Langs achter geneukt sex plas

langs achter geneukt sex plas

Ik schaam me, dat ik daar zit met mijn kutje, bloot na plassend te genieten. Ik wenk hem en hij komt aangelopen met de slurf nog buitenboord. Mijn broek was toch al uit. Voor ik er erg in had, voel ik zijn zware eikel, mijn kutje in boren. Hij stampt, vrolijk verder en dan voel ik ook zijn sperma mijn kut in vloeien. Met wat tissues droog ik mijn poesje en zonder wat te zeggen, speer ik naar de auto , Waar de twee al op me zitten te wachten.

Na een paar uurtjes, zegt Herman. Met zijn zoon, van mijn dochters leeftijd, zitten ze een paar tafeltjes bij ons vandaan. Wij zijn inmiddels klaar, maar ik moet wéér plassen. Langs hem heen lopend, raak ik zijn arm aan. En hij volgt me ook naar de toiletten. Snel laten we onze broeken zakken, alles zonder woorden hé. Ik ga zitten op de verhoogde toilet pot, laat wat plas lopen, hij komt op zijn knieën, voor de pot zitten en plast zo tegen mijn kutje. Dan trekt hij me iets onderuit, zodat zijn Penis mijn kutje raakt.

Met een wilde stoot, glijd hij voor de tweede maal vandaag, mijn grotje in. Hard neukt hij me op de WC, bril. En zonder woorden komt hij klaar in mijn smachtende poesje. Weer niets zeggend, pakt hij een stuk toiletpapier, droogt mijn kutje af en zijn penis. En loopt zo naar zijn plaats naast zijn zoon. En we vervolgen onze weg naar de Camping.

We hadden al gereserveerd, dus een plekje hadden we al. Een beetje achteraf, tegen de bosrand met naast ons nog één plaats voor een tentje. De Caravan op zijn plaats geduwd en we gaan met de voortent aan de slag. Als je ruzie wilt krijgen, ga dan samen een voortent opzetten. Gekijf over en weer. We zijn klaar, lekker strak staat hij er bij.

Wat schets mijn verbazing. Zwijgend zetten ze een klein tentje op en in een mum van tijd zitten ze aan de koffie. Wij zijn nog volop bezig. Dankbaar nemen we zijn aanbod aan. Dan breekt hij los het is één spraakwaterval als hij zijn levensverhaal begint te vertellen. Hij was net gescheiden, nou een heel verhaal. En nu is hij er met zijn zoon op uit getrokken voor twee weken Frankrijk.

Nou, Gert, zo heette hij, dat is nog al wat. We drinken onze koffie en Gert biedt aan te helpen, zoon Stef heeft inmiddels kennisgemaakt met onze Ansje. Als we allemaal klaar zijn is het een leuk hoekje geworden in de uithoek van de camping, waar we zo vrij als een vogel zijn.

Wij kijken elkaar schouder ophalend aan. En uit het gezicht van de caravan, lopen we ook hand in hand. In de verte, lopen de kinderen innig tegen elkaar, schieten ze een bos paadje in.

En als we ook op het paadje lopen, voel ik al snel een hand aan mijn borsten. We stoppen en innig kussen we elkaar, met onze tongen in elkaars mond, staan we midden op het pad te geilen. Mijn handen zoeken zijn Penis, en waar we staan, buk ik me een neem hem in mijn mond.

Geil neukt, hij mijn bekkie nu. En ja er komt een kreunend geluid uit het bos. Sluipend van boom naar boom, komen we op een open plek, met waarachtig een bankje in het midden. En daar zit Ansje, pontificaal, met de broek op de grond, boven op Stef zijn harde lul. Als een Amazone berijd ze de jongen. De bespreking liep uit tot het begin van de avond, ik had Ben gebeld en over deze uitloop verteld en ik niet wist hoelang het zou duren.

Het was acht uur toen ik aan de terug reis begon. Hoe dichter ik in de buurt van die parkeer plaats kwam hoe gespannender ik werd. Voor ik het wist had ik de afslag genomen maar toen sloeg de twijfel toe. Toen ik uitstapte ontplofte ik bijna van spanning en liep via de zelfde weg naar dat plekje keek rond maar zag niemand. Ik deed mijn broek en slipje naar beneden en ging zitten net als de vorige keer keek wat rond en hoorde achter mij wat bewegen in de bosjes.

Kwam weer voorover gebukt om hoog en veegde me af op dat moment tussen mijn benenen door naar achter kijkend zag ik iemand staan gluren. Hij had op dat moment een goed zicht op mijn kut mijn hand ging naar mijn kut en begon er over heen te wrijven en zag dat hij begon te trekken.

Ik stond nog steeds voorover gebogen toen ik wat hoorde naar voor keek en op 10 cm van mijngezicht man met een keiharde pik stond te trekken. Ik durfde niet te bewegen en stond als vast genageld met een enorm gevoel van geilheid. Zonder dat ik er zelf bijstil stond deed ik mijn mond open wat voor hem het teken was een stap dichterbij te doen.

Zijn pik schoof in mijn mond en ik begon er zacht op te zuigen, ik hoorde hem beginnen te kreunen van genot. Ik vingerde me zelf en voelde me steeds geiler worden. Op dat moment voelde ik een hand op mijn kont en begreep dat die andere man ook dichterbij gekomen was. Hij zij laat mij dit maar doen en begon me heerlijk over mijn klit te wrijven en kon een kreun niet binnen houden. Ik begon me nu verder te concentreren op die flinke pik in mijn mond begon nu wat meer op en neer tegaan en maakte smakkende geluiden.

Ik begon al voorvocht teproeven en dit was altijd het moment dat ik stopte met pijpen bij Ben, Ik heb nog nooit tot het einde doorgepijpt. Maar keek me nu voorover gebogen met een pik in mijn mond en iemand die me stond te vingeren. Zo geil was ik dat ik harder begon te zuigen en in eens zonder waarschuwing spoot mij hele mond vol en hij kreunde heel luid. Het meeste liep uit mijn mond en de rest slikte ik weg op dat moment hield ik het niet meer en kwam schokkend en trillend klaar op de vingers van die andere man.

De man die net klaargekomen was deed zijn pik weg en liep weg, de man die me gevingerd had keek me vragend en verlangend aan hij stond daar met een heel harde pik, niet zo groot als de eersteman maar niet verkeerd.

Hij had me zo lekker laten komen kon hem niet zo achterlaten en hapte zijn pik in mijn mond hij pakte mijn hoofd vast en begon te stoten en al na een paar stoten kwam hij met ook alweer een hele lading klaar. Nu lukte het niet om het eruit te laten lopen en slikte alles weg. Voor ik het wist was ook hij weg en stond ik daar met mijn broek op mijn knieen geil en voldaan.

Nu loop ik weer met die spanning het is nu een paar maanden geleden en de dagen beginnen nu weer wat langer te worden en verlang weer naar spannig en twijfel weer.

Mijn man wist niet wat hem overkwam bij de eerste pijp beurt toen ik doorging tot het einde, hij vroeg waarom ik dat deed ineens zij dat ik het niet door had hij klaagde niet. Als vrienden van mij langskomen, dan is het altijd feest. Ik heb voornamelijk vrouwelijke vrienden,….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Lekker neuken met beste vriend Mark Als vrienden van mij langskomen, dan is het altijd feest.

Geil wijfje erotische massagesalon eindhoven

Wij zijn inmiddels klaar, maar ik moet wéér plassen. Langs hem heen lopend, raak ik zijn arm aan. En hij volgt me ook naar de toiletten. Snel laten we onze broeken zakken, alles zonder woorden hé. Ik ga zitten op de verhoogde toilet pot, laat wat plas lopen, hij komt op zijn knieën, voor de pot zitten en plast zo tegen mijn kutje.

Dan trekt hij me iets onderuit, zodat zijn Penis mijn kutje raakt. Met een wilde stoot, glijd hij voor de tweede maal vandaag, mijn grotje in. Hard neukt hij me op de WC, bril.

En zonder woorden komt hij klaar in mijn smachtende poesje. Weer niets zeggend, pakt hij een stuk toiletpapier, droogt mijn kutje af en zijn penis. En loopt zo naar zijn plaats naast zijn zoon. En we vervolgen onze weg naar de Camping. We hadden al gereserveerd, dus een plekje hadden we al. Een beetje achteraf, tegen de bosrand met naast ons nog één plaats voor een tentje. De Caravan op zijn plaats geduwd en we gaan met de voortent aan de slag.

Als je ruzie wilt krijgen, ga dan samen een voortent opzetten. Gekijf over en weer. We zijn klaar, lekker strak staat hij er bij. Wat schets mijn verbazing. Zwijgend zetten ze een klein tentje op en in een mum van tijd zitten ze aan de koffie. Wij zijn nog volop bezig. Dankbaar nemen we zijn aanbod aan. Dan breekt hij los het is één spraakwaterval als hij zijn levensverhaal begint te vertellen. Hij was net gescheiden, nou een heel verhaal.

En nu is hij er met zijn zoon op uit getrokken voor twee weken Frankrijk. Nou, Gert, zo heette hij, dat is nog al wat.

We drinken onze koffie en Gert biedt aan te helpen, zoon Stef heeft inmiddels kennisgemaakt met onze Ansje. Als we allemaal klaar zijn is het een leuk hoekje geworden in de uithoek van de camping, waar we zo vrij als een vogel zijn. Wij kijken elkaar schouder ophalend aan. En uit het gezicht van de caravan, lopen we ook hand in hand.

In de verte, lopen de kinderen innig tegen elkaar, schieten ze een bos paadje in. En als we ook op het paadje lopen, voel ik al snel een hand aan mijn borsten. We stoppen en innig kussen we elkaar, met onze tongen in elkaars mond, staan we midden op het pad te geilen. Mijn handen zoeken zijn Penis, en waar we staan, buk ik me een neem hem in mijn mond.

Geil neukt, hij mijn bekkie nu. En ja er komt een kreunend geluid uit het bos. Sluipend van boom naar boom, komen we op een open plek, met waarachtig een bankje in het midden. En daar zit Ansje, pontificaal, met de broek op de grond, boven op Stef zijn harde lul. Als een Amazone berijd ze de jongen.

Van schrik, staat ze op, haar kleine kutje staat nog open en er lopen druppeltje geil op het mos. Gert, slaat een arm om mijn nek en we keren terug naar de Camping, Herman slaapt nog steeds, dus drinken we samen een wijntje. De twee komen een uurtje later ook thuis, we hebben het er niet meer over gehad.

Dus de vakantie kan wat mij betreft van start gaan. Ans en Stef, kunnen niet van elkaars lijf afblijven en onder tafel, voel ook ik steeds en hand richting mijn kutje gaan. Herman, leest gewoon de krant op zijn Tablet. Gaan we nog iets doen vandaag of blijven we op de camping.

Herman, wil liever thuis blijven, Maar als jullie. Ondanks wat er gebeurd was besloot ik het Ben niet te vertellen schaamde me er een beetje voor. De volgende dag beloot ik eens op internet tekijken over het hoe en wat op die parkeerplaats. Zag dat er vaak mannen kwamen voor seks achter de hekken van de parkeerplaats precies waar ik had zitten plassen. Na twee weken moest ik voor mijn werk in Tilburg zijn en reed over de zelfde weg en zag sochtens op de heenweg ann de andere kant die parkeerplaats.

De hele dag spookte het door mijn hoofd. Ik voelde de spanning in mijn onderlichaam en voeld dat mijn kut heel nat geworden was.

De bespreking liep uit tot het begin van de avond, ik had Ben gebeld en over deze uitloop verteld en ik niet wist hoelang het zou duren. Het was acht uur toen ik aan de terug reis begon. Hoe dichter ik in de buurt van die parkeer plaats kwam hoe gespannender ik werd. Voor ik het wist had ik de afslag genomen maar toen sloeg de twijfel toe. Toen ik uitstapte ontplofte ik bijna van spanning en liep via de zelfde weg naar dat plekje keek rond maar zag niemand.

Ik deed mijn broek en slipje naar beneden en ging zitten net als de vorige keer keek wat rond en hoorde achter mij wat bewegen in de bosjes. Kwam weer voorover gebukt om hoog en veegde me af op dat moment tussen mijn benenen door naar achter kijkend zag ik iemand staan gluren. Hij had op dat moment een goed zicht op mijn kut mijn hand ging naar mijn kut en begon er over heen te wrijven en zag dat hij begon te trekken. Ik stond nog steeds voorover gebogen toen ik wat hoorde naar voor keek en op 10 cm van mijngezicht man met een keiharde pik stond te trekken.

Ik durfde niet te bewegen en stond als vast genageld met een enorm gevoel van geilheid. Zonder dat ik er zelf bijstil stond deed ik mijn mond open wat voor hem het teken was een stap dichterbij te doen.

Zijn pik schoof in mijn mond en ik begon er zacht op te zuigen, ik hoorde hem beginnen te kreunen van genot. Ik vingerde me zelf en voelde me steeds geiler worden. Op dat moment voelde ik een hand op mijn kont en begreep dat die andere man ook dichterbij gekomen was. Hij zij laat mij dit maar doen en begon me heerlijk over mijn klit te wrijven en kon een kreun niet binnen houden.

Ik begon me nu verder te concentreren op die flinke pik in mijn mond begon nu wat meer op en neer tegaan en maakte smakkende geluiden.

Ik begon al voorvocht teproeven en dit was altijd het moment dat ik stopte met pijpen bij Ben, Ik heb nog nooit tot het einde doorgepijpt. Maar keek me nu voorover gebogen met een pik in mijn mond en iemand die me stond te vingeren. Zo geil was ik dat ik harder begon te zuigen en in eens zonder waarschuwing spoot mij hele mond vol en hij kreunde heel luid.

Het meeste liep uit mijn mond en de rest slikte ik weg op dat moment hield ik het niet meer en kwam schokkend en trillend klaar op de vingers van die andere man.

De man die net klaargekomen was deed zijn pik weg en liep weg, de man die me gevingerd had keek me vragend en verlangend aan hij stond daar met een heel harde pik, niet zo groot als de eersteman maar niet verkeerd. Hij had me zo lekker laten komen kon hem niet zo achterlaten en hapte zijn pik in mijn mond hij pakte mijn hoofd vast en begon te stoten en al na een paar stoten kwam hij met ook alweer een hele lading klaar.

Nu lukte het niet om het eruit te laten lopen en slikte alles weg. Voor ik het wist was ook hij weg en stond ik daar met mijn broek op mijn knieen geil en voldaan. Nu loop ik weer met die spanning het is nu een paar maanden geleden en de dagen beginnen nu weer wat langer te worden en verlang weer naar spannig en twijfel weer.


langs achter geneukt sex plas

Ik schaam me, dat ik daar zit met mijn kutje, bloot na plassend te genieten. Ik wenk hem en hij komt aangelopen met de slurf nog buitenboord. Mijn broek was toch al uit. Voor ik er erg in had, voel ik zijn zware eikel, mijn kutje in boren. Hij stampt, vrolijk verder en dan voel ik ook zijn sperma mijn kut in vloeien.

Met wat tissues droog ik mijn poesje en zonder wat te zeggen, speer ik naar de auto , Waar de twee al op me zitten te wachten. Na een paar uurtjes, zegt Herman. Met zijn zoon, van mijn dochters leeftijd, zitten ze een paar tafeltjes bij ons vandaan. Wij zijn inmiddels klaar, maar ik moet wéér plassen. Langs hem heen lopend, raak ik zijn arm aan.

En hij volgt me ook naar de toiletten. Snel laten we onze broeken zakken, alles zonder woorden hé. Ik ga zitten op de verhoogde toilet pot, laat wat plas lopen, hij komt op zijn knieën, voor de pot zitten en plast zo tegen mijn kutje. Dan trekt hij me iets onderuit, zodat zijn Penis mijn kutje raakt. Met een wilde stoot, glijd hij voor de tweede maal vandaag, mijn grotje in. Hard neukt hij me op de WC, bril. En zonder woorden komt hij klaar in mijn smachtende poesje.

Weer niets zeggend, pakt hij een stuk toiletpapier, droogt mijn kutje af en zijn penis. En loopt zo naar zijn plaats naast zijn zoon. En we vervolgen onze weg naar de Camping. We hadden al gereserveerd, dus een plekje hadden we al. Een beetje achteraf, tegen de bosrand met naast ons nog één plaats voor een tentje. De Caravan op zijn plaats geduwd en we gaan met de voortent aan de slag.

Als je ruzie wilt krijgen, ga dan samen een voortent opzetten. Gekijf over en weer. We zijn klaar, lekker strak staat hij er bij.

Wat schets mijn verbazing. Zwijgend zetten ze een klein tentje op en in een mum van tijd zitten ze aan de koffie. Wij zijn nog volop bezig. Dankbaar nemen we zijn aanbod aan. Dan breekt hij los het is één spraakwaterval als hij zijn levensverhaal begint te vertellen. Hij was net gescheiden, nou een heel verhaal. En nu is hij er met zijn zoon op uit getrokken voor twee weken Frankrijk. Nou, Gert, zo heette hij, dat is nog al wat. We drinken onze koffie en Gert biedt aan te helpen, zoon Stef heeft inmiddels kennisgemaakt met onze Ansje.

Als we allemaal klaar zijn is het een leuk hoekje geworden in de uithoek van de camping, waar we zo vrij als een vogel zijn. Wij kijken elkaar schouder ophalend aan. En uit het gezicht van de caravan, lopen we ook hand in hand. In de verte, lopen de kinderen innig tegen elkaar, schieten ze een bos paadje in. En als we ook op het paadje lopen, voel ik al snel een hand aan mijn borsten.

We stoppen en innig kussen we elkaar, met onze tongen in elkaars mond, staan we midden op het pad te geilen. Mijn handen zoeken zijn Penis, en waar we staan, buk ik me een neem hem in mijn mond. Geil neukt, hij mijn bekkie nu. En ja er komt een kreunend geluid uit het bos. Sluipend van boom naar boom, komen we op een open plek, met waarachtig een bankje in het midden.

En daar zit Ansje, pontificaal, met de broek op de grond, boven op Stef zijn harde lul. Als een Amazone berijd ze de jongen. De bespreking liep uit tot het begin van de avond, ik had Ben gebeld en over deze uitloop verteld en ik niet wist hoelang het zou duren. Het was acht uur toen ik aan de terug reis begon. Hoe dichter ik in de buurt van die parkeer plaats kwam hoe gespannender ik werd. Voor ik het wist had ik de afslag genomen maar toen sloeg de twijfel toe. Toen ik uitstapte ontplofte ik bijna van spanning en liep via de zelfde weg naar dat plekje keek rond maar zag niemand.

Ik deed mijn broek en slipje naar beneden en ging zitten net als de vorige keer keek wat rond en hoorde achter mij wat bewegen in de bosjes. Kwam weer voorover gebukt om hoog en veegde me af op dat moment tussen mijn benenen door naar achter kijkend zag ik iemand staan gluren.

Hij had op dat moment een goed zicht op mijn kut mijn hand ging naar mijn kut en begon er over heen te wrijven en zag dat hij begon te trekken. Ik stond nog steeds voorover gebogen toen ik wat hoorde naar voor keek en op 10 cm van mijngezicht man met een keiharde pik stond te trekken.

Ik durfde niet te bewegen en stond als vast genageld met een enorm gevoel van geilheid. Zonder dat ik er zelf bijstil stond deed ik mijn mond open wat voor hem het teken was een stap dichterbij te doen. Zijn pik schoof in mijn mond en ik begon er zacht op te zuigen, ik hoorde hem beginnen te kreunen van genot. Ik vingerde me zelf en voelde me steeds geiler worden. Op dat moment voelde ik een hand op mijn kont en begreep dat die andere man ook dichterbij gekomen was.

Hij zij laat mij dit maar doen en begon me heerlijk over mijn klit te wrijven en kon een kreun niet binnen houden. Ik begon me nu verder te concentreren op die flinke pik in mijn mond begon nu wat meer op en neer tegaan en maakte smakkende geluiden. Ik begon al voorvocht teproeven en dit was altijd het moment dat ik stopte met pijpen bij Ben, Ik heb nog nooit tot het einde doorgepijpt.

Maar keek me nu voorover gebogen met een pik in mijn mond en iemand die me stond te vingeren. Zo geil was ik dat ik harder begon te zuigen en in eens zonder waarschuwing spoot mij hele mond vol en hij kreunde heel luid. Het meeste liep uit mijn mond en de rest slikte ik weg op dat moment hield ik het niet meer en kwam schokkend en trillend klaar op de vingers van die andere man.

De man die net klaargekomen was deed zijn pik weg en liep weg, de man die me gevingerd had keek me vragend en verlangend aan hij stond daar met een heel harde pik, niet zo groot als de eersteman maar niet verkeerd. Hij had me zo lekker laten komen kon hem niet zo achterlaten en hapte zijn pik in mijn mond hij pakte mijn hoofd vast en begon te stoten en al na een paar stoten kwam hij met ook alweer een hele lading klaar. Nu lukte het niet om het eruit te laten lopen en slikte alles weg. Voor ik het wist was ook hij weg en stond ik daar met mijn broek op mijn knieen geil en voldaan.

Nu loop ik weer met die spanning het is nu een paar maanden geleden en de dagen beginnen nu weer wat langer te worden en verlang weer naar spannig en twijfel weer. Mijn man wist niet wat hem overkwam bij de eerste pijp beurt toen ik doorging tot het einde, hij vroeg waarom ik dat deed ineens zij dat ik het niet door had hij klaagde niet. Als vrienden van mij langskomen, dan is het altijd feest. Ik heb voornamelijk vrouwelijke vrienden,…. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Lekker neuken met beste vriend Mark Als vrienden van mij langskomen, dan is het altijd feest.

Afgebonden lul geef me sex nl

  • 114
  • Langs hem heen lopend, raak ik zijn arm aan.
  • Negerin komt klaar gratis sex op mobiel
  • 158