Meisjes die elkaar beffen meisjes met kale kutjes

meisjes die elkaar beffen meisjes met kale kutjes

De rest van de seks is toch wel lekker? Ik heb het wel ter sprake gebracht, gewoon direct gevraagd, en we praten heel makkelijk over seks gelukkig. Hij heeft gewoon amper ervaring op seksgebied en wist het niet zo goed, durfde niet zo erg, beetje bang voor nare geurtjes.

Ik heb duidelijk gezegd dat ík het heel erg lekker vind, maar dat ik het niet leuk vind als hij iets tegen zijn zin doet. Ik merk het wel. En ik merk het inderdaad want hij doet het steeds vaker en steeds een beetje langer.

Ik laat het zo en geniet van hem. En ik laat vooral merken hoe lekker het is. Hij moet er gewoon even aan wennen. En doet ie het niet, nou, dan doen we toch wat anders Linda zaterdag 20 oktober Ik zou er zeker met 'm over praten en er toch achter willen komen waarom Beffen is zo opwindend en lekker en voor mij van essentieel belang; "hoort" gewoon bij goeie sex.

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Dorpsgek zondag 21 oktober Ik zou als ik jou was sowieso niet eens bovenop m gaan zitten of zo, dan push je m en is ie helemaal zo weg. Je zou wel even niet kunnen pijpen, niet super bewust als je er echt zin in hebt oid gewoon doen, maar om het even te laten is ook geen probleem lijkt me.

En dan gewoon kijken hoe hij daar op reageert, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak het nu gebeurt. En verder inderdaad gewoon vragen waarom ie het niet wil, vies, ongemakkelijk, durft niet, gewoon geen zin, duurt te lang, slechte ervaring uit het verleden etc. Ik heb lange tijd met pijpen moeite gehad. Ik vond het heel eng om zo naar beneden toe te werken. Dat heb ik gezegd en toen ben ik dus meestal gewoon meteen beneden begonnen, dus scheelde een hoop en dan ga je vanzelf meer doen.

Als ie bang is jouw nat te proeven, kan je ook aangeven dat ie er een handdoek oid bij mag leggen en alleen bovenaan kan blijven. Misschien heeft de vriend van TO een nek-hernia? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaringen maar in tegenstelling tot een van onze medeforummers vond ik het altijd juist wel makkelijker over sex te praten na de sex in bed.

Omdat je net heel intiem met elkaar bent geweest en dan op die voet verder kan gaan. Dat kan veel uitmaken Ook denk ik dat het inderdaad te maken kan hebben met het feit dat hij bang is het fout te doen. Benadruk dus hoe je ervan genoten hebt.

En misschien ook een leuke tip, zet eens uit eigen initiatief een spannend filmpje op, dan kan hij de kunst afkijken. Zo heb ik in mijn puberjaren heel dichtbij de tv gezeten als er een pijpsessie voorbij kwam! Hallo Tirzah, Als man weet ik natuurlijk wat ik zelf lekker vind en niet hoe alle andere mannen er over denken. Ik bef wel en kan me wel dingen voorstellen waarom iemand dat niet zou willen. Mijn vriendin is kaal en dat maakt het al een stuk aangenamer.

Haar, ook al is het maar een beetje, heeft de kans om een haartje in je keel te krijgen. Tijdens het beffen een hoestbui krijgen is niet echt aangenaam en charmant; Daarnaast heeft de schoonheid een belangrijke invloed. Ongeacht hoe je je best doet is soms de geur uit een vagina niet lekker.

Dit zal met je maandelijkse periode, eten etc etc te maken hebben. Daarnaast is de houding van het beffen belangrijk. Van boven naar beneden komt je met je neus bij je poepgaatje, van onder naar boven hou je de neus aan de veilige kant ; Ik bef persoonlijk van boven naar benenden omdat je dan ook je tong dieper weg kunt drukken, maar dat zal persoonlijk zijn.

Moet denk ik toch een gezamelijk gesprek hebben om de voorkeuren te bespreken. Seks heb je samen in mijn optiek. Als het niet gezamelijk komt maar afgewongen wordt dan Baddo, Wat leg je dat keurig uit!

Maar wat als je vriendin je om wat voor reden je nooit meer pijpt, zou je haar dan wel blijven beffen, of denk je dat wat jij niet doet, doe ik ook niet!

Hoi Sammie, Als mijn vriending me nooit meer pijpt dan heb ik daar op zcihzelf geen probleem mee al vind ik het wel fijn als ze het wel doet. Als ze het niet doet dan zal ze daar ook een reden voor hebben. Om begrip voor elkaar te hebben is het wel belangrijk dat ze aangeeft waarom dat ze het niet wil.

We zijn een stel en vind dat je dat best mag zeggen. Meerdere vrouwen hebben dat, dus kan je er rustig over praten. Hoop dat je nu ook snapt wat ik bedoel ;. Loverlief beft wel, gelukkig..

Bovendien is hij mijn beste ervaring ooit als het op beffen aankomt.. Buiten dat heb ik ook de ervaring dat de sex bespreken ná de sex ook positief kan zijn.. Stel dat hij je een keer wel beft, laat hem weten wat je er van vond in positieve zin: Verder ben ik het eens met wat de meesten zeggen: Misschien heeft het iets te maken met dominantie. Sommige dominante mannen worden graag gepijpt maar zien beffen als een onderdanige handeling. Als dat bij jullie het geval is kun je er met hem over praten en hem uitleggen dat jij beffen als gelijkwaardig ervaart.

Misschien heeft hij dan minder schroom. Very Cherry schreef op 15 oktober Ik haal meestal eerst even een Glorix doekje erlangs. Ik heb mijn vriend dit weekend gevraagd waarom hij mij alleen beft als we in bad zijn. Hij vertelde mij dat hij vond dat er bij mij een geur is die hij niet lekker vind en dus alleen maar beft als we in bad zijn. Dat kwam bij nogal hard aan, ik heb dit nog nooit van anderen gehoord en verzorg mezelf goed. Tegelijk vraag ik mij ook af waarom hij het dan zo raar vind dat ik zijn sperma niet in mijn mond wil of wil doorslikken dit heb ik hem ook meteen gezegd Als ik hem pijp ruik ik soms ook een geurtje wat ik niet helemaal prettig vind, maar daar zet ik mij overheen omdat hij het op dat moment graag wil en ik het graag doe als we alletwee opgewonden zijn.

Ik weet eigenlijk niet goed hoe ik hier nu mee om moet gaan, maakt toch onzeker zo'n opmerking en voel me minder vrij in bed terwijl ik dat juist bij hem wel was.

Kaboutertje12 maandag 5 november Adriana, de zuurtegraad van je vagina kan verstoord zijn waardoor je misschien wat vervelend ruikt. Dat kan een tijd aanwezig zijn zonder dat je het zelf door hebt. Dit heeft niets te maken met je verzorging. Het zou zelfs te maken kunnen hebben met te veel verzorging zoals het gebruik van zeep. En ook al is dat niet het geval, door regelmatig sex te hebben of suikers van eten meer redenen dus kan dit voorkomen. Je zou eens een kuurtje kunnen vragen bij de huisarts.

Als je van jezelf nu eenmaal zo ruikt dat je vriend het niet prettig vindt, kan je er weinig aan doen behalve heel erg waarderen dat hij het wel in bad doet. Hij wijst je niet helemaal af toch? Je kan het niet afdwingen en je hoeft je niet eens minder vrij te voelen.

Bovendien kan het ook goed aan hem zelf liggen dat hij wat gevoeliger is voor sommige luchtjes die voor anderen weer heel opwindend zijn. Dat hij het raar vindt dat jij zijn sperma niet wil doorslikken is natuurlijk van de zotte. Heel leuk voor mannen als een vrouw dat lekker vindt, maar geen vanzelfsprekendheid.

Tirzah maandag 5 november OK ik ben dus al 1 stap verder , tis niet iets dat aan mij ligt. Maar bij doorvragen waarom hij dan niet durft, klapte hij wéér dicht.. Wie weet kom ik er ooit nog eens achter Voolopig heb ik er maar gewoon vrede mee..

Anoniem maandag 5 november Tirzah schreef op 17 oktober Hee Tirzah, Ik vind het onbegrijpelijk dat een man 'niet durft' te beffen. Wat is er nou niet te durven aan? Als je nou niet zo weten of het meisje het lekker zou vinden dan begrijp ik het wel, maar jij hebt al meerdere malen aangegeven het op prijs te stellen.

Ik denk niet dat dat de reden is dat ie het niet 'durft'. Misschien vindt hij het niet lekker of niet opwindend of wat dan ook. Ik herken een bepaalde niet openheid die ik helaas ook bij mijn vriendin zie. Ik erger me erover. Niet omdat ze lichamelijk dingen die niet doet maar omdat ze er niet open over is..

Joat da lam et oai. Da lam et oai at da lam oai et Heel fel, braken Spuugen lik nen reiger heel veel kosten maken zodat je geld opraakt 't hoar zoudt deur joen klakke groeien het binnenhalen van de oogst vieren kerjoole vieër'n het dier is dood 't ligt met zien pooten omooge het ergens plezant vinden.

Ik heb het ermee gehad. Kgoj in slùsn trekng kunnen rekenen op iets. Maak dat je weg bent Scheurt je puste mensen die achter de rivier de ijzer wonen van bachn de kuppe met een lelijk persoon naar bed gaan un gat is'n gat, en nen piet è gjèn og'n Mijn kousen zakken af Mien koesen slokeren mijn liefste mien retje Mooi meisje A schon keuntje mooie jongen jittn beir mooie liedjes duren niet lang schoane lietjes deur'n nie lange mooie vrouwen vergen veel zorg en aandacht witte perrieges èn veele strooëi nooëdieg Niet van aantrekken Schieter avagen niets waard zijn gin roste klute weird zien nieuwsgierig zijn kerieuzeneuzen en vrah'n stell'n nogal wat beleven een toer meedraaien Nou breekt mij de klomp.

Nouw brek mien de klump. A' j'an een peene trekt, heel den 'ut ruttelt. Woa bluuft da wuufe? Wa peij doar of? Wat een knappe vrouw Zukke snelle kokketeute wat heb je gezegd wuk ej gezeit wat is dat nou mogowze of wuk ten duvel is da wat is er wadist wat je zegt als je ergens bang van bent de meur!!!

Goa je nui feitelijk agauwe uien bek ouwen?? Zal het gaan, ja? Diepe taloore tak zweepje, lange magere persoon. Smit ze mo in't vet 'k ga d'er hier rap vanonder! A'jt ni mò, da doe'jt ma hi'er! Alee zeg, zijt gij zat geworden ofzo! Deisel dagbladverkoper gazettevint dakgoot cornisse dan toenne dan ton dan tons dank u merci é dansen daansn, dans'n.

Daddès een kak in een flaske dat is jouw mening Gaet et GIE wel zegn dat zal ik zeker doen dak gong zekere doen Dat zie je van hier Ja mun gat!!

Hilwe, Gilwe gemeen volk riftjeraftje gemeenschap hebben poepn gemeente gemjinte, proggie gemet is roeden gemete gemorst gemoost, smusn geswanseld, gesturt genitalien kloten iepers genk henk gent hent gepraat koetenanche iepers geprikkeld zijn om aan iets te beginnen getieketakt gereedschap alloam gerookte haring gerokte oarink gerst hèèste geschrankt neuz'nès gesp gispe gestapeld stro vumme gestoofde appel keusterare gevelpan.

Je ligt in ol z'n kaf. J'eddem in d' ooghe! Ook hemelbeestje en Pimpampoentje of piempaljoentje.

...

Geile ouwe kut shemale sex gratis

Haar bureau staat aan het raam en kijkt uit op een plantsoen, een woord dat haar doet denken aan de jaren '50, Annie M. Schmidt, vriendelijkheid en normen en waarden. Ze denkt aan alle keren dat mensen met normen en waarden haar met de nek aangekeken hebben.

Ze is groot geworden onder het neomoralisme van de kabinetten-Balkenende, dat strekte van 'Kauwgom aan je schoen, je kunt er zelf wat aan doen' wat hebben rijm en moralisme toch met elkaar te maken? Ze had de hoeksteen die haar had voortgebracht altijd beschouwd als een pakket van minimale interesse en maximaal vertrouwen dat voor alle betrokkenen goed uitpakte, maar nu begon ze zich af te vragen of diezelfde desinteresse geen voedingsbodem was geweest voor haar eigen immoraliteit.

Het veertienjarig meisje dat de heilige van de huwelijkstrouw van geile mannen wilde worden is een stille dood gestorven; hoe meer mannen er in de shit komen te zitten door met haar naar bed te gaan, des te beter. Albert trouwt vast en zeker met dat meisje. Ze gaan ook weer scheiden, want Albert is een beetje dommer dan hij lijkt en heeft er niet bij stilgestaan dat zij waarschijnlijk kinderen wil en hij niet nog zo'n setje sukkelaars op de wereld wil zetten om ze te verneuken zoals hij zelf verneukt is.

Voor Harpie op tafel ligt een tamelijk scherp mes, en ze denkt terug aan wat ze als vijftienjarige in de borderlinesessie heeft gezegd. Ze heeft het gevoel alsof ze het al gedaan heeft, maar het vergeten is. Het vreselijke is dat ze niettemin moet bestaan, als straf of als hoop. Ze zou een pistool willen, dan kon ze zich door het hart of door het hoofd schieten. Misschien een muntje opgooien. Door het hoofd is waarschijnlijk makkelijker voor de ongeoefende hand: Als ze het niet al gedaan heeft, is nu het slechtst denkbare moment.

Iedereen zou het met hem in verband brengen en dat zou een dode nog het schaamrood op de kaken brengen. Het moment dient zich aan, maar ze laat het gaan met het sterke gevoel dat het terug zal keren, of al heeft plaatsgevonden. Ze neemt het mes en maakt een snee in haar pols take that, ggz en schrijft met haar bloed op haar raam: Ze moet erom lachen.

Het is zo fijn om het bloed te zien. Soms denkt ze dat de fantasie achter de fantasie van het doorsnijden van haar polsen is dat ze bloed wil zien, omdat het de woede bevat die ze anders niet naar buiten kan brengen, de schreeuw die in een traan verandert zodra hij haar lippen bereikt.

Beter een druppel bloed dan een traan. Het bloed is haar enige hoop. Ze begint te zingen: Iemand die eigenlijk al dood is moet altijd een hand gebruiken om haar noodlot voor zich uit te duwen. De vraag is wat je met de andere hand doet. Aan zijn vingers zitten lange klauwen, en als hij teleurgesteld in haar is kijkt hij haar aan van achter zijn vingertoppen, klauwen tegen elkaar tikkend. Zijn hoorns vindt ze het allermooiste: Maar vertel eens liefje.

Wat is er allemaal aan de hand. Harpie heeft ooit een lasagne gemaakt die ontzettend lustopwekkend was. Zij en Albert deden het daarna op het tapijt. Ze haalden allebei hun knieën open, wat ze achteraf pas merkten. Ze had altijd een gezonde eetlust, hoe ze zich verder ook voelde.

Ze eet nu bijna niks omdat eten met liefde te maken heeft, smaak krijgt door de liefde waarmee het bereid is. Liefde is een droom die je kapot maakt, omdat je denkt dat je geheeld zal worden. Liefde is de droom terug te keren naar het paradijs van je jeugd, dat toen ook al een droom was.

De lucht is mooi, het oranje en paars van de zonsondergang kan je aangrijpen, maar dat betekent niet dat je ooit iets zal doen dat de moeite waard is, dat je ooit zonder dit ongeluk zal kunnen bestaan. Is pijn een manier om iets anders te voelen dan de echte pijn, of is het een manier om iets anders te kunnen zijn dan jezelf?

Is er een verplichting om jezelf te zijn? Harpie heeft altijd moeite gehad om zichzelf te zien. Ooit hield ze een mes tegen haar keel in de spiegel. Ze maakte een kras in het glas, maar haar huid bleef heel. Ze glimlachte naar haar gezicht, maar kon er zichzelf niet in ontdekken.

Haar gezicht is niet zichzelf. Haar spiegelbeeld is een leeg masker. Een Venetiaans masker, zei Albert altijd. Met een glimlach die dingen verzwijgt. Is de pijn in de wereld of is de pijn in jezelf? Is het een ongemak in een comfortabel leven, of haalt het de grond onder je leven vandaan? Harpie houdt van koken, ook voor zichzelf. Ze droomde er altijd van om ooit een moestuin te hebben, zodat ze niets hoefde te eten waar ze niet zelf voor gezorgd had.

Het is een droom die te mooi is voor de richting die haar leven ingaat. Het is nu een half jaar uit. Ze leeft nog steeds. De rouw is erger geworden. Ze vindt het onacceptabel te willen dat het iemand iets kan schelen dat ze niet gelukkig is. Albert at altijd veel, waarschijnlijk is hij afgevallen nu hij niet meer bij haar is. Misschien kan zij ook goed koken, misschien wel beter, of brengt het feit dat haar vingers de sla gewassen hebben en de spatel gehanteerd de ongeïnspireerde combinatie van tartaartjes met Hollandse salade en aardappelen naar sacrale hoogten, waarbij elke hap hem doet denken aan hoeveel hij van hoeheetze houdt, hoeveel meer dan van Harpie, die zulke rancuneuze en kinderachtige dingen denkt.

Eten is zo mooi en liefdevol omdat je een deel van de wereld bewust in jezelf inbrengt, en toelaat dat de wereld en je lichaam samenwerken om je lichaam sterker te maken. Je kunt er ook voor kiezen jezelf te vergiftigen, beetje bij beetje, elke dag een beetje gif. Belladonna in je ogen druppelen. Je kunt ook vergiftigd worden zonder dat je het weet, zonder dat je controle hebt over de dingen die je vergiftigen, of verantwoordelijkheid draagt voor de zwakte van je lichaam.

Harpie steekt een sigaret op. Ja, ze is er nog. Ze zit hier, op de bank, werkloos en vol verzuurd potentieel. Vanavond heeft ze een afspraak met een man die haar daarvoor gaat betalen. Als ze dit drie keer per maand doet, hoeft ze niet naar werk te zoeken.

Haar lichaam kan haar werk zijn, ze kan het verzorgen als een meisje van tien haar shetlandpony, ze kan er dingen voor kopen, het insmeren met lotion. De seks is geen enkel probleem. Is er iets mis met haar dat ze naar bed kan gaan met iemand die ze niet uitgezocht heeft? De meeste mannen zijn aardig en raken haar lichaam aan met een grappig soort eerbied, zelden als het product waar ze zoveel voor hebben betaald dat het alleen maar tegen kan vallen.

Haar lichaamswerk kan de nieuwe fase worden in het woedende kunstwerk dat ze besloten heeft dat haar leven nu maar moet zijn, als er toch leven overblijft. Ze smacht naar seks, maar wanneer ze met een man naar bed gaat die ze leuk vindt, en hij haar, en als hij haar vasthoudt nadat ze gevreeën hebben en ze zijn zweet lekker vindt ruiken en zijn slapende lichaam tegen haar aan de hele nacht zoete, zoete leugens vertelt, doet het te veel pijn.

Soms kan ze het niet weerstaan, maar dan moet ze er in harde munt voor betalen. Dan maar liever betaald worden, slecht geneukt worden door een hijgende sukkel waar ze ondanks zichzelf een onbeholpen tederheid voor voelt.

Ze hoeft zichzelf niet te zijn, ze hoeft niet eens haar eigen naam te gebruiken. Haar eigen naam is onaantrekkelijk, een vleesetende vogelheks. Ze noemt zichzelf Eva. Eva is echt jong, ze kreunt met een overgave die maar half geveinsd is. Maar ze verliest zichzelf nooit, meet elke beweging af, weet wat goed voelt en hoe ze moet verbergen dat ze geen zin meer heeft.

Eva kijkt stiekem naar de klok, en telt de tijd niet, zoals Harpie. Soms is ze zelfs Eva als ze naar de supermarkt gaat, voor het geval iemand iets tegen haar zegt.

Een ontmoeting met Harpie is in deze toestand onmogelijk. Neem ze dan, hond die je bent. Je houdt er toch van? Daar is het je toch allemaal om te doen? Hier zijn mijn tranen, kolerelijer, je mag ze hebben, geniet ervan. Satan maakt gebruik van de abrupt gevallen stilte om oogcontact te maken met Harpie.

De vrouwengebruiker met weinig gevoel voor dit soort dingen zou zeggen dat ze er niet mooier op werd. In de witte toets van haar gezicht het kleine roodomrande neusje, lief wippend weliswaar zoals al honderd jaar de mode voor jonge meisjes maar des te schriller is het contrast met de blauwe gaten van haar ogen, de slappe krans van haar haren, het stukgebeten zorgelijke mondje.

Maar o, wat houdt hij van haar. Elke keer dat haar hart wordt gebroken krijgt haar uiterlijk een nieuw vernis van troosteloosheid, elk onwaardig geslacht dat haar poezelige kutje openbreekt en aan het huilen maakt, aan het schreeuwen, zet zijn hart verder voor haar open. Haar souteneur, bij gebrek aan een beter woord, dacht dat ze het deed omdat ze het leuk vond. Het is niet compleet onwaar, maar het was een ongelukkige woordkeuze. Als je masochisme aan schoolkinderen uit zou leggen zou je misschien zeggen dat die mevrouw het leuk vindt dat die meneer haar pijn doet, maar ieder kind zou zich afvragen of het dan niet nog steeds pijn deed.

Het moet moeilijk te begrijpen zijn hoe pijn en genot op die manier vermengd worden, of is het verward? Harpie weet sinds haar eerste solo-orgasme dat het ene in de kern van het andere besloten ligt, maar haar masochisme is conceptueler, geeft haar een abstracter genot. Het personage van het hoertje is ironisch, ze speelt het superieur, maar het is te echt, en dat is de zweepslag die het bitter maakt.

Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt.

Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken.

Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig. Als ze positief reageert, kunt u verder gaan door dingen te zeggen als: Je bent zo nat.

Quid quo pro , luidt het bekende gezegde. Net als zij niet verplicht om uw vleesstok in de mond te nemen, hoeft u ook niet per se haar oraal te bevredigen. Mocht u wel onder het bureautje willen gaan, complimenteer haar dan vooral over hoe mooi het daaronder allemaal is.

Ze doen vaak meer pijn bij hen dan bij uzelf. Ga dus niet zeuren over het feit dat u niet kunt klaarkomen met een condoom om. Zorg ervoor dat u leert klaarkomen met een condoom om.

Er is niets opwindender voor de vrouw dan te bekijken hoe het zaad uit uw geslachtsdeel druppelt. Ga er echter niet derhalve van uit dat ze het prettig vindt wanneer u klaarkomt in haar gezicht.meisjes die elkaar beffen meisjes met kale kutjes

De rest van de seks is toch wel lekker? Ik heb het wel ter sprake gebracht, gewoon direct gevraagd, en we praten heel makkelijk over seks gelukkig. Hij heeft gewoon amper ervaring op seksgebied en wist het niet zo goed, durfde niet zo erg, beetje bang voor nare geurtjes. Ik heb duidelijk gezegd dat ík het heel erg lekker vind, maar dat ik het niet leuk vind als hij iets tegen zijn zin doet. Ik merk het wel. En ik merk het inderdaad want hij doet het steeds vaker en steeds een beetje langer.

Ik laat het zo en geniet van hem. En ik laat vooral merken hoe lekker het is. Hij moet er gewoon even aan wennen. En doet ie het niet, nou, dan doen we toch wat anders Linda zaterdag 20 oktober Ik zou er zeker met 'm over praten en er toch achter willen komen waarom Beffen is zo opwindend en lekker en voor mij van essentieel belang; "hoort" gewoon bij goeie sex.

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Dorpsgek zondag 21 oktober Ik zou als ik jou was sowieso niet eens bovenop m gaan zitten of zo, dan push je m en is ie helemaal zo weg.

Je zou wel even niet kunnen pijpen, niet super bewust als je er echt zin in hebt oid gewoon doen, maar om het even te laten is ook geen probleem lijkt me. En dan gewoon kijken hoe hij daar op reageert, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak het nu gebeurt.

En verder inderdaad gewoon vragen waarom ie het niet wil, vies, ongemakkelijk, durft niet, gewoon geen zin, duurt te lang, slechte ervaring uit het verleden etc. Ik heb lange tijd met pijpen moeite gehad.

Ik vond het heel eng om zo naar beneden toe te werken. Dat heb ik gezegd en toen ben ik dus meestal gewoon meteen beneden begonnen, dus scheelde een hoop en dan ga je vanzelf meer doen. Als ie bang is jouw nat te proeven, kan je ook aangeven dat ie er een handdoek oid bij mag leggen en alleen bovenaan kan blijven.

Misschien heeft de vriend van TO een nek-hernia? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaringen maar in tegenstelling tot een van onze medeforummers vond ik het altijd juist wel makkelijker over sex te praten na de sex in bed.

Omdat je net heel intiem met elkaar bent geweest en dan op die voet verder kan gaan. Dat kan veel uitmaken Ook denk ik dat het inderdaad te maken kan hebben met het feit dat hij bang is het fout te doen. Benadruk dus hoe je ervan genoten hebt. En misschien ook een leuke tip, zet eens uit eigen initiatief een spannend filmpje op, dan kan hij de kunst afkijken.

Zo heb ik in mijn puberjaren heel dichtbij de tv gezeten als er een pijpsessie voorbij kwam! Hallo Tirzah, Als man weet ik natuurlijk wat ik zelf lekker vind en niet hoe alle andere mannen er over denken. Ik bef wel en kan me wel dingen voorstellen waarom iemand dat niet zou willen. Mijn vriendin is kaal en dat maakt het al een stuk aangenamer. Haar, ook al is het maar een beetje, heeft de kans om een haartje in je keel te krijgen.

Tijdens het beffen een hoestbui krijgen is niet echt aangenaam en charmant; Daarnaast heeft de schoonheid een belangrijke invloed. Ongeacht hoe je je best doet is soms de geur uit een vagina niet lekker. Dit zal met je maandelijkse periode, eten etc etc te maken hebben. Daarnaast is de houding van het beffen belangrijk.

Van boven naar beneden komt je met je neus bij je poepgaatje, van onder naar boven hou je de neus aan de veilige kant ; Ik bef persoonlijk van boven naar benenden omdat je dan ook je tong dieper weg kunt drukken, maar dat zal persoonlijk zijn.

Moet denk ik toch een gezamelijk gesprek hebben om de voorkeuren te bespreken. Seks heb je samen in mijn optiek. Als het niet gezamelijk komt maar afgewongen wordt dan Baddo, Wat leg je dat keurig uit! Maar wat als je vriendin je om wat voor reden je nooit meer pijpt, zou je haar dan wel blijven beffen, of denk je dat wat jij niet doet, doe ik ook niet! Hoi Sammie, Als mijn vriending me nooit meer pijpt dan heb ik daar op zcihzelf geen probleem mee al vind ik het wel fijn als ze het wel doet.

Als ze het niet doet dan zal ze daar ook een reden voor hebben. Om begrip voor elkaar te hebben is het wel belangrijk dat ze aangeeft waarom dat ze het niet wil. We zijn een stel en vind dat je dat best mag zeggen. Meerdere vrouwen hebben dat, dus kan je er rustig over praten. Hoop dat je nu ook snapt wat ik bedoel ;. Loverlief beft wel, gelukkig..

Bovendien is hij mijn beste ervaring ooit als het op beffen aankomt.. Buiten dat heb ik ook de ervaring dat de sex bespreken ná de sex ook positief kan zijn..

Stel dat hij je een keer wel beft, laat hem weten wat je er van vond in positieve zin: Verder ben ik het eens met wat de meesten zeggen: Misschien heeft het iets te maken met dominantie.

Sommige dominante mannen worden graag gepijpt maar zien beffen als een onderdanige handeling. Als dat bij jullie het geval is kun je er met hem over praten en hem uitleggen dat jij beffen als gelijkwaardig ervaart. Misschien heeft hij dan minder schroom. Very Cherry schreef op 15 oktober Ik haal meestal eerst even een Glorix doekje erlangs.

Ik heb mijn vriend dit weekend gevraagd waarom hij mij alleen beft als we in bad zijn. Hij vertelde mij dat hij vond dat er bij mij een geur is die hij niet lekker vind en dus alleen maar beft als we in bad zijn. Dat kwam bij nogal hard aan, ik heb dit nog nooit van anderen gehoord en verzorg mezelf goed.

Tegelijk vraag ik mij ook af waarom hij het dan zo raar vind dat ik zijn sperma niet in mijn mond wil of wil doorslikken dit heb ik hem ook meteen gezegd Als ik hem pijp ruik ik soms ook een geurtje wat ik niet helemaal prettig vind, maar daar zet ik mij overheen omdat hij het op dat moment graag wil en ik het graag doe als we alletwee opgewonden zijn.

Ik weet eigenlijk niet goed hoe ik hier nu mee om moet gaan, maakt toch onzeker zo'n opmerking en voel me minder vrij in bed terwijl ik dat juist bij hem wel was. Kaboutertje12 maandag 5 november Adriana, de zuurtegraad van je vagina kan verstoord zijn waardoor je misschien wat vervelend ruikt. Dat kan een tijd aanwezig zijn zonder dat je het zelf door hebt. Dit heeft niets te maken met je verzorging. Het zou zelfs te maken kunnen hebben met te veel verzorging zoals het gebruik van zeep.

En ook al is dat niet het geval, door regelmatig sex te hebben of suikers van eten meer redenen dus kan dit voorkomen. Je zou eens een kuurtje kunnen vragen bij de huisarts. Als je van jezelf nu eenmaal zo ruikt dat je vriend het niet prettig vindt, kan je er weinig aan doen behalve heel erg waarderen dat hij het wel in bad doet.

Hij wijst je niet helemaal af toch? Je kan het niet afdwingen en je hoeft je niet eens minder vrij te voelen. Bovendien kan het ook goed aan hem zelf liggen dat hij wat gevoeliger is voor sommige luchtjes die voor anderen weer heel opwindend zijn. Dat hij het raar vindt dat jij zijn sperma niet wil doorslikken is natuurlijk van de zotte.

Heel leuk voor mannen als een vrouw dat lekker vindt, maar geen vanzelfsprekendheid. Tirzah maandag 5 november OK ik ben dus al 1 stap verder , tis niet iets dat aan mij ligt. Maar bij doorvragen waarom hij dan niet durft, klapte hij wéér dicht.. Wie weet kom ik er ooit nog eens achter Voolopig heb ik er maar gewoon vrede mee..

Anoniem maandag 5 november Tirzah schreef op 17 oktober Hee Tirzah, Ik vind het onbegrijpelijk dat een man 'niet durft' te beffen. Wat is er nou niet te durven aan? Als je nou niet zo weten of het meisje het lekker zou vinden dan begrijp ik het wel, maar jij hebt al meerdere malen aangegeven het op prijs te stellen. Ik denk niet dat dat de reden is dat ie het niet 'durft'.

Misschien vindt hij het niet lekker of niet opwindend of wat dan ook. Ik herken een bepaalde niet openheid die ik helaas ook bij mijn vriendin zie. Ik erger me erover. Niet omdat ze lichamelijk dingen die niet doet maar omdat ze er niet open over is.. Joat da lam et oai. Da lam et oai at da lam oai et Heel fel, braken Spuugen lik nen reiger heel veel kosten maken zodat je geld opraakt 't hoar zoudt deur joen klakke groeien het binnenhalen van de oogst vieren kerjoole vieër'n het dier is dood 't ligt met zien pooten omooge het ergens plezant vinden.

Ik heb het ermee gehad. Kgoj in slùsn trekng kunnen rekenen op iets. Maak dat je weg bent Scheurt je puste mensen die achter de rivier de ijzer wonen van bachn de kuppe met een lelijk persoon naar bed gaan un gat is'n gat, en nen piet è gjèn og'n Mijn kousen zakken af Mien koesen slokeren mijn liefste mien retje Mooi meisje A schon keuntje mooie jongen jittn beir mooie liedjes duren niet lang schoane lietjes deur'n nie lange mooie vrouwen vergen veel zorg en aandacht witte perrieges èn veele strooëi nooëdieg Niet van aantrekken Schieter avagen niets waard zijn gin roste klute weird zien nieuwsgierig zijn kerieuzeneuzen en vrah'n stell'n nogal wat beleven een toer meedraaien Nou breekt mij de klomp.

Nouw brek mien de klump. A' j'an een peene trekt, heel den 'ut ruttelt. Woa bluuft da wuufe? Wa peij doar of? Wat een knappe vrouw Zukke snelle kokketeute wat heb je gezegd wuk ej gezeit wat is dat nou mogowze of wuk ten duvel is da wat is er wadist wat je zegt als je ergens bang van bent de meur!!! Goa je nui feitelijk agauwe uien bek ouwen?? Zal het gaan, ja? Diepe taloore tak zweepje, lange magere persoon. Smit ze mo in't vet 'k ga d'er hier rap vanonder!

A'jt ni mò, da doe'jt ma hi'er! Alee zeg, zijt gij zat geworden ofzo! Deisel dagbladverkoper gazettevint dakgoot cornisse dan toenne dan ton dan tons dank u merci é dansen daansn, dans'n. Daddès een kak in een flaske dat is jouw mening Gaet et GIE wel zegn dat zal ik zeker doen dak gong zekere doen Dat zie je van hier Ja mun gat!! Hilwe, Gilwe gemeen volk riftjeraftje gemeenschap hebben poepn gemeente gemjinte, proggie gemet is roeden gemete gemorst gemoost, smusn geswanseld, gesturt genitalien kloten iepers genk henk gent hent gepraat koetenanche iepers geprikkeld zijn om aan iets te beginnen getieketakt gereedschap alloam gerookte haring gerokte oarink gerst hèèste geschrankt neuz'nès gesp gispe gestapeld stro vumme gestoofde appel keusterare gevelpan.

Je ligt in ol z'n kaf. J'eddem in d' ooghe! Ook hemelbeestje en Pimpampoentje of piempaljoentje.

...

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Home Seks Mijn vriend beft niet: Mijn vriend beft niet: Tirzah maandag 15 oktober Alle reacties Link kopieren Quote. We hebben ook hele fijne seks en voelen elkaar goed aan. Hij vindt het heel fijn als ik hem pijp en vraagt hier ook regelmatig om. Ik vind dat geen probleem want ik vind het fijn om te doen.

Wat mij al vrij snel opviel is dat hij nooit een poging deed om mij te beffen. Ik heb hiernaar gevraagd en hij reageerde een beetje verlegen en afwijkend. Ik heb toen gezegd dat ik het niet heel erg vond, omdat het toch niet mij lievelings is. Wat ook echt zo is. Ik pijp eigenlijk liever dan dat ik word gebeft. Een tijdje later heeft hij me 1x gebeft.. Ik vond het eigenlijk toch wel heel fijn en heb dat ook duidelijk laten merken én gezegd.

Maar sindsdien is het weer nooit meer gebeurd.. Ik heb hem van de week er nogmaals naar gevraagd. Ik vroeg of hij misschien niet durfde of er misschien iets anders was. Hij gaf geen duidelijk antwoord, eigenlijk klapte hij een beetje dicht en probeerde t op een ander onderwerp te krijgen.

Probleem is dat ik veel geniet van de seks maar dit nu toch wel mis. Ik vind het zelf ook helemaaaaaaaaaal niet makkelijk om er over te praten en was dus al heel trots dat ik er toch wéér over begonnen was.

Maar nu heb ik alsnog geen bevredigend antwoord. Waarschijnlijk zal jullie reactie zijn dat ik t gewoon nog een keer moet vragen, maar dat durf ik niet zo goed. Tuurlijk het is mijn vriend, dus praten moet kunnen Maar omdat hij ook steeds dichtklapt als ik erover begin, zoek ik naar een andere oplossing.

Kan iemand bij hiermee helpen? Tirzah woensdag 17 oktober Kaboutertje12 woensdag 17 oktober Tirzah, het lijkt nu alsof er juist omheen gedraaid wordt in plaats van heel duidelijk te zijn. Als je duidelijkheid wil, zul je duidelijke vragen moeten stellen. Ik zou hem voorbereiden dat je met hem wil praten, specifiek over dit onderwerp.

Zo wordt hij niet overvallen. Verder rustig en vriendelijk zijn en praten over hoe jij dingen ervaart en naar hem luisteren. Begrijp je iets niet, kan je vragen aan hem om dit te verduidelijken.

Klinkt niet romantisch, dat is het ook niet. Dit moet je ook niet doen voor het vrijen of zo, juist in een andere situatie. Zet jezelf over je schroom heen. Als jij dat niet doet, waarom zou hij dat wel doen dan? Het is geen schandelijk onderwerp. Waarom klapt hij dicht eigenlijk? In wat voor een situatie was het dan?

Hou het gesprek uit de sex sfeer. Dus niet in bed of iets dergelijks. Wel aangeven van te voren. Blijf rustig, praat geduldig en laat hem uitspreken. Stiltes zijn ook niet erg. Stel eventueel open vragen. Ik zou het gesprek trouwens verre van de vorige keer sex houden. Anders gaat ie misschien denken in wat hij toen goed of fout heeft gedaan.

Je kunt de onderwerpen wel benoemen, maar blijf uit die situatie. Daarin kunnen jullie beiden ongemakkelijk gaan voelen. Sterre75 zaterdag 20 oktober Mijn vriend doet het ook niet zo heel graag, maar ik vind dat geen probleem. Je kan niet alles hebben. We hebben een superseksleven, proberen van alles uit, vinden elkaar heel mooi en aantrekkelijk en maken er altijd een feestje van.

Niet iedereen houdt van hetzelfde toch? Ik vind pijpen ook de ene keer lekkerder dan de andere keer. Ik vind het wel gek dat sommige mensen hier zeggen dat je hem dan ook maar niet meer moet pijpen. Draai het eens om, jij houdt niet van pijpen, dús beft hij jou niet meer. Zou toch ook niet eerlijk zijn? Waarom zou je hem ertoe dwingen als hij zich er niet goed bij voelt? De rest van de seks is toch wel lekker? Ik heb het wel ter sprake gebracht, gewoon direct gevraagd, en we praten heel makkelijk over seks gelukkig.

Hij heeft gewoon amper ervaring op seksgebied en wist het niet zo goed, durfde niet zo erg, beetje bang voor nare geurtjes. Ik heb duidelijk gezegd dat ík het heel erg lekker vind, maar dat ik het niet leuk vind als hij iets tegen zijn zin doet. Ik merk het wel. En ik merk het inderdaad want hij doet het steeds vaker en steeds een beetje langer. Ik laat het zo en geniet van hem.

En ik laat vooral merken hoe lekker het is. Hij moet er gewoon even aan wennen. En doet ie het niet, nou, dan doen we toch wat anders Linda zaterdag 20 oktober Ik zou er zeker met 'm over praten en er toch achter willen komen waarom Beffen is zo opwindend en lekker en voor mij van essentieel belang; "hoort" gewoon bij goeie sex. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Dorpsgek zondag 21 oktober Ik zou als ik jou was sowieso niet eens bovenop m gaan zitten of zo, dan push je m en is ie helemaal zo weg.

Je zou wel even niet kunnen pijpen, niet super bewust als je er echt zin in hebt oid gewoon doen, maar om het even te laten is ook geen probleem lijkt me. En dan gewoon kijken hoe hij daar op reageert, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak het nu gebeurt.

En verder inderdaad gewoon vragen waarom ie het niet wil, vies, ongemakkelijk, durft niet, gewoon geen zin, duurt te lang, slechte ervaring uit het verleden etc.

Ik heb lange tijd met pijpen moeite gehad. Ik vond het heel eng om zo naar beneden toe te werken. Dat heb ik gezegd en toen ben ik dus meestal gewoon meteen beneden begonnen, dus scheelde een hoop en dan ga je vanzelf meer doen. Als ie bang is jouw nat te proeven, kan je ook aangeven dat ie er een handdoek oid bij mag leggen en alleen bovenaan kan blijven. Misschien heeft de vriend van TO een nek-hernia? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaringen maar in tegenstelling tot een van onze medeforummers vond ik het altijd juist wel makkelijker over sex te praten na de sex in bed.

Omdat je net heel intiem met elkaar bent geweest en dan op die voet verder kan gaan. Dat kan veel uitmaken Ook denk ik dat het inderdaad te maken kan hebben met het feit dat hij bang is het fout te doen. Benadruk dus hoe je ervan genoten hebt. En misschien ook een leuke tip, zet eens uit eigen initiatief een spannend filmpje op, dan kan hij de kunst afkijken. Zo heb ik in mijn puberjaren heel dichtbij de tv gezeten als er een pijpsessie voorbij kwam!

Hallo Tirzah, Als man weet ik natuurlijk wat ik zelf lekker vind en niet hoe alle andere mannen er over denken. Ze was de minst overtuigende maagd die ooit geleefd heeft. In een laatste poging om een aardig meisje te zijn dat geen getrouwde mannen in de vernietiging stort, zwoer ze de liefde af en begon ze onbenullige jongens te neuken in een steegje achter de school, tot grote vaderlijke zorg van haar eerste liefde.

Haar promiscuïteit duurde twee en een half jaar, daarna werd ze opnieuw verliefd, en haar doodsvonnis was getekend. Harpie en Albert deden het aan een stuk door. Ze had het gevoel dat iedereen wist dat ze spijbelde om te neuken, dat iedereen het zaad kon ruiken als ze grijnzend het vijfde uur Duits binnenwankelde. Albert werkte op vijf minuten fietsen van haar huis, en kwam haar neuken in zijn lunchpauze. Na vier jaar was de seks nog steeds bedwelmend, van een onaardse concentratie.

Albert maakte alles goed. Op dat punt had het woord slet eigenlijk al zijn betekenis voor haar verloren. Elke beweging die Harpie maakte weerspiegelde haar onophoudelijke seksuele activiteit. Mensen keken naar haar met een mengeling van verlangen en misprijzen. God zegen de ouders die hun enige dochter geregeld alleen thuis laten, en nooit naar ouderavonden gaan.

Harpie grijnsde, maar paste ervoor op niet te brutaal over te komen. Je deelt zo weinig met ons, en ik weet wel dat dat erbij hoort op deze leeftijd, maar met die narigheid van vorig jaar De narigheid van vorig jaar bestond uit ternauwernood ontsnappen aan een schorsing nadat Harpie en Frederick Teeuwen, twee meter bruinverbrand blauwogig onbenul dat voor de meest gewilde jongen van de school doorging natuurlijk een klootzak, maar Harpie had hem aan een erg kort lijntje, de kleine heks betrapt waren op het dak van de school, waar ze zich gevaarlijk dicht bij de rand door hem liet beffen.

Dit alles was haar keurige ouders in enigszins gekuiste termen ter ore gekomen, waarna ze een half jaar twee keer per week naar groepstherapie voor borderline tieners moest. Visuele denkers, haar ouders. Komt vast door het geld; economisch succes leert je dat er een voor de hand liggende oplossing is voor elk probleem dat zich aandient, en als dat betekent dat je je sloerie van een dochter overdraagt aan de zorg van ggz-professionals, dan zoveel te beter.

Harpie had het best leuk met de borderliners, verzon een paar biechten over zelfbeschadiging en groeiend inzicht dat zelfbeschadiging Niet de Juiste Weg was, werd vergeven voor haar zonden, waarna de hele groep ging blowen in het lommerrijke gebied rondom het ggz-complex.

Het idee dat Harpies neukpartijen met vreemden een vorm van automutilatie waren, is dom en misogyn, maar een wond was er wel. We maken allemaal wonden bij onszelf om de grote wond te zien, omdat we willen weten dat we hem niet verzonnen hebben, dat het bloed en het gat echt zijn.

Het plezier dat ze aan seks beleefde bracht de belofte in herinnering, die haar hart vulde als ze klaarkwam en haar met een stomp in haar maag deed beseffen dat ze de rest van de tijd krampachtig haar best aan het doen was om de wond niet te voelen, het monsterlijke verlangen. Seks gaf de mogelijkheid iets anders mee te maken dan de vanzelfsprekendheid van eigenlijk al dood zijn. Tijdens de laatste van de voorgeschreven sessies flapte ze er per ongeluk uit dat mensen niet zo moeilijk moesten doen over in jezelf snijden, want als ze echt zelfmoord zouden gaan plegen was dat toch onafwendbaar, dan konden ze zichzelf nog met de mouwen van hun dwangbuis wurgen.

Ze werd naar een psychiater gestuurd die naar haar knipoogde en haar pilletjes gaf die de wond iets verdoofden en haar libido een beetje kalmeerden. Ze hield ermee op toen ze Albert ontmoette. Ze zit aan haar bureau in haar sociale huurwoning.

Haar bureau staat aan het raam en kijkt uit op een plantsoen, een woord dat haar doet denken aan de jaren '50, Annie M. Schmidt, vriendelijkheid en normen en waarden. Ze denkt aan alle keren dat mensen met normen en waarden haar met de nek aangekeken hebben.

Ze is groot geworden onder het neomoralisme van de kabinetten-Balkenende, dat strekte van 'Kauwgom aan je schoen, je kunt er zelf wat aan doen' wat hebben rijm en moralisme toch met elkaar te maken? Ze had de hoeksteen die haar had voortgebracht altijd beschouwd als een pakket van minimale interesse en maximaal vertrouwen dat voor alle betrokkenen goed uitpakte, maar nu begon ze zich af te vragen of diezelfde desinteresse geen voedingsbodem was geweest voor haar eigen immoraliteit.

Het veertienjarig meisje dat de heilige van de huwelijkstrouw van geile mannen wilde worden is een stille dood gestorven; hoe meer mannen er in de shit komen te zitten door met haar naar bed te gaan, des te beter. Albert trouwt vast en zeker met dat meisje. Ze gaan ook weer scheiden, want Albert is een beetje dommer dan hij lijkt en heeft er niet bij stilgestaan dat zij waarschijnlijk kinderen wil en hij niet nog zo'n setje sukkelaars op de wereld wil zetten om ze te verneuken zoals hij zelf verneukt is.

Voor Harpie op tafel ligt een tamelijk scherp mes, en ze denkt terug aan wat ze als vijftienjarige in de borderlinesessie heeft gezegd. Ze heeft het gevoel alsof ze het al gedaan heeft, maar het vergeten is. Het vreselijke is dat ze niettemin moet bestaan, als straf of als hoop.

Ze zou een pistool willen, dan kon ze zich door het hart of door het hoofd schieten. Misschien een muntje opgooien. Door het hoofd is waarschijnlijk makkelijker voor de ongeoefende hand: Als ze het niet al gedaan heeft, is nu het slechtst denkbare moment.

Iedereen zou het met hem in verband brengen en dat zou een dode nog het schaamrood op de kaken brengen. Het moment dient zich aan, maar ze laat het gaan met het sterke gevoel dat het terug zal keren, of al heeft plaatsgevonden. Ze neemt het mes en maakt een snee in haar pols take that, ggz en schrijft met haar bloed op haar raam: Ze moet erom lachen. Het is zo fijn om het bloed te zien. Soms denkt ze dat de fantasie achter de fantasie van het doorsnijden van haar polsen is dat ze bloed wil zien, omdat het de woede bevat die ze anders niet naar buiten kan brengen, de schreeuw die in een traan verandert zodra hij haar lippen bereikt.

Beter een druppel bloed dan een traan. Het bloed is haar enige hoop. Ze begint te zingen: Iemand die eigenlijk al dood is moet altijd een hand gebruiken om haar noodlot voor zich uit te duwen. De vraag is wat je met de andere hand doet. Aan zijn vingers zitten lange klauwen, en als hij teleurgesteld in haar is kijkt hij haar aan van achter zijn vingertoppen, klauwen tegen elkaar tikkend. Zijn hoorns vindt ze het allermooiste: Maar vertel eens liefje.

Wat is er allemaal aan de hand. Harpie heeft ooit een lasagne gemaakt die ontzettend lustopwekkend was. Zij en Albert deden het daarna op het tapijt. Ze haalden allebei hun knieën open, wat ze achteraf pas merkten. Ze had altijd een gezonde eetlust, hoe ze zich verder ook voelde. Ze eet nu bijna niks omdat eten met liefde te maken heeft, smaak krijgt door de liefde waarmee het bereid is.

Liefde is een droom die je kapot maakt, omdat je denkt dat je geheeld zal worden. Liefde is de droom terug te keren naar het paradijs van je jeugd, dat toen ook al een droom was. De lucht is mooi, het oranje en paars van de zonsondergang kan je aangrijpen, maar dat betekent niet dat je ooit iets zal doen dat de moeite waard is, dat je ooit zonder dit ongeluk zal kunnen bestaan.

Is pijn een manier om iets anders te voelen dan de echte pijn, of is het een manier om iets anders te kunnen zijn dan jezelf? Is er een verplichting om jezelf te zijn? Harpie heeft altijd moeite gehad om zichzelf te zien. Ooit hield ze een mes tegen haar keel in de spiegel. Ze maakte een kras in het glas, maar haar huid bleef heel. Ze glimlachte naar haar gezicht, maar kon er zichzelf niet in ontdekken.

Haar gezicht is niet zichzelf. Haar spiegelbeeld is een leeg masker. Een Venetiaans masker, zei Albert altijd. Met een glimlach die dingen verzwijgt. Is de pijn in de wereld of is de pijn in jezelf? Is het een ongemak in een comfortabel leven, of haalt het de grond onder je leven vandaan? Harpie houdt van koken, ook voor zichzelf. Ze droomde er altijd van om ooit een moestuin te hebben, zodat ze niets hoefde te eten waar ze niet zelf voor gezorgd had.

Het is een droom die te mooi is voor de richting die haar leven ingaat. Het is nu een half jaar uit. Ze leeft nog steeds. De rouw is erger geworden. Ze vindt het onacceptabel te willen dat het iemand iets kan schelen dat ze niet gelukkig is. Albert at altijd veel, waarschijnlijk is hij afgevallen nu hij niet meer bij haar is. Misschien kan zij ook goed koken, misschien wel beter, of brengt het feit dat haar vingers de sla gewassen hebben en de spatel gehanteerd de ongeïnspireerde combinatie van tartaartjes met Hollandse salade en aardappelen naar sacrale hoogten, waarbij elke hap hem doet denken aan hoeveel hij van hoeheetze houdt, hoeveel meer dan van Harpie, die zulke rancuneuze en kinderachtige dingen denkt.

Eten is zo mooi en liefdevol omdat je een deel van de wereld bewust in jezelf inbrengt, en toelaat dat de wereld en je lichaam samenwerken om je lichaam sterker te maken.

Je kunt er ook voor kiezen jezelf te vergiftigen, beetje bij beetje, elke dag een beetje gif. Belladonna in je ogen druppelen. Je kunt ook vergiftigd worden zonder dat je het weet, zonder dat je controle hebt over de dingen die je vergiftigen, of verantwoordelijkheid draagt voor de zwakte van je lichaam. Harpie steekt een sigaret op.

Ja, ze is er nog. Ze zit hier, op de bank, werkloos en vol verzuurd potentieel. Vanavond heeft ze een afspraak met een man die haar daarvoor gaat betalen. Als ze dit drie keer per maand doet, hoeft ze niet naar werk te zoeken. Haar lichaam kan haar werk zijn, ze kan het verzorgen als een meisje van tien haar shetlandpony, ze kan er dingen voor kopen, het insmeren met lotion. De seks is geen enkel probleem. Is er iets mis met haar dat ze naar bed kan gaan met iemand die ze niet uitgezocht heeft?

De meeste mannen zijn aardig en raken haar lichaam aan met een grappig soort eerbied, zelden als het product waar ze zoveel voor hebben betaald dat het alleen maar tegen kan vallen.
Sex of video gratis op mobiel kijken


Maar terwijl u respectvol en beleefd blijft tegenover de vrouw, iets waar ze zogenaamd naar zou verlangen, wil ze diep van binnen dat u niet zo timide doet, haar gewoon hard over de tafel buigt, het slipje van haar billen rukt en met uw kleine soldaat naar achter frontlinie sprint. Please, please fuck me. That makes me feel like a rapist. Er zijn altijd vrouwen die vinden dat u te hard van stapel loopt, ook als dat niet zo is. Als een vrouw zich terugtrekt wanneer u met haar aan het vozen bent, vraag dan vriendelijk of de dingen niet te snel gaan.

Als u wél op het punt staat om het broekje van de dame in kwestie te betreden, deins dan niet plotsklaps terug om haar vervolgens op uw rug te draaien en haar door haar haren te aaien. Wees proactief en ga ervoor! Zoals we u ooit eens eerder vertelden, is de clitoris niet te negeren wanneer u een blijvende seksindruk bij een dame wilt maken. Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn. Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen.

Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders.

U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt.

Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken. Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is.

Wat ook echt zo is. Ik pijp eigenlijk liever dan dat ik word gebeft. Een tijdje later heeft hij me 1x gebeft.. Ik vond het eigenlijk toch wel heel fijn en heb dat ook duidelijk laten merken én gezegd.

Maar sindsdien is het weer nooit meer gebeurd.. Ik heb hem van de week er nogmaals naar gevraagd. Ik vroeg of hij misschien niet durfde of er misschien iets anders was. Hij gaf geen duidelijk antwoord, eigenlijk klapte hij een beetje dicht en probeerde t op een ander onderwerp te krijgen. Probleem is dat ik veel geniet van de seks maar dit nu toch wel mis.

Ik vind het zelf ook helemaaaaaaaaaal niet makkelijk om er over te praten en was dus al heel trots dat ik er toch wéér over begonnen was. Maar nu heb ik alsnog geen bevredigend antwoord. Waarschijnlijk zal jullie reactie zijn dat ik t gewoon nog een keer moet vragen, maar dat durf ik niet zo goed. Tuurlijk het is mijn vriend, dus praten moet kunnen Maar omdat hij ook steeds dichtklapt als ik erover begin, zoek ik naar een andere oplossing. Kan iemand bij hiermee helpen?

Tirzah woensdag 17 oktober Kaboutertje12 woensdag 17 oktober Tirzah, het lijkt nu alsof er juist omheen gedraaid wordt in plaats van heel duidelijk te zijn. Als je duidelijkheid wil, zul je duidelijke vragen moeten stellen.

Ik zou hem voorbereiden dat je met hem wil praten, specifiek over dit onderwerp. Zo wordt hij niet overvallen. Verder rustig en vriendelijk zijn en praten over hoe jij dingen ervaart en naar hem luisteren.

Begrijp je iets niet, kan je vragen aan hem om dit te verduidelijken. Klinkt niet romantisch, dat is het ook niet. Dit moet je ook niet doen voor het vrijen of zo, juist in een andere situatie. Zet jezelf over je schroom heen. Als jij dat niet doet, waarom zou hij dat wel doen dan? Het is geen schandelijk onderwerp. Waarom klapt hij dicht eigenlijk? In wat voor een situatie was het dan? Hou het gesprek uit de sex sfeer.

Dus niet in bed of iets dergelijks. Wel aangeven van te voren. Blijf rustig, praat geduldig en laat hem uitspreken. Stiltes zijn ook niet erg. Stel eventueel open vragen. Ik zou het gesprek trouwens verre van de vorige keer sex houden. Anders gaat ie misschien denken in wat hij toen goed of fout heeft gedaan. Je kunt de onderwerpen wel benoemen, maar blijf uit die situatie. Daarin kunnen jullie beiden ongemakkelijk gaan voelen.

Sterre75 zaterdag 20 oktober Mijn vriend doet het ook niet zo heel graag, maar ik vind dat geen probleem. Je kan niet alles hebben. We hebben een superseksleven, proberen van alles uit, vinden elkaar heel mooi en aantrekkelijk en maken er altijd een feestje van.

Niet iedereen houdt van hetzelfde toch? Ik vind pijpen ook de ene keer lekkerder dan de andere keer. Ik vind het wel gek dat sommige mensen hier zeggen dat je hem dan ook maar niet meer moet pijpen. Draai het eens om, jij houdt niet van pijpen, dús beft hij jou niet meer. Zou toch ook niet eerlijk zijn? Waarom zou je hem ertoe dwingen als hij zich er niet goed bij voelt? De rest van de seks is toch wel lekker? Ik heb het wel ter sprake gebracht, gewoon direct gevraagd, en we praten heel makkelijk over seks gelukkig.

Hij heeft gewoon amper ervaring op seksgebied en wist het niet zo goed, durfde niet zo erg, beetje bang voor nare geurtjes. Ik heb duidelijk gezegd dat ík het heel erg lekker vind, maar dat ik het niet leuk vind als hij iets tegen zijn zin doet. Ik merk het wel. En ik merk het inderdaad want hij doet het steeds vaker en steeds een beetje langer. Ik laat het zo en geniet van hem. En ik laat vooral merken hoe lekker het is.

Hij moet er gewoon even aan wennen. En doet ie het niet, nou, dan doen we toch wat anders Linda zaterdag 20 oktober Ik zou er zeker met 'm over praten en er toch achter willen komen waarom Beffen is zo opwindend en lekker en voor mij van essentieel belang; "hoort" gewoon bij goeie sex. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Dorpsgek zondag 21 oktober Ik zou als ik jou was sowieso niet eens bovenop m gaan zitten of zo, dan push je m en is ie helemaal zo weg. Je zou wel even niet kunnen pijpen, niet super bewust als je er echt zin in hebt oid gewoon doen, maar om het even te laten is ook geen probleem lijkt me.

En dan gewoon kijken hoe hij daar op reageert, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak het nu gebeurt. En verder inderdaad gewoon vragen waarom ie het niet wil, vies, ongemakkelijk, durft niet, gewoon geen zin, duurt te lang, slechte ervaring uit het verleden etc.

Ik heb lange tijd met pijpen moeite gehad. Ik vond het heel eng om zo naar beneden toe te werken. Dat heb ik gezegd en toen ben ik dus meestal gewoon meteen beneden begonnen, dus scheelde een hoop en dan ga je vanzelf meer doen.

Als ie bang is jouw nat te proeven, kan je ook aangeven dat ie er een handdoek oid bij mag leggen en alleen bovenaan kan blijven. Misschien heeft de vriend van TO een nek-hernia? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaringen maar in tegenstelling tot een van onze medeforummers vond ik het altijd juist wel makkelijker over sex te praten na de sex in bed.

Omdat je net heel intiem met elkaar bent geweest en dan op die voet verder kan gaan. Dat kan veel uitmaken Ook denk ik dat het inderdaad te maken kan hebben met het feit dat hij bang is het fout te doen. Benadruk dus hoe je ervan genoten hebt. En misschien ook een leuke tip, zet eens uit eigen initiatief een spannend filmpje op, dan kan hij de kunst afkijken.

Zo heb ik in mijn puberjaren heel dichtbij de tv gezeten als er een pijpsessie voorbij kwam! Hallo Tirzah, Als man weet ik natuurlijk wat ik zelf lekker vind en niet hoe alle andere mannen er over denken.

Ik bef wel en kan me wel dingen voorstellen waarom iemand dat niet zou willen. Mijn vriendin is kaal en dat maakt het al een stuk aangenamer. Haar, ook al is het maar een beetje, heeft de kans om een haartje in je keel te krijgen. Tijdens het beffen een hoestbui krijgen is niet echt aangenaam en charmant; Daarnaast heeft de schoonheid een belangrijke invloed.

Ongeacht hoe je je best doet is soms de geur uit een vagina niet lekker. Dit zal met je maandelijkse periode, eten etc etc te maken hebben. Daarnaast is de houding van het beffen belangrijk. Van boven naar beneden komt je met je neus bij je poepgaatje, van onder naar boven hou je de neus aan de veilige kant ; Ik bef persoonlijk van boven naar benenden omdat je dan ook je tong dieper weg kunt drukken, maar dat zal persoonlijk zijn.

Moet denk ik toch een gezamelijk gesprek hebben om de voorkeuren te bespreken. Seks heb je samen in mijn optiek. Als het niet gezamelijk komt maar afgewongen wordt dan Baddo, Wat leg je dat keurig uit!

Sm advertenties hete sletjes