Meisjes met elkaar neuken in de vrachtwagen

meisjes met elkaar neuken in de vrachtwagen

..

Gratis neuken in amsterdam limburg erotische massage
meisjes met elkaar neuken in de vrachtwagen

..


Sexdate rotterdam spuitende homo


Begerig keek ze naar het voor haar verrassend grote ding, masseerde hem even en zei toen: Ik wil dat heerlijke ding van je in mijn kut hebben. Daar hielpen ze elkaar uit de kleren, waarna Henk zijn buurvrouw nu voor het eerst geheel naakt zag. Ze nam zijn lul in haar hand en ging op het bed zitten en toen liggen.

Kom maar lekker met je lul in mijn kut. Ze merkte dat hij een hele tijd geen vrouw had gehad, zo ging hij te keer. Hoe dieper, hoe liever. We hadden dit veel eerder moeten doen. Ik kom al weer klaar op die heerlijke paal van je. Ze voelde aan zijn lul, die nog steeds in haar kut zat, dat hij klaar was voor de tweede ronde. Hij begroef zijn gezicht tussen haar sterke benen en stak zijn tong in haar liefdesholletje.

Hij stak er een paar vingers bij en ging toen met zijn tong over haar klit, die stijf stond van de op-winding. Heleen trok zijn lul naar zich toe en nam hem in haar mond, waarna ze hem langzaam naar binnen zoog.

Henk neukte haar in haar mond. Ze zoog steeds sterker aan zijn lul, terwijl ze voor de derde keer haar orgasme voelde naderen. Ze snikte het uit van genot, en voelde aan zijn balzak dat zijn hoogtepunt er ook weer stond aan te komen.

Ze zoog steeds krachtiger aan zijn lul, alsof zijn sperma uit zijn tenen moest komen. Heleen slikte heftig om geen druppel van zijn zaad verloren te laten gaan en genoot er intens van. Moe, maar uiterst voldaan lagen ze naast elkaar uit te hijgen, waarbij hij bij wijze van naspel zachtjes met haar borsten speelde.

Ze bleven zo nog een half uurtje liggen, met de armen om elkaar heen. Behalve aan het huishouden besteedde hij ook veel tijd aan zijn dochter, die er ook niets kon doen dat zij in de steek waren gelaten.

Hij wilde haar een zo gelukkig mogelijke jeugd bezorgen. In kinderlijke termen had hij haar uitgelegd, dat haar moeder was vertrokken en niet weer terug zou komen, zodat van nu af aan hij voor haar moest zorgen. Met haar grote ogen keek ze hem vol vertrouwen aan en zei, met een hand op zijn arm als om hem te troosten: Ik weet wel, dat jij goed voor mij zorgt.

Hij had werk in de werkplaats van de fabriek gekregen, en was daar met een paar collega's verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark.

Het werk beviel hem goed, al miste hij de vrachtwagen nog regelmatig. Maar het stelde hem in staat bij zijn dochter te zijn als die thuis was, en daar was het hem om begonnen.

De jaren regen zich zo aaneen. Henk maakte promotie en had zo Marjan ook meer te bieden. Zij ontwikkelde zich intussen tot een hoogst aantrekkelijke jonge dame en had op haar zestiende een figuur, waar menig man verlekkerd naar kon kijken.

Ze was slank, had een knap gezicht en redelijk grote borsten, die echter nog volop in ontwikkeling waren. Maar zij taalde niet naar mannen, misschien wel omdat ze steeds beter begon te beseffen wat haar vader allemaal voor haar deed om haar een gelukkige jeugd te bezorgen. Ze leefde op heel vertrouwde voet met hem. Met die gewoonte was Marjan opgegroeid en ze kleedde zichzelf ook op haar kamer uit, om dan naakt naar de douche te gaan, in plaats van zich daar uit te kleden.

Maar omdat haar lichaam volop in ontwikkeling was en, voor Henk het meest zichtbaar, haar borsten steeds groter werden, kreeg hij het er wel eens wat moeilijk mee. Ook al was zij zijn dochter, ze was ook een jonge vrouw en hij een man van vlees en bloed, en dan ook nog een, die al een lange tijd geen vrouw had gehad.

Op een avond zaten ze naast elkaar op de bank naar de televisie te kijken, toen Marjan opeens zei, dat ze ging douchen. Dat heb ik nog nooit gedaan. En die hoort niet meer naakt door het huis te lopen als er iemand in de buurt is. Ze vleide zich even tegen hem aan en vroeg toen plotseling: En jij komt zo niet aan je trekken.

Naar de hoeren ga je, volgens mij, ook niet. Ze legde even in een vertrouwd gebaar haar hand op zijn borst, en zei: Ze waren hartsvriendinnen en bespraken alles met elkaar.

Het moet wel klikken, natuurlijk. Hij wil trouwens niet, dat ik dat voor hem doe. Als je wilt, help ik je er ook nog wel bij.

Ik vind jouw vader best wel een stuk. Marjan zag haar vriendin gespannen aan, zag de blik in haar ogen en toen ging haar een lichtje op. Met Hans, m'n broer. Hij heeft mij een keer heerlijk genomen, want ik had er zelf ook zin in. Maar korte tijd later kreeg hij verkering, en toen mocht hij mij niet meer neuken. Goed, jij hebt geen broer, maar wel een vader. En wat is het verschil? Je moet het natuurlijk wel zelf ook willen. Maar zoals ik al zei, je moet het natuurlijk zelf ook willen.

Als je dat wilt, dan lukt het vast wel. Desnoods help ik je erbij. En ik heb mijn vader vaak genoeg op een bepaalde manier naar jou zien kijken. Maar wil je het zelf, Marjan? Als ik op die manier iets terug kan doen, dan graag. En, eerlijk gezegd, wil ik wel graag weer 'es een lekkere lul in mijn kutje hebben. Dan zien we wel hoe we dat aanpakken.

Eerlijk gezegd vind ik jouw vader best een stuk. Gosh, het is toch wel wat: Ik vind ze zo mooi. Terwijl ze trilde van opwinding, schoof zij het strakke T-shirt van haar vriendin omhoog, maakte haar beha los en om-vatte haar heerlijke borsten. Ze begon ze te kneden en aan haar tepels te sabbelen, terwijl ze een hand van haar vriendin op haar eigen borsten voelde en een andere in haar slipje schoof, naar haar kutje.

Ze spreidde haar benen om haar vriendin toegang tot haar liefdesholletje te geven. Wilma nam haar hand en legde die op haar buik. Laten we elkaar eerst langzaam uitkleden. Ze haalde het ding over haar armen, gooide het aan de kant en wilde zich aan haar borsten tegoed doen. Ze genoot van de aanblik van haar borsten, waar de beha slap over heen hing. Toen ze ook die had verwijderd, gingen de beide mooie meisjes staan en maakten elkaars jeans los, die direkt met hun slipjes omlaag werden geschoven.

Ze begonnen nu toch iets meer haast te krijgen. Even later waren beiden naakt en gingen ze in houding op het bed liggen. Marjan voelde direkt de tong van haar vriendin in haar kutje. Wilma wist precies wat zij lekker vond, maar dat wist zij ook van haar vriendin. Terwijl ze een paar vingers in haar kutje stak, liet ze haar tong over haar klitje flitsen, terwijl ze met haar vrije hand met Wilma's borsten speelde. De vriendinnen beften elkaar naar een snel hoogtepunt, maar de storm was nog niet helemaal uitgeraasd.

Ze gingen door en likten en streelden elkaar naar een tweede orgasme, waarna ze voldaan naast elkaar gingen liggen, met de handen op elkaars kutjes. Maar daar zijn we toch vriendinnen voor?

Vind je ook niet? Heeft jouw vader een grote? Zo lang het tenminste maar niet een enge viezerik is. Het had tot gevolg, dat de meisjes nog even met elkaar stoeiden en zich toen weer aankleedden, en naar beneden gingen. Henk was nog op de fabriek, want er was een machine kapot, die het weekend niet gemist kon worden. De meisjes maakten zelf eten klaar, bewaarden het nodige voor Henk en deden vervolgens samen de afwas.

En hij flirt zo leuk. Ik mag hem gewoon graag. Hij heeft het er nooit over, maar ik merk regelmatig, dat hij zijn vrachtwagen nog steeds mist. En die heeft hij laten staan om voor mij te kunnen zorgen, toen mijn moeder ons in de steek liet. Een moeder, die haar kind in de steek laat. Ik zou haar alleen graag een keer willen vragen waarom. En dan mag ze weer gaan. Ik heb genoeg aan mijn vader. En jouw vader is dol op jou, dat zie ik elke keer weer. Marjan maakte zijn eten warm in de magnetron, en hij liet het zich goed smaken.

Toen hij het op had zei hij: Marjan heeft u een gezellig weekend beloofd, en daar wil ik mijn aandeel ook graag in leveren. Je bent een jonge vrouw geworden, en dan hoef je geen 'u' meer tegen mij te zeggen. Dat doet Marjan ook vaak, en ik zie niet helemaal waarom jij dat dan niet zou mogen.

Henk beantwoordde hun toost en nam een slok bier. Langs zijn fles heen keek hij even naar de vriendin van zijn dochter. Ze had een mooi gezichtje en lang, donkerblond haar, dat tot onder haar schouderbladen reikte. Verder beschikte ze over een prachtig, slank figuur met voor haar leeftijd grote borsten.

Onwillekeurig vergeleek hij haar lichamelijk met zijn dochter, die ook een sexy figuur had en flinke borsten. Onwillekeurig wilde hij wel eens weten wie de grootste had. Toen hij zijn flesje leeg had, stond hij op en zei: Even lekker soppen en de vermoeidheid van me afspoelen. Als jullie intussen wat lekkers op tafel zetten, dan maken we er straks een gezellige avond van.

Op dat moment ga jij naar boven, kleed je snel uit op mijn kamer en gaat ook onder de douche. Als je het een beetje treft, kom je hem op de gang tegen. Wacht even tot je de deur van de douche hoort opengaan. Ik ben benieuwd hoe hij reageert.

Na een minuut of vijf hoorde Marjan aan de geiser, dat de kranen in de douche werden dichtgedraaid. Laat de kranen maar lopen, ik kom over een minuut of tien.

Daarna moeten we ervoor zorgen, dat we er een beetje sexy uitzien. Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen. Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan. Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging.

Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht. Neuken neuken neuken Dikke vent moet neuken Serveerster neuk met 2 klanten in de bar Twee vriendinnen neuken Carmella Bing haar kont Proberen te neuken Schilders met dikke borstels neuken Haar man neuken als hij thuis komt 1: Compilatie van neuken Marica Hase en Leyla Black neuken een kale man Haar neuken met je hele pik!

Een Franse vrouw neuken Wij gaan onderweg ook gezellig uit en je ontmoet leeftijds genoten, dus trek maar vlotte kleding aan kort rokje en dergelijke. Hij zei dat letterlijk zo, ik vond dat niet raar? Of ben ik nou zo dom! Dus ik trok een leuk kort geblokt rokje aan, een leuk vlot slipje, zwart met wat rose strikjes eraan en topje waar je dan net mijn tietjes een beetje kon zien, ja wou er ook niet als een suffe trut bijlopen. Daar in de disco, s. Dat topje was van voren met veter sluiting heel leuk en erg in.

Verder had ik in een grote tas een dikke jas en de rest gepropt want het was daar inderdaad las ik op internet. Zondag avond nam ik afscheid van mijn vriendinnen, Angela grapte nog pas jewel op met jou oom? We lachten allemaal een viespeuk in de familie oke maar oom Henk was anders. Achteraf deed hij zich erg aardig voorkomen, niemand wist dat hij al is 6 maand gezeten had voor iets met zijn dochter. Hij was gescheiden maar dat lag aan de andere partij. Dat hij een nogal vreemde kijk op meisjes had zou ik gauw genoeg merken.

Er zijn blijkbaar heel veel mannen, miljoenen denk ik, die meisjes op onze leeftijd een beetje als lekker neuk spul beschouwen, wat ik onderweg allemaal zag grenst aan het ongelofelijke, maar het is wel waar, zag er later een reportage van op tv. Maandag morgen om 4 uur stopte de truck van Henk voor de deur, pfff lekker vroeg zei ik, ja zei ma je wilde het zelf. Henk keek verlekkerd naar mij, pakte mijn tas groete vader en moeder met een, tot over een week. Elke dag een kaartje sturen riep moeder nog.

Henk trok de deur van de cabine open en liet mij instappen, gaf me nog een zetje onder mijn kontje zocht ik niets achter, dacht er ook niet aan dat hij nu onder mijn rokje kon kijken en mijn blijkbaar op fuckend slipje zag maar goed ik zat, hij gaf de tas aan en gooide de deur dicht.

Hij kwam aan de andere kant binnen, prutste wat aan een spiegel, die nu zo stond dat hij de hele tijd mijn dijen kon zien, ik had dat niet door want vanaf mijn gezichts veld zag ik er wat anders in. Ik heb best een paar mooie goed bevleesde dijen, stoot dijen had een vriendje is gezegd stoot dijen en porno vlees. Zelf ben ik behoorlijk braaf tijdens het stappen terwijl die Angela er rustig een leeg pijpt in een donker hoekje maar ja zei is ook seks verslaafd, ze is er zelfs eens uit geschopt omdat ze op de bar haar slipje op de enkels liet zakken, nou dat doe ik dus niet.

De truck vond zijn weg in het donker richting Duitse grens, die passeerden wij zonder controle, ik had mijn europese kaart wel mee en een vergunning voor rusland. Putin hear i com, riep ik en Henk lachte. Er zaten varkens achterin dus stank vrij was het niet. We waren al een eind de grens over toen Henk zei, koffie en rust en de truck draaide een parkeerplaats op waar 10 tallen collega, s hetzelfde idee hadden.

Henk dus weer truck uit er omheen deur los, ik achterwaarts eruit, hij weer onder mijn rokje kijkend en me bij een dijbeen pakte om mij steun te geven? Dat hij er goed inkneep gelijk, viel mij niet op, die puzzel stukjes vallen bij mij blijkbaar in een te laat stadium. Het is een van die restaurants langs de snelweg die ook in de nacht open zijn Henk groete de aanwezige chauffeurs, ik was niet de enige die mee reisde zag nog een jong knaapje en een meisje van mijn leeftijd en ging bij hun zitten.

Het meisje reed met haar vader mee en ze gingen niet verder dan Polen. De jongen nou ja jongetje, daaraan vroeg ik of hij nog niet naar zijn bedje moest, daar kon hij niet tegen en liep boos weg!.

Wij lachen en hij klagen bij wat een buurman van, m was, die keek mij even aan en dat was het. Dat ik die man later nog is terug zou zien, wist ik niet, hij moest ook naar Moskou. Nou Henk wenkte me van kom we gaan weer, Henk betaalde thanke en bitte en zo en tegen mij viel spass fraulein. Ik in mijn beste school duits is gut vielen dank.

Wel beetje eentonig maar het verhaal moet wel kloppen Henk trok de deur los, gaf me een zet tegen mijn kontje en hij voelde dat ik nat was, ja net naar de wc geweest, dat vinden mannen ook al lekker. Nou de truck zette zich in beweging. Een tijd later werden mijn oog leden wat zwaar, Henk zei, je bent moe he? Viel dus in slaap en toen ik goed sliep speelde zich het volgende af, Henk schoof mijn rokje een stuk omhoog zodat hij in de spiegel m, n dijen die goed gesloten waren door het vele geile vlees, tot aan het natte kruisje kon zien en hij een stijve van me kreeg, wat ik later allemaal begreep.

Ik werd een tijd later wakker doordat de truck afremde en tot stilstand kwam, zag wel dat mijn rokje erg hoog zat maar dacht dat dat kwam door dat ik tijdens de slaap wat onderuit gezakt was.

Ik hield mijn ogen dicht en Henk dacht dat ik nog sliep. Hij stapte uit en liet de deur open om geen lawaai te maken, we waren de grens met tjecie over begreep ik, aan de taal die een in het schamel maanlicht staand meisje van een jaar of 20 uit kraamde. Wat er nu voor mijn ogen afdraaide was het volgende het meisje een goed uitziend stuk, ging door de knieën en maakte de gulp van Henk los?

Ze pakte zijn pik eruit en begon erop te zuigen, na een paar minuten hoorde ik Henk roepen henden auf die ruck, zoiets, dat deed ze dus hij pakte haar hoofd en begon me daar toch een partijtje in haar mond te raggen.

Haar hoofd schudde flink op en neer van de harde stoten en aan, t gegorgel te horen zat hij diep in haar keel. Ik had wel gezien dat Henk bij het uitdelen bepaald niet achteraan gestaan heeft. Ppfff een behoorlijk dikke tamp ik werd ongewild toch een beetje kriebelig in de onderbuik. Maar hield mijn ogen goed dicht dus toen Henk het wicht diep in de keel spoot en ook haar gezicht behoorlijk onder spoot, dus Henk had een behoorlijke hoeveelheid sperma. Gaf hij haar 30 euro, ik hoorde iets van so wenig!!

Nou Henk propte zijn verslappende lul zo onder de sperma in zijn broek stapte in en!!!!

Amateur priveontvangst den haag


Er zal toch iemand voor Marjan moeten zorgen. Maar dit had ik toch echt niet verwacht. Ik wou, dat ik wist hoe ik je kan helpen. Hij had een heel goed contact met zijn buurvrouw, die altijd voor hem klaar stond, en geneerde ziich niet voor zijn emoties. Plotseling nam Heleen een besluit. Ze legde haar hand op zijn arm en zei: Als je weg moet om werk te zoeken of om naar je werk te gaan, als je dat hebt gevonden, dan kan Marjan wel bij ons terecht. Ik wou, dat ik wist hoe ik je kan troosten, maar ik weet niet hoe.

Laat je maar 'es lekker gaan. Heleen hield haar arm nog even om hem heen, en wist het toen ineens. Ze nam zijn hand en legde die op haar borst.

Mijn borsten zijn nu voor jou. Hij schoof zijn hand verder, ging onder haar beha en omvatte haar grote borst, die heerlijk zacht aanvoelde. Intussen maakte zij zijn blouse open, schoof zijn hemd omhoog en begon zijn blote huid te strelen. Hetzelfde deed hij toen bij haar. Hij schoof haar bloesje omhoog, maakte met een hand de sluiting van haar beha los en schoof die omhoog.

Hij omvatte met beide handen haar grote borsten en begon met toenemende begeerte verlekkerd aan haar tepels te sabbelen en te zuigen. Haar borsten waren groot, zacht en toch stevig.

Heleen legde haar hand op zijn broek, schoof zijn rits open en liet haar hand naar binnen glijden, waar ze voelde dat hij in rap tempo aan het groeien was. Haar hand gleed zijn slipje in, omvatte zijn lul en haalde die naar buiten. Begerig keek ze naar het voor haar verrassend grote ding, masseerde hem even en zei toen: Ik wil dat heerlijke ding van je in mijn kut hebben. Daar hielpen ze elkaar uit de kleren, waarna Henk zijn buurvrouw nu voor het eerst geheel naakt zag. Ze nam zijn lul in haar hand en ging op het bed zitten en toen liggen.

Kom maar lekker met je lul in mijn kut. Ze merkte dat hij een hele tijd geen vrouw had gehad, zo ging hij te keer. Hoe dieper, hoe liever. We hadden dit veel eerder moeten doen. Ik kom al weer klaar op die heerlijke paal van je.

Ze voelde aan zijn lul, die nog steeds in haar kut zat, dat hij klaar was voor de tweede ronde. Hij begroef zijn gezicht tussen haar sterke benen en stak zijn tong in haar liefdesholletje.

Hij stak er een paar vingers bij en ging toen met zijn tong over haar klit, die stijf stond van de op-winding. Heleen trok zijn lul naar zich toe en nam hem in haar mond, waarna ze hem langzaam naar binnen zoog. Henk neukte haar in haar mond.

Ze zoog steeds sterker aan zijn lul, terwijl ze voor de derde keer haar orgasme voelde naderen. Ze snikte het uit van genot, en voelde aan zijn balzak dat zijn hoogtepunt er ook weer stond aan te komen.

Ze zoog steeds krachtiger aan zijn lul, alsof zijn sperma uit zijn tenen moest komen. Heleen slikte heftig om geen druppel van zijn zaad verloren te laten gaan en genoot er intens van. Moe, maar uiterst voldaan lagen ze naast elkaar uit te hijgen, waarbij hij bij wijze van naspel zachtjes met haar borsten speelde.

Ze bleven zo nog een half uurtje liggen, met de armen om elkaar heen. Behalve aan het huishouden besteedde hij ook veel tijd aan zijn dochter, die er ook niets kon doen dat zij in de steek waren gelaten. Hij wilde haar een zo gelukkig mogelijke jeugd bezorgen. In kinderlijke termen had hij haar uitgelegd, dat haar moeder was vertrokken en niet weer terug zou komen, zodat van nu af aan hij voor haar moest zorgen. Met haar grote ogen keek ze hem vol vertrouwen aan en zei, met een hand op zijn arm als om hem te troosten: Ik weet wel, dat jij goed voor mij zorgt.

Hij had werk in de werkplaats van de fabriek gekregen, en was daar met een paar collega's verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark. Het werk beviel hem goed, al miste hij de vrachtwagen nog regelmatig. Maar het stelde hem in staat bij zijn dochter te zijn als die thuis was, en daar was het hem om begonnen. De jaren regen zich zo aaneen. Henk maakte promotie en had zo Marjan ook meer te bieden. Zij ontwikkelde zich intussen tot een hoogst aantrekkelijke jonge dame en had op haar zestiende een figuur, waar menig man verlekkerd naar kon kijken.

Ze was slank, had een knap gezicht en redelijk grote borsten, die echter nog volop in ontwikkeling waren. Maar zij taalde niet naar mannen, misschien wel omdat ze steeds beter begon te beseffen wat haar vader allemaal voor haar deed om haar een gelukkige jeugd te bezorgen. Ze leefde op heel vertrouwde voet met hem. Met die gewoonte was Marjan opgegroeid en ze kleedde zichzelf ook op haar kamer uit, om dan naakt naar de douche te gaan, in plaats van zich daar uit te kleden.

Maar omdat haar lichaam volop in ontwikkeling was en, voor Henk het meest zichtbaar, haar borsten steeds groter werden, kreeg hij het er wel eens wat moeilijk mee. Ook al was zij zijn dochter, ze was ook een jonge vrouw en hij een man van vlees en bloed, en dan ook nog een, die al een lange tijd geen vrouw had gehad. Op een avond zaten ze naast elkaar op de bank naar de televisie te kijken, toen Marjan opeens zei, dat ze ging douchen.

Dat heb ik nog nooit gedaan. En die hoort niet meer naakt door het huis te lopen als er iemand in de buurt is. Ze vleide zich even tegen hem aan en vroeg toen plotseling: En jij komt zo niet aan je trekken.

Naar de hoeren ga je, volgens mij, ook niet. Ze legde even in een vertrouwd gebaar haar hand op zijn borst, en zei: Ze waren hartsvriendinnen en bespraken alles met elkaar. Het moet wel klikken, natuurlijk. Hij wil trouwens niet, dat ik dat voor hem doe. Als je wilt, help ik je er ook nog wel bij. Ik vind jouw vader best wel een stuk. Marjan zag haar vriendin gespannen aan, zag de blik in haar ogen en toen ging haar een lichtje op.

Met Hans, m'n broer. Hij heeft mij een keer heerlijk genomen, want ik had er zelf ook zin in. Maar korte tijd later kreeg hij verkering, en toen mocht hij mij niet meer neuken. Goed, jij hebt geen broer, maar wel een vader. En wat is het verschil? Je moet het natuurlijk wel zelf ook willen.

Maar zoals ik al zei, je moet het natuurlijk zelf ook willen. Als je dat wilt, dan lukt het vast wel. Desnoods help ik je erbij. En ik heb mijn vader vaak genoeg op een bepaalde manier naar jou zien kijken.

Maar wil je het zelf, Marjan? Als ik op die manier iets terug kan doen, dan graag. En, eerlijk gezegd, wil ik wel graag weer 'es een lekkere lul in mijn kutje hebben. Dan zien we wel hoe we dat aanpakken. Eerlijk gezegd vind ik jouw vader best een stuk. Gosh, het is toch wel wat: Ik vind ze zo mooi.

Terwijl ze trilde van opwinding, schoof zij het strakke T-shirt van haar vriendin omhoog, maakte haar beha los en om-vatte haar heerlijke borsten. Ze begon ze te kneden en aan haar tepels te sabbelen, terwijl ze een hand van haar vriendin op haar eigen borsten voelde en een andere in haar slipje schoof, naar haar kutje.

Ze spreidde haar benen om haar vriendin toegang tot haar liefdesholletje te geven. Wilma nam haar hand en legde die op haar buik. Laten we elkaar eerst langzaam uitkleden. Ze haalde het ding over haar armen, gooide het aan de kant en wilde zich aan haar borsten tegoed doen. Ze genoot van de aanblik van haar borsten, waar de beha slap over heen hing.

Toen ze ook die had verwijderd, gingen de beide mooie meisjes staan en maakten elkaars jeans los, die direkt met hun slipjes omlaag werden geschoven. Ze begonnen nu toch iets meer haast te krijgen. Even later waren beiden naakt en gingen ze in houding op het bed liggen. Marjan voelde direkt de tong van haar vriendin in haar kutje.

Wilma wist precies wat zij lekker vond, maar dat wist zij ook van haar vriendin. Terwijl ze een paar vingers in haar kutje stak, liet ze haar tong over haar klitje flitsen, terwijl ze met haar vrije hand met Wilma's borsten speelde.

De vriendinnen beften elkaar naar een snel hoogtepunt, maar de storm was nog niet helemaal uitgeraasd. Ze gingen door en likten en streelden elkaar naar een tweede orgasme, waarna ze voldaan naast elkaar gingen liggen, met de handen op elkaars kutjes. Maar daar zijn we toch vriendinnen voor?

Vind je ook niet? Heeft jouw vader een grote? Zo lang het tenminste maar niet een enge viezerik is. Het had tot gevolg, dat de meisjes nog even met elkaar stoeiden en zich toen weer aankleedden, en naar beneden gingen. Henk was nog op de fabriek, want er was een machine kapot, die het weekend niet gemist kon worden. De meisjes maakten zelf eten klaar, bewaarden het nodige voor Henk en deden vervolgens samen de afwas.

En hij flirt zo leuk. Ik mag hem gewoon graag. Hij heeft het er nooit over, maar ik merk regelmatig, dat hij zijn vrachtwagen nog steeds mist. En die heeft hij laten staan om voor mij te kunnen zorgen, toen mijn moeder ons in de steek liet.

Een moeder, die haar kind in de steek laat. Ik zou haar alleen graag een keer willen vragen waarom. En dan mag ze weer gaan. Ik heb genoeg aan mijn vader. En jouw vader is dol op jou, dat zie ik elke keer weer. Marjan maakte zijn eten warm in de magnetron, en hij liet het zich goed smaken. Toen hij het op had zei hij: Marjan heeft u een gezellig weekend beloofd, en daar wil ik mijn aandeel ook graag in leveren.

Je bent een jonge vrouw geworden, en dan hoef je geen 'u' meer tegen mij te zeggen. Dat doet Marjan ook vaak, en ik zie niet helemaal waarom jij dat dan niet zou mogen. Henk beantwoordde hun toost en nam een slok bier. Langs zijn fles heen keek hij even naar de vriendin van zijn dochter. Daar in de disco, s. Dat topje was van voren met veter sluiting heel leuk en erg in. Verder had ik in een grote tas een dikke jas en de rest gepropt want het was daar inderdaad las ik op internet.

Zondag avond nam ik afscheid van mijn vriendinnen, Angela grapte nog pas jewel op met jou oom? We lachten allemaal een viespeuk in de familie oke maar oom Henk was anders. Achteraf deed hij zich erg aardig voorkomen, niemand wist dat hij al is 6 maand gezeten had voor iets met zijn dochter. Hij was gescheiden maar dat lag aan de andere partij. Dat hij een nogal vreemde kijk op meisjes had zou ik gauw genoeg merken. Er zijn blijkbaar heel veel mannen, miljoenen denk ik, die meisjes op onze leeftijd een beetje als lekker neuk spul beschouwen, wat ik onderweg allemaal zag grenst aan het ongelofelijke, maar het is wel waar, zag er later een reportage van op tv.

Maandag morgen om 4 uur stopte de truck van Henk voor de deur, pfff lekker vroeg zei ik, ja zei ma je wilde het zelf. Henk keek verlekkerd naar mij, pakte mijn tas groete vader en moeder met een, tot over een week. Elke dag een kaartje sturen riep moeder nog. Henk trok de deur van de cabine open en liet mij instappen, gaf me nog een zetje onder mijn kontje zocht ik niets achter, dacht er ook niet aan dat hij nu onder mijn rokje kon kijken en mijn blijkbaar op fuckend slipje zag maar goed ik zat, hij gaf de tas aan en gooide de deur dicht.

Hij kwam aan de andere kant binnen, prutste wat aan een spiegel, die nu zo stond dat hij de hele tijd mijn dijen kon zien, ik had dat niet door want vanaf mijn gezichts veld zag ik er wat anders in. Ik heb best een paar mooie goed bevleesde dijen, stoot dijen had een vriendje is gezegd stoot dijen en porno vlees. Zelf ben ik behoorlijk braaf tijdens het stappen terwijl die Angela er rustig een leeg pijpt in een donker hoekje maar ja zei is ook seks verslaafd, ze is er zelfs eens uit geschopt omdat ze op de bar haar slipje op de enkels liet zakken, nou dat doe ik dus niet.

De truck vond zijn weg in het donker richting Duitse grens, die passeerden wij zonder controle, ik had mijn europese kaart wel mee en een vergunning voor rusland. Putin hear i com, riep ik en Henk lachte. Er zaten varkens achterin dus stank vrij was het niet.

We waren al een eind de grens over toen Henk zei, koffie en rust en de truck draaide een parkeerplaats op waar 10 tallen collega, s hetzelfde idee hadden. Henk dus weer truck uit er omheen deur los, ik achterwaarts eruit, hij weer onder mijn rokje kijkend en me bij een dijbeen pakte om mij steun te geven? Dat hij er goed inkneep gelijk, viel mij niet op, die puzzel stukjes vallen bij mij blijkbaar in een te laat stadium. Het is een van die restaurants langs de snelweg die ook in de nacht open zijn Henk groete de aanwezige chauffeurs, ik was niet de enige die mee reisde zag nog een jong knaapje en een meisje van mijn leeftijd en ging bij hun zitten.

Het meisje reed met haar vader mee en ze gingen niet verder dan Polen. De jongen nou ja jongetje, daaraan vroeg ik of hij nog niet naar zijn bedje moest, daar kon hij niet tegen en liep boos weg!.

Wij lachen en hij klagen bij wat een buurman van, m was, die keek mij even aan en dat was het. Dat ik die man later nog is terug zou zien, wist ik niet, hij moest ook naar Moskou. Nou Henk wenkte me van kom we gaan weer, Henk betaalde thanke en bitte en zo en tegen mij viel spass fraulein.

Ik in mijn beste school duits is gut vielen dank. Wel beetje eentonig maar het verhaal moet wel kloppen Henk trok de deur los, gaf me een zet tegen mijn kontje en hij voelde dat ik nat was, ja net naar de wc geweest, dat vinden mannen ook al lekker. Nou de truck zette zich in beweging.

Een tijd later werden mijn oog leden wat zwaar, Henk zei, je bent moe he? Viel dus in slaap en toen ik goed sliep speelde zich het volgende af, Henk schoof mijn rokje een stuk omhoog zodat hij in de spiegel m, n dijen die goed gesloten waren door het vele geile vlees, tot aan het natte kruisje kon zien en hij een stijve van me kreeg, wat ik later allemaal begreep. Ik werd een tijd later wakker doordat de truck afremde en tot stilstand kwam, zag wel dat mijn rokje erg hoog zat maar dacht dat dat kwam door dat ik tijdens de slaap wat onderuit gezakt was.

Ik hield mijn ogen dicht en Henk dacht dat ik nog sliep. Hij stapte uit en liet de deur open om geen lawaai te maken, we waren de grens met tjecie over begreep ik, aan de taal die een in het schamel maanlicht staand meisje van een jaar of 20 uit kraamde. Wat er nu voor mijn ogen afdraaide was het volgende het meisje een goed uitziend stuk, ging door de knieën en maakte de gulp van Henk los? Ze pakte zijn pik eruit en begon erop te zuigen, na een paar minuten hoorde ik Henk roepen henden auf die ruck, zoiets, dat deed ze dus hij pakte haar hoofd en begon me daar toch een partijtje in haar mond te raggen.

Haar hoofd schudde flink op en neer van de harde stoten en aan, t gegorgel te horen zat hij diep in haar keel. Ik had wel gezien dat Henk bij het uitdelen bepaald niet achteraan gestaan heeft. Ppfff een behoorlijk dikke tamp ik werd ongewild toch een beetje kriebelig in de onderbuik. Maar hield mijn ogen goed dicht dus toen Henk het wicht diep in de keel spoot en ook haar gezicht behoorlijk onder spoot, dus Henk had een behoorlijke hoeveelheid sperma.

Gaf hij haar 30 euro, ik hoorde iets van so wenig!! Nou Henk propte zijn verslappende lul zo onder de sperma in zijn broek stapte in en!!!! De truck start weer en we rijden verder, ik word na een halfuur dus wakker. Aha wakker koffie tijd riep Henk, weer deur open, steun onder me kontje, voelde nu een vinger wel erg tussen mijn billen.

Restaurant in, hier gaan wij zo dadelijk ook wat slapen in de cabine dus ik neem even een biertje erbij zei Henk, bordje patat schat zei hij, en het bestelde werd neergezet. Meerdere chauffeurs dronken bier dus die gingen ook hier onder zeil, een van de chauffers had ook een meisje bij zich van mijn leeftijd en ze sprak duits, ze werd op schoot getrokken en onder haar rokje betast door de man, ik hoorde ook zo iets als ficken en een tweede man betaste het meisje.

Neuken met twee godinnen op trap Zijn eigen vriendin en haar vriendin hard lekker neuken Neuken met echt twee varkens Twee stoute blondines neuken Twee lullen neuken een mooi lichaam Twee zwarte jongens op het vuil neuken Neuken neuken neuken Dikke vent moet neuken Serveerster neuk met 2 klanten in de bar Twee vriendinnen neuken Carmella Bing haar kont Proberen te neuken