Lekkergeil rood kutje

..

Te klein kutje shemale sex dating

Marieke gaat naar de schoolarts Categorie: Vervolgens legt ze uit waarom ze contact met hem zoekt. Hierbij refereert ze o. In zijn antwoord laat hij weten dat hij graag een afspraak voor Marieke wil verzorgen en dat ze maar even moeten bellen voor een afspraak zijn telefoonnummer was vermeld. Kordaat pakt Petra de telefoon en belt met het opgegeven nummer. Het is een tekening van een grote blote pik en ze tekent hem verrassend echt flitst het door Petra heen.

Haar meisje is helemaal geobsedeerd door grote mannenpikken, goed dat ze een afspraak met die dokter gemaakt heeft, mijmert ze verder. Eigenlijk zou ze best wel willen weten hoe ze haar kleine meid nog beter op kan leiden tot een zeer ervaren kleine geile lolita. Ze neemt zich voor om woensdag aan dokter Jos om de nodige adviezen te vragen. Jij bent mijn lieve geile lolita en ik wil graag weten hoe ik je nog beter moet voorbereiden om een volleerd lolita te worden! Petra weet zeker dat haar kleine ondernemende dochter dat a.

Gelukkig heeft Marieke woensdag de hele dag vrij, dus kunnen ze op de afgesproken tijd bij de dokter zijn, ze moeten tenslotte best wel een eindje rijden om er te komen. Al vroeg maakt Petra Marieke wakker en neemt haar mee naar de douche om de gevraagde plas te doen.

Marieke heeft er geen probleem mee dat haar moeder toekijkt terwijl zij met haar beentjes wijdt op de wc zit met een schaaltje ertussen om het door de dokter gevraagde plasje op te vangen.

Best wel geil denkt Petra terwijl ze belangstellend toekijkt hoe het straaltje urine tussen de strakke lipjes van haar meisje tevoorschijn komt en kletterend in het schaaltje neerkomt.

Marieke op haar beurt kijkt naar de stevige volle borsten van haar moeder die voor haar neus zacht heen en weer zwaaien. Schaamte hebben ze niet voor elkaar en al meer dan een jaar staan ze samen naakt in de badkamer als het zo uitkomt. Zou ik ook van die dikke borsten krijgen mijmert Marieke en kijkt even steels naar haar eigen pukkeltjes. Marieke stapt in de ruime douchecabine en zet de massagekolom aan.

Ook richt ze een van de stralen op haar kleine bolle kutje en staat bijna kreunend te genieten van het gevoel van de harde straal tegen haar kale kutje. Onder de straal schiet er een lekker gevoel door haar buikje heen als ze plots een pets voor haar kleine strakke meisjeskontje krijgt. Maar Petra moet onverbiddelijk zijn en draait de kraan dicht, waarna Marieke zichzelf afdroogt. Petra toont zich solidair met haar dochter en trekt zelf ook geen slipje aan.

Best wel geil, flitst het door haar heen terwijl ze zelf een leuk kort zwart rokje aantrekt en er een bijna doorzichtige zwarte blouse bij kiest, zodat haar donker paarse kwartcup beha royaal door het bloesje schijnt. Om elf uur vertrekken ze om op tijd bij dokter Jos te zijn. Woensdag even voor een uur, de praktijk van schoolarts Jos.

Trudy is bezig om het onderzoek van Marieke voor te bereiden. Zowel zij als Jos hebben de verhalenserie over Marieke en haar vriendinnetjes gelezen en daar al de nodige geile insinuaties over gemaakt. Zoals gewoonlijk heeft Jos alleen zijn witte artsenpak aan en is Trudy gekleed in een witte jas, waaronder ze alleen een mooie donkerrode stringslip draagt. Natuurlijk weet ze dat dit door haar dunne witte jas heen goed te zien is en wat voor effect het sorteert.

Het heeft al talloze malen geleid tot een heerlijke geile vrijpartijtjes met Jos in de gynaecologenstoel en zelfs al twee keer met een schooljongen die voor onderzoek langs moest komen.

Ook test hij, vanaf de pc, nog even de webcam camera die is ingebouwd bij de lamp van de onderzoekstafel, zodat hij later gebruik kan maken van deze beelden. Gelukkig was deze speciale voorziening net gisteren aangebracht, dus kan hij deze nu mooi als test in dit onderzoek gebruiken. Iets na enen gaat de bel en Trudy gaat opendoen. Voor de deur staan Marieke en haar moeder. Trudy nodigt hen binnen en hangt de jassen op de kapstok in het kleine wachtkamertje en loodst Marieke en Petra mee naar de spreekkamer.

Ik stel me voor als Dokter Jos en geef beiden een hand. Ook Petra en Marieke doen hetzelfde, waarna ik ze allebei vraag om in de diepe fauteuils voor het bureau plaats te willen nemen.

Ik begin het gesprek door naar de personalia van Marieke te vragen, terwijl Trudy de antwoorden onmiddellijk via haar terminal begint in te voeren. Ook vraag ik waarom Petra vindt dat Marieke door mij onderzocht moet worden. Petra is duidelijk en vertelt me dat Marieke, na haar laatste lolita actie klaagde over pijn in haar mondje na het pijpen en pijn in haar kutje omdat ze daar met een komkommer in had zitten peuteren.

Ik kijk nog eens goed naar het kleine meisje voor me en vindt dat ze een lekker geil pijpbekkie heeft. Daar zal ik straks eens even goed gebruik van maken flitst het door me heen en hierbij voel ik dat mijn pik omhoog komt.

Ook mama Petra ziet er goed uit, vind ik, lekker geil met die tieten half bloot onder dat doorschijnende bloesje.

Kan Trudy fijn wat mee proberen, gaat het door mijn hoofd. Ik kijk Marieke nogmaals aan en vraagt haar om haar rokje uit te doen en zich aan mij te presenteren. Marieke staat snel op en met een glinsterende blik in haar oogjes, ze duwt haar rokje naar beneden en zet haar handjes in haar zijde, drukt haar buikje naar voren en zet haar beentjes goed uit elkaar zodat ik haar onderlijfje met het mooie kleine bolle lolitakutje goed kan zien.

Ik heb er geen moeite mee dat zowel Petra als Marieke kunnen zien dat ik een erectie heb, want hij zit immers nog steeds opgesloten in mijn dunne witte broek. Ik loop naar Marieke toe en pak haar stropdasje vast en bekijkt die. Zacht streel ik met mijn vingertoppen over de parmantige lipjes van het jonge ding terwijl zij bereidwillig haar mondje opent. Met een wijsvinger duw ik haar tongetje naar beneden en kijk zo haar keelgat in. Marieke zuigt enthousiast aan mijn vinger en al snel voel ik haar huigje tegen mijn vingertop aan botsen.

Hierbij maakt Marieke even een kokhalzende geluid. Tegen haar zuigende werking in trek ik mijn vinger terug en streel weer langs haar lipjes. Het is net of ze iets opzwellen. Hierbij laat ik Marieke aan mijn binnendringende vinger likken, die ik tot halverwege in haar mondje duw. Hierbij duw ik mijn vinger met zachte neukende bewegingen in haar mondje in en uit.

Mijn pik staat ondertussen snoeihard in mijn broek en ik wou dat Petra of Trudy actie ondernamen om hem te bevrijden. Dit gebeurt niet, want zeker Petra is een en al aandacht voor mijn vinger die in het mondje van haar meisje neukt. Ik trek mijn vinger, die kleddernat is terug en wrijf het speeksel over haar lipjes.

Nu haar mondje helemaal open is voel ik zacht aan haar lipjes, die nog steeds heerlijk elastisch en uitrekbaar zijn. Even later zit mijn vinger weer lekker nat in haar mondje. Hierbij wrijf ik met de vingers van mijn andere hand zacht over de plaats waar haar kaken bij elkaar komen.

Marieke knikt begrijpend en kijkt met grote ogen naar mijn kruis terwijl ik mijn witte broek laat zakken en mijn pik tevoorschijn springt. Snel laat ik de stoel zover zakken dat Marieke lekker ontspannen rechtop kan zitten en mijn pik op de hoogte van haar mondje is. Gelukkig is de stoel vrij smal en kan ik er gemakkelijk in spreidstand overheen staan en posteer mezelf op enkele centimeters van haar mondje.

Oh, wat kan dit kind heerlijk likken, bijna nog beter dat Trudy en Sonja haar dochter , gaat het door me heen. Gulzig slurpt Marieke mijn pik naar binnen, maar in haar enthousiasme bijt ze ook gevoelig in de stam van mijn lul.

Opnieuw breng ik mijn stijve pik voor haar mondje en begint Marieke er opnieuw heerlijk aan te likken en op te sabbelen. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen.

Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen. Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen.

Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken.

Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes.

Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen. Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling.

Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan.

Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden. Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten. Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven.

Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond.

Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen. Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren.

Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt. Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken.

Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil. Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen.

Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten. Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt.

Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen.

In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke? Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt.

Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje. Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt.

Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. Als antwoord legde ze haar hand rechtstreeks op mijn ballen en stijve lul. Nadat ze dat deed ging ik ervoor knoopte haar broek los. Ik wil nog geen sex, ik ben nog niet aan de pil en ik heb geen condooms. Stom genoeg had ik ook niks bij mij. Ik ritste haar gulp los en trok haar broek naar beneden.

Haar felroze slipje kwam tevoorschijn. Haar slipje was al een beetje nat en bestwel doorschijnend waardoor ik haar zwarte donshaartjes door haar broekje op haar spleet zag zitten. Ze stond op en ging op haar éénpersoonsbed liggen met haar benen wijd, wachtend op mijn volgende stappen. Ik dook tussen haar benen, pakte haar slip. Schoof hem van haar billen af, omhoog langs haar dijen, ving een glimp van haar vagina waarna ik hem volledig uitdeed.

Ik streelde eerst mijn mijn vingers haar dijbenen, rondom haar vagina en pulseerde zachtjes over haar buitenste opgezwollen schaamlippen. Ik zag haar shaken en trillen van verlangen naar meer. Zacht en lief likte ik haar over haar venusheuvel en aan beide kanten net naast haar roze natte gleufje. Daarna ging ik rondjes en tikte ik af en toe met mijn tong haar clitje aan.

Wanneer ik dat deed verstijfde ze en kwam haar hoofd omhoog samen met een geile kreun. Meer en maar begon met lange tong in haar spleetje te brengen en likte nu ook langs haar kleine schaamlipjes die voordat ik ze likte al hartstikke nat waren. Ik zoog op haar clitoris en ging met een paar vingers langzaamaan haar strakke kutgaatje binnen.

Met de twee vingers ging ik net iets gebogen en daardoor kon ik binnenin haar G-spot lekker masseren. Ik schoof in -en uit haar met twee vingers en bracht er ook een derde bij in. Ik stopte niet met likken en ging rondom haar clitoris en bewoog daarbij snel mijn tong over haar clit.

Na een half uur hard vingeren en beffen, ook nog een paar keer met mijn tong in haar grot, hield ze het niet meer. Schreeuwend en kreunend van genot begon ze haar vrouwelijk vocht te spuiten en voelde ik haar kutje samentrekken om mijn drie vingers die erin zaten.

Haar schattige puntneusje schoot achterover ze trok zich helemaal samen. Schokkend, trillen en kreunend kwam ze klaar. Toen trok ik mijn vingers eruit en droop er nog een stroom vaginavocht uit haar geile roze genotsgleufje. Hmm, mijn lul hield het niet meer zo stijf.

Toen ze een aantal keer was gekomen zei ze, mijn ouders komen straks thuis je moet gaan. Dankjewel, het was echt lekker. Ze zwaaide me uit. Thuis hebben ik zitten nagenieten en heb ik heerlijk gemasturbeerd en heb ik ontzettend veel gespoten. De volgende dag in de klas was er iets raars aan de hand. Er waren ineens drie meisjes die vlak achter me liepen toen ik het lokaal binnen ging.

En ze wilden alledrie naast me zitten. Dus ik vond dat wel vreemd. Uiteindelijk zat Femke naast me, zei is een van de mooiste uit de klas maar sommige zeggen dat ze wel een sletje is. Ze zat naast me en zei verder niets. Ik was aan het opletten en mee aan het schrijven met de leraar. Plotseling krijg ik een hand op mijn bovenbeen. Ik schrik en kijk direct opzij.

Langzaam begon mijn lul te groeien. Ze komt naar mijn oor en fluistert: Dus ik raakte bestwel in paniek van wat? Had ze het over wat ik dacht dat ze het had?

Dus ik zeg van: Om me niet te laten kennen. Maar ondertussen bleef ik de hele les nadenken over wat ik heb veroorzaakt. In de middagpauze eet ik mijn brood en komt ze bij me staan. Ze zegt ik moet je iets vragen, kom je even mee? Dus ik zo van, nou oke en loop mee met haar. Ik bleef een poos stil. Uiteindelijk zei ik uhm jah. Oke kom nu mee, zegt ze. Ik weet wel een plek zegt ze en ze pakt mijn hand en neemt me mee. Ergens in een rustige schoolgang is een deur die ze opent, er staan schoonmaakspullen in.

Het was een klein hok. Ze trok me naar binnen en deed de deur dicht. Direct trok ze haar broek en slipje uit tot op haar schoenen. Bukken en op je knieën zegt ze tegen me. Ik gehoorzaam en terwijl ik op de grond geknield zit kijk ik omhoog naar haar geile tienerspleetje. Nou kom op, ga je me nog zo lekker beffen?

Ik verken met mijn vingers haar lipjes en langzaam open ik haar vagina totdat haar kleine lippen en clitoris zichtbaar worden.


..