht had gevonden maar dat ze ook wel eens geneukt wilde worden. Ze was nu reeds een week of zes aan de pil en zei dat ze smachtte naar een pik tussen haar strakke lipjes. Mijn vrouw wist niet wat ze moest zeggen maar al had ze het wel geweten, dan kreeg ze daar niet echt de kans toe. Britt kwam op me afgelopen en zei dat ze me ook wilde pijpen.

Ze nam plaats op bed, vlak naast haar moeder en zoog mijn pik naar binnen. Ik keek een beetje verbaasd naar mijn vrouw die het hoofd afwende om niet te hoeven zien hoe ik me overgaf aan deze incesthandeling van onze dochter.

Ik moet eerlijk zeggen dat ze het heel goed kon. Ik genoot van haar toegewijde lipjes en tongetje en mijn dochter trok tijdens het pijpen haar slaapshirt en slipje uit. Ze zat nu naakt voor me en geloof me; daar is geen vader tegen bestand. Ik besloot het dan ook maar te laten gebeuren en plaatste mijn hand op haar hoofd om haar dieper in haar keeltje te kunnen neuken. Mijn vrouw keek af en toe op om te kijken of we al klaar waren. Mijn dochter zei dat ze wilde dat ik haar mond volspoot en door deze geile taal uit dat kinderlijke koppie kwam ik wederom klaar.

Britt genoot en slikte alles door, net als haar moeder. Op de een of andere manier werd nu ook mijn vrouw opgewonden en zat met verhit gezicht te kijken hoe ze mijn pik helemaal schoonlikte.

Britt liet zich achterover op bed vallen en lag met haar hoofd op de buik van haar moeder. Haar kutje was helemaal kaal geschoren en ze zag er heerlijk uit. Ik nam de kans dan ook waar om dit heerlijke maagdelijke tienerkutje te likken en Britt genoot van mijn ervaring. Haar moeder keek dit alles aan en werd helemaal nat. Ik likte Britt totdat ze bijna klaarkwam en toen vroeg Britt me haar te neuken. Mijn pik was tijdens de incestueuze befbeurt niet meer gaan liggen dus het was niet moeilijk mijn harde pik tussen de natte lipjes van mijn dochter te laten glijden.

Ik streek een paar keer met mijn eikel over haar klitje en Britt werd helemaal gek. Ik stak mijn eikel een klein stukje in haar en voelde hoe haar strakke kutje mijn pik als met een strakke hand vastpakte. Ik gleed traag een paar keer op en neer en voelde hoe haar poesje steeds natter en natter werd.

Wendy schrok hier wel een beetje van en zei toen dat mag niet volgens onze religie. Verrast als ik was zei ik toen ik dacht dat jullie gezin niet zo sterk gelovig was. Ze lachte een beetje verlegen en zei toen klopt we worden vrij opgevoed.

Maar zei ze dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur. Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond, Vind je me echt mooi zei ze. Ja bevestigde ik en voorzichtig zei ik je hebt volgens mij ook een paar mooie stevige borsten.

Wendy bloosde een beetje en zei dat weet ik niet ik heb nooit naar de borsten van andere meisjes gekeken. Ik kreeg nu het gevoel dat Wendy me een beetje aan het uitdagen was. Nou zei ik mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken. Wendy had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola. Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog.

Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen. Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me. Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Wendy nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daarover een fel paars hemdje, Het deed haar boven lichaam goed uitkomen.

Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook. Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer.

Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer, Oh zei ze ik slaap ook op de voorkamer in ons huis. Galant als ik ben opende ik de deur en liet Wendy de kamer binnen, Ooh wat een mooi groot bed zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan. Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan. Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje.

Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog. Ik pakte haar bij haar ontblote zijde en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond. Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit.

Zo zei ze nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Wendy beantwoorde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen. Op eens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis , Hij is hard zei ze. Ja vind je dat gek zei ik tegen haar ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou. Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan, Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest.

Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn. Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar. Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze. Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?. Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open. Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Wendy en schoof nu zelf haar broek naar beneden.

Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed. Ik lag net en Wendy kroop op me en begon me te zoenen en te aaien.

Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit. Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren. Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen. Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Wendy wat te kreunen.

Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong. Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje. Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht. Waarom stop je nu vroeg Wendy, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht.

Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen, Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin vertelde ik haar. Ze glunderde en zei zou je dat voor mij willen doen. Doe maar wat jij het beste vindt zei ze ik vertrouw op jou, Maar ik wil er alles af zei ze. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit.

Het begon enigszins te schuimen en Wendy begon licht te kreunen ga door zei ze het voelt heerlijk. Het moet intrekken zei ik en waste mijn handen af straks meer zei ik nu ga ik even wat drinken voor ons pakken. Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen. Wendy ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los.

Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei ligt je kontje iets dan kan ik hem uit doen. Gewillig deed ik dat en Wendy trok hem direct naar beneden ik ging weer zitten en ze deed de broek van mijn voeten en gooide hem aan de kant. Toen ze haar handen weer vrij had liet ze er een in mijn slip glijden en voelde aan mijn pik. Wat is hij groot en hart zei ze zacht. Ik stapte in het bad tussen haar benen en zette de douche kraan aan en pakte het krabbertje. Doe je benen eens iets verder uit elkaar zei ik tegen haar en meteen spreidde ze haar benen helemaal.

Met het krabbertje begon ik haar schaamhaar van haar kutje te krabben en spoelde het telkens met wat water weg. Wendy begon te giechelen, ik keek op en ze zei tegen me het water kriebelt als het langs mijn poesje loopt. Ik ging verder en binnen een paar minuten was ze helemaal kaal van onderen, Ik pakte een washandje met wat zeep en waste alle schuim resten weg van haar schaamstreek. Wendy keek nu naar har kruis en lachte dat ziet er geil uit zo nu het kaal is.

Ik kwam terug en zei tegen haar dit is om je huid wat te ontsmetten en te verzachten. Zo zei ik tegen haar het is in gemasseerd, Trek je slipje eens aan zei ik dan kun je eens voelen hoe geil dat het aan voelt. Wendy stond op en stapte uit het bad en tilde toen een been op en zette dit op de rand van het bad. Ze deed haar benen uit elkaar en streelde met haar hand over haar kale poesje het voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit.

Ik had prachtig uitzicht op haar kutje en werd ontzettend geil en wilde deze meid neuken. Wendy draaide zich om en pakte haar slipje op en trok het aan. Dat voelt lekker zo aan mijn poesje zei ze en begon over haar kruis te strelen.

Ik stapte nu ook uit het bad en pakte haar hand vast en nam haar mee naar de slaapkamer. Wendy dook meteen op het bed en begon haar kruis weer te strelen dat was heerlijk om te zien. Zachtjes begon ze te kreunen en zag ik een vochtige plek in haar kruis komen.

Ik ging naast haar liggen en fluisterde in haar oor hoe mooi het was om haar zo bezig te zien. Dat is de eerste keer dat ik dit doe bekende ze maar ik heb zo-n fijn gevoel in mijn buik het voelt gewoon heerlijk. Nu duwde ik haar benen iets uit elkaar en begon over haar kruis te wrijven Wendy begon met haar onderlichaam te draaien van geilheid.

...Sm meesteres groningen sex contact limburg


trio met moeder en dochter meesteres brabant

Hindoestaanse sex massage happy end limburg


Dude besluit mama als proefkonijn te gebruiken. Sexy mama is onweerstaanbaar voor haar stiefzoon. Sexy moeder stelt haar kutje beschikbaar voor dochter en vriendje. Moeder en vriendinnen vallen de vriend van stiefdochter aan. Dude beukt rijpe kut. De geile moeder van mijn vriendin. Jij bent helemaal geen zuster! Just To Fit In. Mama is een freak. Stiefmoeder wil de lul van haar dochters vriendje voelen. Stoute mama dwingt zoon om zijn vriendin te neuken. Jongen met groene vingers onderhoud gazonnetje van MILF.

Het perverse stiefbroertje van Riley. Taboe Aanval op Stiefmoeder Alexis Monroe. Mia Malkovic deelt beste vriend met stiefmoeder. Dat zou kunnen zei ik af en toe doe ik wat klusjes.

Wendy zei ik durf het haast niet te zeggen maar dat was geen klusje. Het schoot me toen opeens binnen dat ik afgelopen weekend bij de studente achter ons geweest was en dat ik haar geneukt had. Ik kreeg een ontzettend rood hoofd en schaamde me en beetje. Nou zei Wendy je hoeft niet rood te worden als je ervan genoten hebt is het toch goed. Toen moest ik lachen en zei nou het was heerlijk, En ik zou dit met jou wel willen herhalen.

Wendy schrok hier wel een beetje van en zei toen dat mag niet volgens onze religie. Verrast als ik was zei ik toen ik dacht dat jullie gezin niet zo sterk gelovig was.

Ze lachte een beetje verlegen en zei toen klopt we worden vrij opgevoed. Maar zei ze dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur.

Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond, Vind je me echt mooi zei ze. Ja bevestigde ik en voorzichtig zei ik je hebt volgens mij ook een paar mooie stevige borsten. Wendy bloosde een beetje en zei dat weet ik niet ik heb nooit naar de borsten van andere meisjes gekeken. Ik kreeg nu het gevoel dat Wendy me een beetje aan het uitdagen was. Nou zei ik mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken.

Wendy had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola. Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog. Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen.

Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me. Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Wendy nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daarover een fel paars hemdje, Het deed haar boven lichaam goed uitkomen. Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook.

Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer. Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer, Oh zei ze ik slaap ook op de voorkamer in ons huis. Galant als ik ben opende ik de deur en liet Wendy de kamer binnen, Ooh wat een mooi groot bed zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan.

Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan. Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje. Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog.

Ik pakte haar bij haar ontblote zijde en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond.

Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit. Zo zei ze nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Wendy beantwoorde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen. Op eens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis , Hij is hard zei ze. Ja vind je dat gek zei ik tegen haar ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou.

Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan, Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest. Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn. Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar. Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze. Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?.

Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open. Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Wendy en schoof nu zelf haar broek naar beneden.

Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed. Ik lag net en Wendy kroop op me en begon me te zoenen en te aaien. Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit. Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren.

Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen. Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Wendy wat te kreunen. Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong. Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje.

Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht. Waarom stop je nu vroeg Wendy, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht.

Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen, Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin vertelde ik haar. Ze glunderde en zei zou je dat voor mij willen doen. Doe maar wat jij het beste vindt zei ze ik vertrouw op jou, Maar ik wil er alles af zei ze. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit.

Het begon enigszins te schuimen en Wendy begon licht te kreunen ga door zei ze het voelt heerlijk. Het moet intrekken zei ik en waste mijn handen af straks meer zei ik nu ga ik even wat drinken voor ons pakken. Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen.

Wendy ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los. Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei ligt je kontje iets dan kan ik hem uit doen. Gewillig deed ik dat en Wendy trok hem direct naar beneden ik ging weer zitten en ze deed de broek van mijn voeten en gooide hem aan de kant. Toen ze haar handen weer vrij had liet ze er een in mijn slip glijden en voelde aan mijn pik. Wat is hij groot en hart zei ze zacht.

Ik stapte in het bad tussen haar benen en zette de douche kraan aan en pakte het krabbertje. Doe je benen eens iets verder uit elkaar zei ik tegen haar en meteen spreidde ze haar benen helemaal. Met het krabbertje begon ik haar schaamhaar van haar kutje te krabben en spoelde het telkens met wat water weg.

Wendy begon te giechelen, ik keek op en ze zei tegen me het water kriebelt als het langs mijn poesje loopt. Ik ging verder en binnen een paar minuten was ze helemaal kaal van onderen, Ik pakte een washandje met wat zeep en waste alle schuim resten weg van haar schaamstreek. Wendy keek nu naar har kruis en lachte dat ziet er geil uit zo nu het kaal is. Ik kwam terug en zei tegen haar dit is om je huid wat te ontsmetten en te verzachten.

Zo zei ik tegen haar het is in gemasseerd, Trek je slipje eens aan zei ik dan kun je eens voelen hoe geil dat het aan voelt. Wendy stond op en stapte uit het bad en tilde toen een been op en zette dit op de rand van het bad.

Ze deed haar benen uit elkaar en streelde met haar hand over haar kale poesje het voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Ik had prachtig uitzicht op haar kutje en werd ontzettend geil en wilde deze meid neuken. Wendy draaide zich om en pakte haar slipje op en trok het aan. Dat voelt lekker zo aan mijn poesje zei ze en begon over haar kruis te strelen.

trio met moeder en dochter meesteres brabant