Kutje met streepje beffende lesbo

kutje met streepje beffende lesbo

..

Solomio sex nl neuken almere

Ik besloot om dit op internet te gaan zoeken ik kwam in contact met allerlei vrouwen die ook niet wisten of ze nu op vrouwen vielen en daar achter wilde komen, ik sprak af met JoJo, zo noemde ze zichzelf, een week later gingen we afspreken bij een café.. Het was zover, ik had me mooi aangedaan make - up op en voor ik het wist stond ik voor het café en ineens voelde ik een raar gevoel in mijn onderbuik was dit wel een goed idee om met een wildvreemde af te spreken ik had niet eens een foto van haar gezien wie weet is het een nep profiel en staat een jongen voor mijn neus de angst was van mijn gezicht af te lezen ik haalde me allerlei dingen in mijn hoofd tot opeens een vrouw voor me staat.

Ik legde haar uit dat vrouwen mijn aandacht hadden en ik er geil van werd als ik vrouwen samen bezig zag. Ze legde haar hand op mijn wang en streelde hem, mijn hele onderbuik spande zich samen door haar aanraking ze kwam met haar hoofd naar mijn oor en zei '' ik ben er nu wel achter dat ik op vrouwen val jij toch ook? Met haar mond kwam ze naar de mijne en zoende me haar tong vond de mijne en ook al keek bijna iedereen ons aan ik liet me mee gaan in het moment, het voelde heel erg bevrijdend dat ik nu niet meer hoefde te doen alsof en eindelijk een meisje inzag tot ik op vrouwen viel en zei het zelfde voelde voor mij..

Haar hand ik van mijn knie naar boven en vond mijn vagina aangezien ik een jurk aan had was ze snel bij haar doel en masseerde ze mijn klitje dit had ik nog nooit meegemaakt eerst zoent een vrouw me en dan geilt ze me op in een café waar iedereen ons kon zien. Maar dat maakte mij allemaal niks uit wie keek als het moest zou ik haar nog op de tafel gelegd hebben en haar neuken.

Ze bleef maar rondjes draaien met haar duim over mijn klit haar andere hand ging van mijn nek naar mijn borsten en masseerde ze. Voor ik het wist duwde ze me tegen de muur aan en trok mijn jurk over mijn hoofd vervolgens mijn slipje en bh een voor een nam ze mijn tepels in haar mond langzaam plagend ging ze omlaag naar mijn vagina automatisch deed ik mijn benen open en haar mond vond mijn vagina.

Niet tot er zoveel mannen mij hebben gebeft maar dit was het lekkerste dat ik op seks gebied ooit had meegemaakt JoJo wist precies wat ik lekker vond ze bleef maar rondjes draaien om mijn klit en voor ik het wist greep ik haar haren vast en kreunde ik hard bij het naderen van mijn orgasme. Ze stond nu weer oog aan oog en ik zoende haar dankbaar opende haar blouseje en haalde haar mooie grote borsten uit haar bh ik opende de sluiting en gooide alles op een hoopje op de grond neer.

Ik nam een voor een haar borsten in mijn mond ze kreunde hard ik geloof tot iedereen die nu op de wc was nu wel wist wat we aan het doen waren. Ik opende haar spijkerbroek en deed die omlaag samen met haar string. Ze had een kaal kutje met een klein licht streepje in het midden werkelijk hartstikke geil om dit te zien.

Niet wetend wat ik moest doen stak ik mijn tong uit en draaide net zoals zei eerder deed rondjes om haar klitje heen af en toen nam ik lange halen naar onder zodat ik haar hele kutje in mijn mond had. Ze kreunde en haar lichaam begon te trillen, ik was nu zo kort bij en deed er een schepje boven op ik begon als een gek te zuigen op dat kleine knobbeltje en voor ik nog iets kon doen kwam ze klaar en schreeuwde de hele wc bij elkaar Ik stond op en zoende haar. Haar hand ging al snel naar mijn kutje en gleden naar binnen met drie vingers in me ging ze flink te keer, ook mijn hand ging al snel haar kutje in zo hebben we elkaar twee keer laten klaar komen.

Door mij heen ging een schok van genot, een voldoening. Eindelijk zat mijn lul in die heerlijke redelijk strakke kut. Mijn moeder begon al rustig te rijden, terwijl ik genoot. Ik bracht mijn handen naar die grote borsten en pakte ze beet. Ik keek op naar mijn moeder die op haar onderlip beet van verheerlijking.

Haar borsten voelden volle en stevig aan. Ik bracht een tepel naar mijn mond en al gauw merkte ik dat mijn moeder daar ook gevoelig voor was. Op een gegeven moment draaiden we ons om. Ik bracht mijn pik weer terug op zijn plaats en ramde hem erin. Neuk je moeder hard! Het water klotste uit het bad en mijn moeder gilde alsmaar harder. Ik voelde een orgasme aankomen en kuste mijn moeder vol op haar mond, waarna ik afzakte naar haar tepels en begon erop te sabbelen.

Mijn moeder hield het niet meer en kreeg haar orgasme. Ze trillende als een gek en gilde het uit. Ik kwam op dat moment ook en spoot grote ladingen sperma haar kut in. We vielen uitgeput op elkaar. Ik keek mijn moeder aan en zij mij. Mijn blik viel toen weer op haar achterste. Accuut kreeg ik weer een erectie. Ik stapte op haar af en pakte haar stevig beet, daarbij mijn lul weer tussen haar billen duwend.

Eén hand bracht ik op dat moment naar haar kut. Ze maakte lang en liet zich wat achterover leunen. Ik stak een vinger in haar poesje en al snel volgde een tweede. Het duurde niet lang voordat mama weer nat was en weer in volle glorie genoot van mijn vingers. In haar gehijg vroeg ze: Zij zette haar handen neer op de wasbak en leunde erop.

Langzaam liet ik mijn pik erin glijden. Voorzichtig kwam ik op gang en neukte haar ritmisch op z’n hondjes. Haar tieten deinsden heen en weer, terwijl ik haar smalle heupen beet pakte om beter grip te hebben.

Na een tijdje hoorde ik aan haar stem dat ze begon te komen. Ik moest dit nog lang niet, dus stopte ik. Ik kwam namelijk op het idee haar in haar hol te nemen. Voorzichtig wreef ik over haar anus, waarop zij zei: Ze was toch al in haar hol gepakt?

Voorzichtig zette ik mijn lul tegen haar kringspier en duwde hem er voorzichtig in. Mijn moeder begon hard te kreunen en langzaam kwam mijn ritme weer op gang. Haar kont was erg strak maar van binnen juist erg zacht, wat een heerlijk effect gaf. Mijn moeder bracht één hand naar haar kut en begon zichzelf erbij te vingeren.

Ik ging alsmaar harder en harder en mijn moeder in haar geluiden. Opeens maakte ze zich los van de wastafel en haalde mijn lul uit haar kont. Ze ging op handen en knieën op de grond zitten en stak haar kont naar achter. Ik begreep het en nam weer plaats achter haar, douwde mijn lul in haar kont en ging verder waar ik gebleven was.

Ik voelde dat ik weer een orgasme kreeg en pastte mijn ritme aan. Na een tijdje begon mijn moeder aan te geven dat ze ging komen en toen wist ik dat ik mijn gang kon gaan. Ik begon keihard en snel te neuken. Ik voelde hoe mijn moeder voor mij trillend en gillend klaarkwam. Mijn lading voelde ik van diep komen en weer spoten volle ladingen in haar kont. Mijn pik werd slapper en gleed er vrijwel direct uit. Ik deed het en het viel reuze mee. Het was welleswaar niet haar kutsmaak, maar het smaakte best.

Toch had ik moeite met het in mond houden, want het was veel sperma en likken en niet slikken is sowieso al moeilijk. Mijn moeder genoot van het gerim en zuchte een paar keer. Toen het schoon was en mijn bek vol sperma zat draaide mijn moeder zich om en pakte mij vol op mijn mond. Vervolgens zoog en likte ze alle sperma uit mijn mond en slikte het door.

Gemengd met speeksel liep het sperma langs onze mondhoeken naar onze kinnen. Toen we al het sperma opgelikt hadden tongden we nog hevig. Onze tongen liepen langs elkaar en kwamen diep in elkaars monden. Na stopten we en gingen we eten. Verder hebben we nog een vrij heftig seksrelatie gehad en dit liep af toen ik het huis uitging. Maar ik had nooit gedacht dat ik zo’n perverse moeder had.

De Moeder Het was nu twee weken geleden, dat ik had besloten om mijn zoon Jeroen te verleiden. Dat was nog eens een actie met gemengde gevoelens, want aan de ene kant was mijn seksuele verslaafdheid heel groot geworden, nadat ik de wereld van vreemdgang had ontdekt, en aan de andere kant wilde ik niet ontdekt worden met alle gevolgen van dien.

Uitendelijk kon ik de verleiding toch niet weerstaan om een verboden relatie te hebben met mijn zoon. En ik kan je zeggen dat het fantastisch was. Het gevoel dat het verboden was, was eigenlijk al genoeg om me te laten klaarkomen. En toen ik de omvang van zijn lul zag wist ik zeker dat ik die moest hebben. Toen hij me neukte moest ik zelfs even wennen en had er al helemaal moeite mee, toen hij me van achter pakte, wat voor mij overigens het geilste moment van alles was.

Die avond bleef het niet bij die ene ervaring. We waren wat gaan eten en tijdens dat avondmaal keken we samen een film. Die week hebben we ook verder niets anders gedaan. Jeroen meldde zich ziek en ik ging af en toe fitnessen.

Toen mijn dochter terugkwam gevolgd door mijn man werd de sex tussen Jeroen en mij minder en voorzichtiger natuurlijk.

Dit ging zo een half jaar door. Maar het werd absoluut niet saai, want de spanning op gepakt te worden werd groter en groter en het wond ons allebei steeds meer op. Nu neukten we soms zelfs ’s ochtends voordat Jeroen naar school ging, terwijl mijn dochter buiten de badkamer stond te wachten. Het geluk was dat de badkamer twee deuren had, die elk in een andere kamer uitmondde.

Maar na dat half jaar kwam er toch verandering in de zaak. Ik stapte de badkamer in en zag mijn dochter voor het eerst sinds tijden naakt. Haar lichaam was zo ongelooflijk mooi. Volle ronde borsten, een licht gespierd buikje en slank. Ik werd er haast jaloers op en ze was pas 14! Veel tijd om te staren had ik niet het mocht niet opvallen , dus pakte ik snel een borstel en ging mijn slaapkamer in.

Vrijwel gelijk begon ik te fantaseren over het strelen van haar lichaam met haar als genietende en verlangende dochter. Langzaam stopte ik mijn hand in mijn kruis en wreef over mijn kut. Al snel werd ik nat en het beeld van mijn beeldschone dochter was niet uit mijn hoofd te slaan. Ik hoorde dat Sofie klaar was en mijn richting opkwam, dus haalde ik mijn nu vochtige hand uit mijn kruis en veegde hem af aan mijn badjas.

De deur ging precies daarna open en Sofie kwam slechts in een topje en een slipje de kamer in. Zij moest nu de borstel hebben, dus vroeg ze het me en ik gaf het haar. Precies voor me bukte ze voorover en liet haar haren naar beneden zakken. Even had ik inkijk, maar niet lang genoeg. Ik stond op en liep op haar af vragend waar ze naartoe ging. Ondertussen pakte ik haar bij haar rug beet en duwde haar voorzichtig opzij.

Ik ging achter haar staan en trok de kastdeur open. Langzaam liet ik mijn badjas op de grond vallen en pakte een bh. Sofie had zich intussen omgedraaid en ik zag haar heel eventjes staren naar mijn lichaam.

Dit was mijn kans, dus ik deed net of ik de sluit van mijn bh niet kon dichtdoen. Deze bh had nl. Ik draaide mij om en vroeg haar het dicht te willen doen, omdat het mij zogenaamd te lastig afgaat. Ze kwam op mij afgelopen met een spanning in haar ogen. Ik hielp haar niet erg door een beetje onopvallend geil te kijken. Ondertussen werd het al aardig nat tussen mijn benen en ik hoopte dat dat opgemerkt zou worden. Een beetje onhandig friemelde Sofie aan mijn bh en raakte daarbij ook een paar keer goed mijn borsten.

Ondertussen had ik goede inkijk en daar genoot ik in volle teugen van. Maar helaas gebeurde niet wat ik gehoopt had. Sofie draaide zich gelijk om, nadat ze mijn bh dicht had gedaan, en liep weg met de woorden: Het enige geluk was dat Jeroen al snel weer thuis was en wij een stevig potje vreeën hebben. Toch ging de gedachte nog steeds door mijn hoofd om mijn eerste lesbische ervaring met mijn dochter te beleven, maar eerst moest ik in de juiste situatie zien te komen.

En die kwam ongeveer een maand later. Jeroen was naar een grote disco in Amsterdam gegaan en mijn man was weer op reis. Mijn dochter en ik zaten op de bank naar een film te kijken. Ik was net terug van een dineertje en nam naast mijn dochter op de bank, die in de lengte van de televisie stond, plaats. Omdat ik moe was had ik me nog niet omgekleed en had dus nog mijn rok met snede, panty’s en mijn strakke bloesje nog aan.

Het viel mij pas op dat dit het moment was, toen Sofie zich verzitte en mijn ogen op haar kleding vielen. Zij had een strakke broek aan met op haar enkels gespleten broekspijpen. Daarboven had ze een strak blousje aan netals ik, waar haar borsten opvallend in naar voren kwamen. Het kostte mij moeite om er niet naar te staren of nog erger, ze te betastten.

Ik begreep dat het nu of nooit was. Eén voet liet ik express net boven haar kruis hangen. De voet boven haar kruis duwde ik een beetje tegen haar buikje aan. Ik leunde achterover en liet mij verwennen.

Voorzichtig voelde ik de zachte handen van Sofie over mijn voetzolen knedend glijden. Mijn andere voet bracht ik automatisch iets omhoog en raakte de onderkant van haar borsten aan.

Even wreef ik erover en liet mijn voet weer zakken. Ik zette hem weer op zijn oorspronkelijke plaats, bij haar kruis, neer. Heel voorzichtig duwde ik een beetje naar beneden tegen haar kutje aan. Lichtjes voelde ik haar benen opengaan en mij de ruimte geven steviger tegen haar doosje aan te drukken. Ook voelde ik enige tegendruk van Sofie, maar dat kon mijn verbeelding zijn. Opeens stopte mijn spel en ik stond op om drinken voor ons beiden in te schenken. Sofie keek strak naar de tv, toen ze me zei wat ze wilde drinken.

Ik liep terug naar de bank en ging vlak naast, bijna tegen Sofie aanzitten, nadat ik de glazen op tafel zette. Sofie bukte zich om het drinken te pakken en ik zag toen dat ze haar zwarte zijden slipje aan had gedaan. Gelijk legde ik mijn arm op de rugleuning achter Sofie, terwijl zij weer rechtop ging zitten.

En nog steeds keek ze naar de televisie alsof ik er niet zat. Langzaam haalde ik mijn hand naar mijn kant van haar nek om haar lange blonde haren daar weg te halen. Terwijl mijn hart onderhand ik mijn keel klopte, ondernam mijn dochter niets om mijn bewegingen tegen te gaan, dus besloot ik verder te gaan. Heel voorzichtig duwde ik mijn borsten vooruit tegen haar lichaam aan. Mijn tepels waren keihard, dus die móest ze wel voelen.

Vervolgens legde ik mijn rechthand op haar dijbeen en bleef even zo in die positie zitten. Opeens kwam er beweging bij Sofie. Ze draaide zich meer met haar rug naar mij toe en legde haar arm op mijn arm die op haar dijbeen lag. Even vreesde ik dat ze hem wegduwde, maar ze deed juist het tegenovergestelde. Ik voelde haar lichtjes mijn arm in de richting van haar kutje duwen.

Ondertussen duwde ik mijn lichaam dichter tegen de hare aan en liet mijn hand makkelijker naar haar kutje glijden. Vervolgens legde ik mijn andere hand bij haar borsten en ik liet mijn hoofd in haar nek zakken.

Mijn rechterhand kon al de warmte van haar waarschijnlijk vochtige kutje voelen. Ik besloot maar de spanning nu te breken en legde mijn hand vol op haar kutje. Vrijwel meteen drukte en wreef ik het gladde geval. Zelf was ik ook al behoorlijk nat geworden, maar dit was toch beter, het vingeren van je eigen dochter!

Al snel voelde ik haar vocht door haar broek heen. Sofie was zelf hevig mee gaan bewegen. Ze hijgde enorm en kreunde regelmatig. Op een gegeven moment begon ze zelfs tegen mijn hand op te rijden, zo geil was ze. Haar gehijg werd erger en erger en nu kwamen er ook ‘Ow’s’ en ‘Ah’s’ naar buiten.

Steeds heftiger begon ze mee te bewegen en opeens kwam ze kreunend klaar. Haar lichaam kwam in een gespannen positie waarna het trillend losliet van alle gevoelens. Nagenietend leunde ze tenslotte tegen mij aan. Dit duurde niet lang, want al snel voelde ik haar warme hand via mijn been naar mijn kut glijden.

Voordat ze mijn doos aanraakte sloeg ze mijn rok open en draaide zich om. Op haar knieën kwam ze voor me zitten en wijkte met haar hoofd naar mijn kut, ze ging me beffen?!

Ik had wel verwacht dat ze me zou aanraken, maar dat ze me uit zichzelf ging beffen had ik nooit gedacht. Haar helpend deed ik mij rok uit en gooide het naast ons op de bank, waardoor ik in mijn paarse slipje achterbleef. Sofie’s hoofd was al vrij snel bij mijn slipje en nam eerst een paar likjes over het drijfnatte slipje, waarna ze met haar duim ertegenaan duwde.

Ik dacht dat ik gek werd van genot, maar wilde liever dat ze haar tongetje diep in mijn kut stak. Sofie pakte mijn slipje beet en deed hem uit, waardoor mijn kale kut bloot kwam te liggen.

Ik pakte Sofie’s hoofd beet en bracht hem naar mijn kut, waar ze als het ware begon te tongen met mijn kut, heerlijk. Dit wisselde ze af met gewoon likken alsof het een lollie was. En terwijl zij daar mijn kutje zat te beffen bracht ik haar handen naar mijn borsten waar ze ze moest masseren. Zo lag ik daar met mijn kut tegen mijn dochter aan te rijden, terwijl zij mijn borsten eveneens verwendde.

Sofie had wel talent moest ik zeggen. Haar tong stak ze af en toe diep in mijn kutje en nam daarna de rest van mijn pesje onder handen. Het werd nog beter wanneer Sofie twee vingers erin stak.

Hierna wist ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Langzamerhand voelde ik een orgasme opbouwen en ik reed steeds heviger tegen Sofie op.

Ze had moeite met mij in bedwang houden. Niet lang daarna kwam ik kreunend klaar, terwijl Sofie door bleef likken om al mijn geil naar binnen te werken. Toen ze mijn kutje redelijk had schoon gelikt stond ze op en bukte ze zich over mij, waarna een goeie tongzoen volgde. Languit en op elkaar vielen we op de bank.

Zo lagen we ruim 10 minuten na te genieten, waarna we besloten de film af te kijken. Na de film is Sofie naar boven gegaan om zich om te kleden. Ik ging dat ook doen, maar haaste me om een vibrator te pakken als verrassing voor later. Toen ik beneden kwam verstopte ik de vibrator achter de plant en ik ging zitten in mijn nachtjapon, met een zwart lingeriesetje eronder.

Niet lang daarna kwam Sofie ook beneden in haar nachtjapon dat iets te klein was, waardoor je kon zien dat ze haar ondergoed ook aan had gelaten, zwarte. Even keek Sofie me vreemd aan, maar toen ik glimlachte concentreerde ze zich weer op de televisie. De eerste scène begon al heftig met een arts die zijn patiënte nam.

Mijn hand daalde in die scène af naar mijn dochters borsten en begon ze te betastten, waarop mijn dochter over mijn dijbeen begon te wrijven. Aan het einde van de scène lagen we in elkaar verstengelt te zoenen. Dezelfde vrouw zagen we even later in een kantoor, waar ze een secretaresse wist te verleiden. Hier gingen we verder. We trokken onze nachtjaponnen uit en omhelsden elkaar zoenend. Ondertussen zaten we rechtop. Ik maakte me los uit de omhelzing en zakte af naar haar borsten. Die haalde ik uit hun cup en begon ze te zoenen.

Ik likte en nam haar tepel in mijn mond. Sofie zuchte alleen maar. Ze bracht haar handen achter haar rug en maakte haar bh los. En terwijl ik doorging met haar borsten legde ze haar zwarte bh neer. Opeens duwde ze mij naar achter, gaf me een zoen en nu begon zij mijn borsten te likken, nadat ze ze uit hun cup had gehaald. Ik maakte nu ook mijn bh los en liet mij, met mijn hoofd naar achter geslagen, verwennen.

Na een tijdje ging ze door met haar weg naar beneden. Eenmaal aangekomen kustte ze mijn string, waarbij een hevige rilling door mij heen ging. Ze schoof mijn string opzij en begon te likken. In lange halen likte ze over de volle lengte van mijn kut. Ik werd kletsnat en Sofie’s gezicht ook. Al snel stopte ze een vinger die in mijn kut en vingerde me hevig. Het voelde goed, meer dan dat, ik genoot evenveel als dat ik gepakt wordt door Jeroen.

Het was verboden, taboo en dat trok me enorm aan. Niets was beter dat illegaal sex. Ik liet Sofie stoppen mij te beffen en duwde haar naar achter. Vervolgens boog ik me over haar kut, want die had ik nog niet geproefd. Ik trok haar slipje uit en begon. Het smaakte hemels lekker. Haar jonge kutje was nog licht behaard en kletsnat. Ik likte over haar clitje waarbij ze een kreun gaf. Deze bleef ik afgezonderd stimuleren. Ondertussen had ik al een paar keer mijn tong diep in haar kutje geduwd en dat had een verschikkelijk positief effect.

Ze kreunde en gilde tegelijk. Ze begon nu ook tegen mijn mond aan te rijden waardoor deze ook zeiknat werd. Ik besloot na een tijdje me om te draaien en op mijn rug te gaan liggen.

Sofie begreep meteen dat ik een 69 wilde, dus boog zich over mij heen, deed mijn string uit en begon mij eveneens te beffen. Nu was het de tijd om de vibrator in het spel te gooien. Mijn arm kon de vibrator net pakken, zonder dat Sofie het merkte en omdat de tv redelijk hard aan stond kon ik hem gerust aan doen weer zonder dat Sofie enig idee had, wat er achter haar gaande was.

Het tillende ding bracht ik voorzichtig, al beffende, naar haar kutje. Ik hield op met beffen en drukte uit het niets de vibrator tegen haar clitoris aan. Haar hoofd wierp ze naar achter en ze gilde keihard.

Dit deed mij zo’n genoegen en stopte de vibrator accuut die in haar kut. Vanzelf begon Sofie mee te neuken met mijn bewegingen. Ik bracht ondertussen mijn hoofd naar haar kontgat en begon deze te likken.

Ik zag hoe Sofie zich omdraaide met tranen in haar ogen van genot. Haar bewegingen werden steeds onregelmatiger en gillend kwam ze klaar. Ik hou van je! Ze pakte de nog trillende vibrator af en stopte het in mijn kut. Het effect dat het op Sofie had had het ook bij mij. Kreunend en zoenend lag ik op de bank, terwijl onze bezwete lichamen over elkaar heen gleden. Onder het gezoen door vroeg ik of ze hem in mijn holletje wilde duwen en mij wilde beffen. Meteen daalde ze naar mijn kut, begon deze te beffen en stopte de vibrator in mijn kont.

Dit was voor mij teveel van het goede. Schokkend en gillend kwam ik klaar. Sofie had er zelfs moeite mee om haar mond op mijn kut te houden om het geil op te drinken.

Toen ik ‘uitgekomen’ was kustte Sofie zich een weg naar mijn mond en zoenend bleven we daar liggen. Die avond hebben nog een keer gevreeën en daarna zijn we bij elkaar in bed blijven slapen. De seksuele relatie tussen mij en mijn dochter was intens, en misschien hadden mijn kinderen wel geluk met zo’n perverse moeder.

De Dochter Op een dag liep ik naar mijn moeder toe en ik vroeg haar of een echte lul nou veel verschilde van de vibrator die we gebruikten.

Ze antwoordde dat dat erg veel schilde. Ze vond dat géén vibrator of dildo de lul kon vervangen als de lul op de juiste manier gebruikt wordt. Nu moest ik alleen een manier vinden om een echte lul te vinden. Mijn gedachten gingen vrijwel meteen naar mijn oudere broer van Ik zag hem soms in zijn onderbroek en daarin schat ik die lul al een cm over Ik durfde het alleen niet tegen mijn moeder te vertellen, omdat ik bang was dat ze het zou verbieden.

Daarom besloot ik zelf een plannetje te verzinnen. Ik wist immers dat jongens makkelijk te verleidden zijn, dus ging ik bedenken hoe ik hem kon verleidden. Ik moest gewoon op de een of andere manier mijn kut tegen zijn lul aan laten rijden en daarna zagen we wel.

Ruim een week later, toen mijn beide ouders weg waren liep ik op mijn broer af in zijn kamer. Ik ging achter hem staan en duwde mijn borsten in zijn rug, toen ik zijn etui pakte. Dreigend liep hij op mij af en ik liep naar achter tot ik op zijn bed belandde. Ik lag er half op en Jeroen stak zijn hand achter mijn rug. Snel haalde ik mijn handen achter mijn rug vandaan en legde die op zijn rug om zogenaamd hem de etui niet te laten hebben. Vervolgens liet hij zich voorzichtig op mij vallen.

Gelijk klemde ik hem vast door mijn benen op zijn billen te doen. Verschrikt wil hij opstaan: Ik vind het juist lekker.
kutje met streepje beffende lesbo

..

Ans stak haar hand naar beneden en likte haar vingers af. Mar kreunde "oooh, dat wil ik zo ook bij jou doen. De zachte, warme stroom urine stopte.

Ze voelde met haar vingers aan haar eigen kutje en proefde hoe haar eigen kutsap was vermengd met de pis van Angela. Ze stond op en stapte in de douche. Marian liep naar haar toe en ging wijdbeens boven haar staan.

Gespannen lag Angela naar het kutje boven haar te kijken. Kom, plas over me heen. De gele urine spettterde op Angela's vingerende hand. Mar stuurde de straal naar boven en plaste over heel haar bovenlijf.

Het laatste bewaarde ze voor de geopende mond die smachtte om volgeplast te worden. Ze hurkte boven Angela's gezicht en liet het laatste beetje rechtstreeks in haar mond lopen. Angela slikte alles door en vingerde zich schokkend en kreunend naar een orgasme. Ondertussen likte ze ook als een bezetene aan het kutje van Marian. Mariam hielp haar door snel haar klitje te masseren.

Zo hielpen ze Marian ook naar een knetterend orgasme. Uitgeput zaten ze samen op de douchevloer. Ze stonden op en zetten de douche aan. Ze wasten elkaar van top tot teen, waarbij ze natuurlijk veel aandacht hadden voor elkaars gevoelige plekjes.

Ze zeepten elkaar borsten in en masseerden hun tepels helemaal hard. Ook de kutjes werden uitgebreid gewassen en gespoeld. Angela waste de rug en billen van Mar. Ze spreidde Marian's billen likte zelfs nog even aan haar sterretje. Ze stopte ook haar vinger er voorzichtig in.

Marian deed hetzelfde bij haar en ze ontdekten zo weer een gevoelig plekje. Toen ze helemaal schoon waren gingen ze toch maar aankleden. Het liefste hadden ze weer in bed gekropen om de hele dag te vrijen, maar ja, ze moesten toch ook weer naar school.

Marian maakte een uitgebreid ontbijt met croissantjes en ei. Er kwam ook een grote pot thee op tafel. Ze aten hun broodjes op en dronken de pot thee leeg. Die ochtend hoefden ze pas laat te beginnen dus ze konden rustig aan doen.

Die ochtend had ze rok aangetrokken tot net boven haar knieen. Toen ze die optrok kwam Marian erachter dat er geen slipje onder zat. Zit jij hier een beetje in je blote kutje? Ze pakte de lege theepot en hield hem tussen haar benen. Marian keek met grote ogen toe hoe ze er in begon te plassen.

Uit haar kale kutje liep een dun straaltje goudgele plas, recht naar beneden in de pot. Toen ze klaar was voog ze met haar hand haar kutje af en likte de druppels op.

Ze zette de pot voor Marian neer. Deze pakte hem aan en hield hem ook tussen haar benen. Ze deed haar rokje omhoog en trok haar stringetje opzij. Goed zichtbaar voor Angela plaste ze er nog een beetje bij. Ook zij voog met haar hand haar kutje af en ging zelfs nog verder door haar vingers nog even diep in haar grotje te stoppen. Ze likte haar vingers ook af en schonk vervolgens voor ieder een glas van het plasmengsel in.

Ze proostten op elkaar en dronken het glas leeg. Ze zoenden elkaar lang en intens, en speelden nog even lekker met elkaars kittelaartje. Toen pakten ze hun spullen en gingen naar school. Onderweg bepraatten ze wat praktische dingen. Voorlopig moesten ze het nog maar even geheim houden dat ze niet alleen goede vriendinnen meer waren.

Ouders hoefden het nog niet te weten en op school ook niemand. Ze hadden echter niet kunnen bedenken wat er die dag op school zou gebeuren.

Na 2 uur gymen liepen alle meiden weer de kleedkamer in. Angela en Marian vonden dat altijd het hoogtepunt van de week. De leraar ging naar de lerarenkamer en de klas had daarna een tussenuur. Een deel van de meiden was heel erg preuts en ging direct aankleden en weg. De rest maakte zich niet zo druk en ging lekker op het gemak douchen.

Er was gevolleybald en de meiden hadden van de jongens gewonnen. Ze kwamen dus allemaal lachend en joelend de kleedkamer binnen. Er werd nog druk gekwetterd over het voordeel vrouw zijn en hoe waardeloos jongens zijn. De meiden deden hun gymkleren uit. Sommigen kleedden zich snel weer aan. Sabine, een lange slanke Aziatische met een grote mond stond als eerste naakt en stak de draak met de schuchtere Marcella naast zich.

Deze stond zich al weer aan te kleden, want ze douchte nooit mee. Dan doe ik je rug wassen en daarna doen we een beetje lekker aan elkaar voelen. De hele kleedkamer begon te joelen. Marcella keek met een schuin ook naar Sabine en maakte alleen maar meer vaart met aankleden. Sabine zat naast haar op de bank en leunde nu achterover tegen de muur en zat met haar benen gespreid zodat iedereen recht in haar kruis keek.

Marian tikte Angela aan en knikte die kant op van Sabine. Ze waren gek op elkaar, maar ze keken nog graag naar de andere meiden als ze naakt waren. Sabine had mooie stevige borsten met kleine donkere tepeltjes. Haar kutje was dik behaard met lang, steil haar zoals je vaker ziet bij Aziatische meisjes.

Nu zagen ze ook nog haar donkere schaamlippen. Ze wreef nadrukkelijk met haar handen langs haar dijen. Dit laat je toch niet aan je voorbij gaan? Iedereen lag in een deuk, zelfs Marcella, om het maffe gedrag van Sabine.

Angela en Marian en nog 5 andere meiden uit de klas liepen naakt de douche in. Marcella en haar preutse companen liepen smoezend en giechelend de kleedkamer uit. Onder de douche hadden de meiden de grootste lol. Iedereen was zich uitgebreid aan het wassen. Sabine voerde weer het hoogste woord. Die mag me wel eens helemaal klaar likken. En dan pis ik daarna in haar bek. Ze stapte een beetje naar voren en hield haar kutlippen met een hand een beetje openen.

Ze kantelde haar bekken een beetje naar voren en begon met een dikke gele straal te plassen. De rest van de meiden ging helemaal uit hun dak. Marian en Angela deden wel mee maar keken ondertussen wel goed naar de plassende kut van hun klasgenoot. De straal was een beetje naar voren gericht en vormde een grote gele vlek op de vloer. Zowel Angela als Marian hadden best zin in een slokje maar dat kon niet. Ze hielden strikt geheim dat ze samen wat hadden.

En je kan moeilijk even aan een klasgenoot vragen of je alsjeblieft haar plas mag drinken. Marian kreeg opeens een plannetje. Ze riep "Wat een straal, daar kun je wel een piswedstrijd mee houden". Angela lachte en knipoogde en knikte stiekem naar haar. Ik haal denk ik wel een meter.

Angela riep natuurlijk dat ze ook wel mee wilde doen, maar zei niet wat ze normaal haalde. Sabine en Marian wilden wel jury zijn. Marian moest wel plassen, maar ze had een plannetje waarvan ze hoopte dat het lukte.

De meiden die de wedstrijd gingen doen, stonden op een rijtje, mee hun kutje gespreid. Anna stond gebukt en ging kennelijk naar achteren plassen. Angela zat weer op haar hurken achterovergeleund, zodat ze ver naar voren kon spuiten. Sabine en Marian waren de jury en gingen er voor staan. Ze stonden ver genoeg om niet geraakt te worden vond Sabine. Marian wist wel beter. Ze keek naar de rij geopende kutjes voor haar. Het liefste had ze er voor gaan liggen en zich liederlijk onder laten pissen door allemaal, terwijl ze zichzelf uitgebreid vingerde.

Of nog beter dat Angela haar kutje uitgebreid likte! Maar dat moest nog even wachten, tijd om haar plannetje uit te voeren. Sabine telde af en daar gingen ze. Anna begon en plaste met een boogje op de grond. Ze haalde net een meter. Sabine en Marian keken geboeid toe hoe haar anusje pulseerde. Marian ging onwilikeurig toch een beetje met haar klit spelen. Ze werd er zo verschrikkelijk geil van dat ze het niet kon laten. Kathleen sperde haar roodbehaarde schaamlippen wijd open en plaste een krachtige gele straal.

Deze kletterde nog iets minder ver dan die van Anna. Marian zag in haar ooghoeken dat Sabine ook een paar keer nadrukkelijk over haar venusheuvel wreef, en een vinger door haar spleetje haalde. Toen ze haar hand weer omhoog haalde trok ze een draad geil mee die op haar grote bos schaamhaar bleef plakken. Nu was het de beurt aan Francis, een korte brunette met grote gepiercete schaamlippen.

Op haar kale venusheuvel stond een grote tattoo van een draak. Deze draak spoot nu een dikke straal lichtgele urine die anderhalve meter verder terecht kwam. Marian voelde de spetters tegen haar benen komen. Bij Petra viel het gewoon recht naar beneden zodat ze in haar eigen plasje stond. Geinspireerd door de vingerende Marian tegenover zich ging ze ook een beetje met haar klitje spelen.

Iedereen keek nu naar Angela. Deze concentreerde zich en perste toen een grote straal naar buiten die midden in het kruis van Sabine landde. Vliegensvlug stuurde ze de straal ook naar Marian die hem volaan op haar borsten kreeg.

Iedereen lag helemaal in een deuk. Angela stopte met plassen. Ze was nog niet klaar, maar ze had al een idee wat er ging gebeuren. Zo had ze nog een lekkere verrassing voor haar vriendin. Ze ging op haar billen op de grond zitten en Angela hield haar spleetje voor haar open.

Ze keken elkaar in de ogen en toen sloot Marian haar hele mond om de het gleuf van haar vriendin. Ze roerde lekker met haar tong in de natte spleet en speelde met de kittelaar. De meiden gierden het allemaal uit. Angela liet merken dat ze het lekker vond en dat hoefde ze niet te faken. Marian was inmiddels een geoefende likker en ze wist precies hoe ze Angela naar een knetterend hoogte punt moest brengen. Toen ze even temperde liet Angela een klein straaltje plas in Marians mond lopen. Marian snapte het en stopte haar bewegingen even.

Angela liet het restant van haar plasje lopen en Mar genoot zichtbaar van de zilte urine in haar mond. Ze slikte de laatste druppels in en likte door. Marian was ondertussen als een razende haar klit aan het masseren. Om hun heen waren de meiden inmiddels stuk voor stuk zonder gene aan het vingeren geslagen.

Ze stonden in een kringetje rond het likkende stel en masseerden hun stijve klitjes. Angela begon te kreunen en te schokken. Haar orgasme bouwde op. Ze keek hoe iedereen om haar heen wild aan hun klitje draaide. Toen explodeerde haar buik in een ongelofelijk orgasme. Ze schokte en schreeuwde terwijl ze het hoofd Marian vasthield en tegen haar kut drukte.

Ze spoot een straal geil in de mond van Marian die het inslikte. Een deel droop langs haar kin. De meiden om hen heen kwamen stuk voor stuk klaar. Marian duwde haar vingers diep in haar eigen kut.

Met een hand massseerde ze haar g-plek en met de andere haar klit. Wild schokkend en kreunend kwam ze klaar en bleef uitgeput liggen. Claudia stapte naar voren: Wie wil het hebben?

Ze ging wijdbeens boven de twee meiden staan. Ze sperde haar kutje wijd op en begon te plassen met een dunne lichtgele straal. Sabine en Marian genoten van de warme urine, die Claudia behendig heen en weer stuurde over hun kutjes, buik en borsten.

Uiteindelijk liet ze het laatste op hun gezichten neerdalen. Marian dronk er gulzig van en Sabine ook. Toen was het voorbij. Angela dook tussen de benen van Marian en begon haar te likken en te vingeren.

Ze kon zich niet meer beheersen en wilde haar vriendin klaar likken. Claudia deed hetzelfde bij Sabine. Ook de andere meiden lieten zich op de grond vallen en zochten iemand op op om te likken en te vingeren. Er werd met kutjes en kontjes gespeeld, aan tepels gezogen en borsten gemasseerd. Angela voelde er zelfs een die haar kontje likte terwijl ze achterlangs ook werd gevingerd. Ze keek achterom en zag Francis over haar billen kijken. Vol vuur likte ze het roze sterretje.

Haar vinger porde diep in Angela's natte spleet. De sensatie van de flitsende tong in haar anusje trok helemaal door naar haar klitje. Marian slaakte een kreet van genot. Ze pakte het hoofd van Angela vast en duwde haar nog steviger in haar kruis. Dat elektrische gevoel dat een orgasme aankondigt, begon zich door haar onderbuik te verspreiden.

Oh, lik me kutje, oh jezus wat is dit geilllllll Ze kreunde en schokte wild en kwam werkelijk beestachtig klaar. Angela likte de sappen op die overvloedig uit haar kutje stroomden. Ze voelde dat ze zelf ook ging komen. Oh jaaaaaaaah, oh jaaaaaah. Lik me kontje, oooooh jaaaaah. Ze gilde het uit kreeg een intens orgasme dat uit haar tenen leek te komen. Francis stond op en hurkte boven het gezicht van Marian. Deze bekeek de kale getatoeerde kut van haar klasgenoot eens van dichtbij en vooral de piercing bij haar clitoris.

Ze drukte haar mond tegen de drijfnatte flamoes en likte deze als een bezetene. Angela hielp haar door ook bij Francis een vinger diep in haar kontje te stoppen.

Francis bereed het gezicht van Marian als een amazone en liet zich gewillig klaarlikken en vingeren door het stel. Ze keek naar de masturberende en beffende meiden meiden om zich heen overal zag ze borsten en kutjes, zuigende en likkende monden. Vingers in kutjes, tongen in kontgaatjes. Ze voelde de flitsende tong in haar eigen gleufje.

Haar piercing tikte tegen haar genotsknopje, afgewisseld. De vinger van Angela boorde diep in haar poepertje. Alsof heel haar lichaam kortsluiting maakte, explodeerde ze in de mond van Marian. Gillend spoot Francis Marians mond vol met een grote straal geil. Marian slikte wat ze slikken kon, maar het het leek wel of ze weer aan het plassen was.

Het was te veel en overstroomde haar hele gezicht. Francis liet zich opzij vallen en bleef uitgeput liggen. Angels likte Marians gezicht af en gaf haar een lange tongzoen. De meiden om hen heen juichten. Iedereen was zalig klaargekomen en een hoop ervaringen rijker. Toen ze allemaal weer een beetje bijgekomen waren gingen ze weer douchen.

De hele douche rook naar pure seks, vermengd met plas. Met de brandslang spoten ze alles snel weer weg. Ze droogden zich af en kleedden zich weer aan. De les ging al bijna weer beginnen. De meiden spraken af er met niemand over te praten. Maar ze gingen nog wel een keer met z'n achten een feestje organiseren.

Ze waren nu allemaal ingewijd in de lesbische liefde en dat beviel best. Toen er even niemand in de buurt was kwam Francis nog even naar Angela en Marian toe. De manier waarop jullie elkaar zoenden dat was bijzonder. Heb ik het goed? Gaaf om te zien en ik snap dat jullie het niet aan de grote klok hangen. Die week hebben we ook verder niets anders gedaan. Jeroen meldde zich ziek en ik ging af en toe fitnessen. Toen mijn dochter terugkwam gevolgd door mijn man werd de sex tussen Jeroen en mij minder en voorzichtiger natuurlijk.

Dit ging zo een half jaar door. Maar het werd absoluut niet saai, want de spanning op gepakt te worden werd groter en groter en het wond ons allebei steeds meer op. Nu neukten we soms zelfs ’s ochtends voordat Jeroen naar school ging, terwijl mijn dochter buiten de badkamer stond te wachten. Het geluk was dat de badkamer twee deuren had, die elk in een andere kamer uitmondde. Maar na dat half jaar kwam er toch verandering in de zaak. Ik stapte de badkamer in en zag mijn dochter voor het eerst sinds tijden naakt.

Haar lichaam was zo ongelooflijk mooi. Volle ronde borsten, een licht gespierd buikje en slank. Ik werd er haast jaloers op en ze was pas 14! Veel tijd om te staren had ik niet het mocht niet opvallen , dus pakte ik snel een borstel en ging mijn slaapkamer in. Vrijwel gelijk begon ik te fantaseren over het strelen van haar lichaam met haar als genietende en verlangende dochter.

Langzaam stopte ik mijn hand in mijn kruis en wreef over mijn kut. Al snel werd ik nat en het beeld van mijn beeldschone dochter was niet uit mijn hoofd te slaan.

Ik hoorde dat Sofie klaar was en mijn richting opkwam, dus haalde ik mijn nu vochtige hand uit mijn kruis en veegde hem af aan mijn badjas. De deur ging precies daarna open en Sofie kwam slechts in een topje en een slipje de kamer in. Zij moest nu de borstel hebben, dus vroeg ze het me en ik gaf het haar.

Precies voor me bukte ze voorover en liet haar haren naar beneden zakken. Even had ik inkijk, maar niet lang genoeg. Ik stond op en liep op haar af vragend waar ze naartoe ging. Ondertussen pakte ik haar bij haar rug beet en duwde haar voorzichtig opzij. Ik ging achter haar staan en trok de kastdeur open.

Langzaam liet ik mijn badjas op de grond vallen en pakte een bh. Sofie had zich intussen omgedraaid en ik zag haar heel eventjes staren naar mijn lichaam. Dit was mijn kans, dus ik deed net of ik de sluit van mijn bh niet kon dichtdoen. Deze bh had nl. Ik draaide mij om en vroeg haar het dicht te willen doen, omdat het mij zogenaamd te lastig afgaat. Ze kwam op mij afgelopen met een spanning in haar ogen.

Ik hielp haar niet erg door een beetje onopvallend geil te kijken. Ondertussen werd het al aardig nat tussen mijn benen en ik hoopte dat dat opgemerkt zou worden. Een beetje onhandig friemelde Sofie aan mijn bh en raakte daarbij ook een paar keer goed mijn borsten. Ondertussen had ik goede inkijk en daar genoot ik in volle teugen van.

Maar helaas gebeurde niet wat ik gehoopt had. Sofie draaide zich gelijk om, nadat ze mijn bh dicht had gedaan, en liep weg met de woorden: Het enige geluk was dat Jeroen al snel weer thuis was en wij een stevig potje vreeën hebben. Toch ging de gedachte nog steeds door mijn hoofd om mijn eerste lesbische ervaring met mijn dochter te beleven, maar eerst moest ik in de juiste situatie zien te komen.

En die kwam ongeveer een maand later. Jeroen was naar een grote disco in Amsterdam gegaan en mijn man was weer op reis. Mijn dochter en ik zaten op de bank naar een film te kijken. Ik was net terug van een dineertje en nam naast mijn dochter op de bank, die in de lengte van de televisie stond, plaats. Omdat ik moe was had ik me nog niet omgekleed en had dus nog mijn rok met snede, panty’s en mijn strakke bloesje nog aan.

Het viel mij pas op dat dit het moment was, toen Sofie zich verzitte en mijn ogen op haar kleding vielen. Zij had een strakke broek aan met op haar enkels gespleten broekspijpen.

Daarboven had ze een strak blousje aan netals ik, waar haar borsten opvallend in naar voren kwamen. Het kostte mij moeite om er niet naar te staren of nog erger, ze te betastten. Ik begreep dat het nu of nooit was. Eén voet liet ik express net boven haar kruis hangen. De voet boven haar kruis duwde ik een beetje tegen haar buikje aan. Ik leunde achterover en liet mij verwennen. Voorzichtig voelde ik de zachte handen van Sofie over mijn voetzolen knedend glijden. Mijn andere voet bracht ik automatisch iets omhoog en raakte de onderkant van haar borsten aan.

Even wreef ik erover en liet mijn voet weer zakken. Ik zette hem weer op zijn oorspronkelijke plaats, bij haar kruis, neer. Heel voorzichtig duwde ik een beetje naar beneden tegen haar kutje aan. Lichtjes voelde ik haar benen opengaan en mij de ruimte geven steviger tegen haar doosje aan te drukken. Ook voelde ik enige tegendruk van Sofie, maar dat kon mijn verbeelding zijn. Opeens stopte mijn spel en ik stond op om drinken voor ons beiden in te schenken.

Sofie keek strak naar de tv, toen ze me zei wat ze wilde drinken. Ik liep terug naar de bank en ging vlak naast, bijna tegen Sofie aanzitten, nadat ik de glazen op tafel zette. Sofie bukte zich om het drinken te pakken en ik zag toen dat ze haar zwarte zijden slipje aan had gedaan.

Gelijk legde ik mijn arm op de rugleuning achter Sofie, terwijl zij weer rechtop ging zitten. En nog steeds keek ze naar de televisie alsof ik er niet zat. Langzaam haalde ik mijn hand naar mijn kant van haar nek om haar lange blonde haren daar weg te halen.

Terwijl mijn hart onderhand ik mijn keel klopte, ondernam mijn dochter niets om mijn bewegingen tegen te gaan, dus besloot ik verder te gaan.

Heel voorzichtig duwde ik mijn borsten vooruit tegen haar lichaam aan. Mijn tepels waren keihard, dus die móest ze wel voelen. Vervolgens legde ik mijn rechthand op haar dijbeen en bleef even zo in die positie zitten. Opeens kwam er beweging bij Sofie. Ze draaide zich meer met haar rug naar mij toe en legde haar arm op mijn arm die op haar dijbeen lag. Even vreesde ik dat ze hem wegduwde, maar ze deed juist het tegenovergestelde.

Ik voelde haar lichtjes mijn arm in de richting van haar kutje duwen. Ondertussen duwde ik mijn lichaam dichter tegen de hare aan en liet mijn hand makkelijker naar haar kutje glijden.

Vervolgens legde ik mijn andere hand bij haar borsten en ik liet mijn hoofd in haar nek zakken. Mijn rechterhand kon al de warmte van haar waarschijnlijk vochtige kutje voelen. Ik besloot maar de spanning nu te breken en legde mijn hand vol op haar kutje. Vrijwel meteen drukte en wreef ik het gladde geval. Zelf was ik ook al behoorlijk nat geworden, maar dit was toch beter, het vingeren van je eigen dochter!

Al snel voelde ik haar vocht door haar broek heen. Sofie was zelf hevig mee gaan bewegen. Ze hijgde enorm en kreunde regelmatig. Op een gegeven moment begon ze zelfs tegen mijn hand op te rijden, zo geil was ze.

Haar gehijg werd erger en erger en nu kwamen er ook ‘Ow’s’ en ‘Ah’s’ naar buiten. Steeds heftiger begon ze mee te bewegen en opeens kwam ze kreunend klaar.

Haar lichaam kwam in een gespannen positie waarna het trillend losliet van alle gevoelens. Nagenietend leunde ze tenslotte tegen mij aan. Dit duurde niet lang, want al snel voelde ik haar warme hand via mijn been naar mijn kut glijden. Voordat ze mijn doos aanraakte sloeg ze mijn rok open en draaide zich om. Op haar knieën kwam ze voor me zitten en wijkte met haar hoofd naar mijn kut, ze ging me beffen?!

Ik had wel verwacht dat ze me zou aanraken, maar dat ze me uit zichzelf ging beffen had ik nooit gedacht. Haar helpend deed ik mij rok uit en gooide het naast ons op de bank, waardoor ik in mijn paarse slipje achterbleef. Sofie’s hoofd was al vrij snel bij mijn slipje en nam eerst een paar likjes over het drijfnatte slipje, waarna ze met haar duim ertegenaan duwde.

Ik dacht dat ik gek werd van genot, maar wilde liever dat ze haar tongetje diep in mijn kut stak. Sofie pakte mijn slipje beet en deed hem uit, waardoor mijn kale kut bloot kwam te liggen. Ik pakte Sofie’s hoofd beet en bracht hem naar mijn kut, waar ze als het ware begon te tongen met mijn kut, heerlijk.

Dit wisselde ze af met gewoon likken alsof het een lollie was. En terwijl zij daar mijn kutje zat te beffen bracht ik haar handen naar mijn borsten waar ze ze moest masseren. Zo lag ik daar met mijn kut tegen mijn dochter aan te rijden, terwijl zij mijn borsten eveneens verwendde. Sofie had wel talent moest ik zeggen. Haar tong stak ze af en toe diep in mijn kutje en nam daarna de rest van mijn pesje onder handen. Het werd nog beter wanneer Sofie twee vingers erin stak.

Hierna wist ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Langzamerhand voelde ik een orgasme opbouwen en ik reed steeds heviger tegen Sofie op. Ze had moeite met mij in bedwang houden. Niet lang daarna kwam ik kreunend klaar, terwijl Sofie door bleef likken om al mijn geil naar binnen te werken.

Toen ze mijn kutje redelijk had schoon gelikt stond ze op en bukte ze zich over mij, waarna een goeie tongzoen volgde. Languit en op elkaar vielen we op de bank. Zo lagen we ruim 10 minuten na te genieten, waarna we besloten de film af te kijken. Na de film is Sofie naar boven gegaan om zich om te kleden. Ik ging dat ook doen, maar haaste me om een vibrator te pakken als verrassing voor later.

Toen ik beneden kwam verstopte ik de vibrator achter de plant en ik ging zitten in mijn nachtjapon, met een zwart lingeriesetje eronder. Niet lang daarna kwam Sofie ook beneden in haar nachtjapon dat iets te klein was, waardoor je kon zien dat ze haar ondergoed ook aan had gelaten, zwarte.

Even keek Sofie me vreemd aan, maar toen ik glimlachte concentreerde ze zich weer op de televisie. De eerste scène begon al heftig met een arts die zijn patiënte nam. Mijn hand daalde in die scène af naar mijn dochters borsten en begon ze te betastten, waarop mijn dochter over mijn dijbeen begon te wrijven. Aan het einde van de scène lagen we in elkaar verstengelt te zoenen.

Dezelfde vrouw zagen we even later in een kantoor, waar ze een secretaresse wist te verleiden. Hier gingen we verder. We trokken onze nachtjaponnen uit en omhelsden elkaar zoenend.

Ondertussen zaten we rechtop. Ik maakte me los uit de omhelzing en zakte af naar haar borsten. Die haalde ik uit hun cup en begon ze te zoenen.

Ik likte en nam haar tepel in mijn mond. Sofie zuchte alleen maar. Ze bracht haar handen achter haar rug en maakte haar bh los. En terwijl ik doorging met haar borsten legde ze haar zwarte bh neer. Opeens duwde ze mij naar achter, gaf me een zoen en nu begon zij mijn borsten te likken, nadat ze ze uit hun cup had gehaald.

Ik maakte nu ook mijn bh los en liet mij, met mijn hoofd naar achter geslagen, verwennen. Na een tijdje ging ze door met haar weg naar beneden. Eenmaal aangekomen kustte ze mijn string, waarbij een hevige rilling door mij heen ging. Ze schoof mijn string opzij en begon te likken. In lange halen likte ze over de volle lengte van mijn kut. Ik werd kletsnat en Sofie’s gezicht ook. Al snel stopte ze een vinger die in mijn kut en vingerde me hevig. Het voelde goed, meer dan dat, ik genoot evenveel als dat ik gepakt wordt door Jeroen.

Het was verboden, taboo en dat trok me enorm aan. Niets was beter dat illegaal sex. Ik liet Sofie stoppen mij te beffen en duwde haar naar achter. Vervolgens boog ik me over haar kut, want die had ik nog niet geproefd. Ik trok haar slipje uit en begon. Het smaakte hemels lekker. Haar jonge kutje was nog licht behaard en kletsnat. Ik likte over haar clitje waarbij ze een kreun gaf. Deze bleef ik afgezonderd stimuleren. Ondertussen had ik al een paar keer mijn tong diep in haar kutje geduwd en dat had een verschikkelijk positief effect.

Ze kreunde en gilde tegelijk. Ze begon nu ook tegen mijn mond aan te rijden waardoor deze ook zeiknat werd. Ik besloot na een tijdje me om te draaien en op mijn rug te gaan liggen. Sofie begreep meteen dat ik een 69 wilde, dus boog zich over mij heen, deed mijn string uit en begon mij eveneens te beffen. Nu was het de tijd om de vibrator in het spel te gooien. Mijn arm kon de vibrator net pakken, zonder dat Sofie het merkte en omdat de tv redelijk hard aan stond kon ik hem gerust aan doen weer zonder dat Sofie enig idee had, wat er achter haar gaande was.

Het tillende ding bracht ik voorzichtig, al beffende, naar haar kutje. Ik hield op met beffen en drukte uit het niets de vibrator tegen haar clitoris aan. Haar hoofd wierp ze naar achter en ze gilde keihard. Dit deed mij zo’n genoegen en stopte de vibrator accuut die in haar kut. Vanzelf begon Sofie mee te neuken met mijn bewegingen. Ik bracht ondertussen mijn hoofd naar haar kontgat en begon deze te likken. Ik zag hoe Sofie zich omdraaide met tranen in haar ogen van genot. Haar bewegingen werden steeds onregelmatiger en gillend kwam ze klaar.

Ik hou van je! Ze pakte de nog trillende vibrator af en stopte het in mijn kut. Het effect dat het op Sofie had had het ook bij mij. Kreunend en zoenend lag ik op de bank, terwijl onze bezwete lichamen over elkaar heen gleden. Onder het gezoen door vroeg ik of ze hem in mijn holletje wilde duwen en mij wilde beffen. Meteen daalde ze naar mijn kut, begon deze te beffen en stopte de vibrator in mijn kont. Dit was voor mij teveel van het goede. Schokkend en gillend kwam ik klaar.

Sofie had er zelfs moeite mee om haar mond op mijn kut te houden om het geil op te drinken. Toen ik ‘uitgekomen’ was kustte Sofie zich een weg naar mijn mond en zoenend bleven we daar liggen. Die avond hebben nog een keer gevreeën en daarna zijn we bij elkaar in bed blijven slapen. De seksuele relatie tussen mij en mijn dochter was intens, en misschien hadden mijn kinderen wel geluk met zo’n perverse moeder.

De Dochter Op een dag liep ik naar mijn moeder toe en ik vroeg haar of een echte lul nou veel verschilde van de vibrator die we gebruikten. Ze antwoordde dat dat erg veel schilde. Ze vond dat géén vibrator of dildo de lul kon vervangen als de lul op de juiste manier gebruikt wordt. Nu moest ik alleen een manier vinden om een echte lul te vinden. Mijn gedachten gingen vrijwel meteen naar mijn oudere broer van Ik zag hem soms in zijn onderbroek en daarin schat ik die lul al een cm over Ik durfde het alleen niet tegen mijn moeder te vertellen, omdat ik bang was dat ze het zou verbieden.

Daarom besloot ik zelf een plannetje te verzinnen. Ik wist immers dat jongens makkelijk te verleidden zijn, dus ging ik bedenken hoe ik hem kon verleidden. Ik moest gewoon op de een of andere manier mijn kut tegen zijn lul aan laten rijden en daarna zagen we wel. Ruim een week later, toen mijn beide ouders weg waren liep ik op mijn broer af in zijn kamer. Ik ging achter hem staan en duwde mijn borsten in zijn rug, toen ik zijn etui pakte. Dreigend liep hij op mij af en ik liep naar achter tot ik op zijn bed belandde.

Ik lag er half op en Jeroen stak zijn hand achter mijn rug. Snel haalde ik mijn handen achter mijn rug vandaan en legde die op zijn rug om zogenaamd hem de etui niet te laten hebben. Vervolgens liet hij zich voorzichtig op mij vallen.

Gelijk klemde ik hem vast door mijn benen op zijn billen te doen. Verschrikt wil hij opstaan: Ik vind het juist lekker. Ik begon het heerlijk te vinden en ik wist dat het geen fout was om hem te kiezen, want zijn lul was gigantisch! Opeens begon Jeroen ook mijn borsten licht te masseren. Ik draaide op dat moment mijn hoofd om om hem te zoenen en al snel vonden onze tongen elkaar. Ik had een blousje met knoopjes aan en die knoopte Jeroen snel los.

Vervolgens begon hij mijn borsten te zoenen met bh aan, maar al snel deed hij die uit en likte mijn tepels in volle glorie. Schaamte hadden we niet meer, we gingen door.

Ik besloot maar eens te zien hoe groot die lul van hem is en duwde Jeroen overeind. Ik knoopte zijn spijkerbroek los en deed zijn gulp naar beneden. In een rats trok ik zijn broek op zijn knieën en ik had vol zicht op zijn fier overeind staande boxershort. Jeroen trok zijn T-shirt over zijn hoofd uit en bleef in zijn boxershort achter. Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en likte in de volle lengte over zijn short.

Hij groter dan ik ooit had kunnen dromen, ruim 25 cm lang en zo dik, dat mijn hand er nauwelijk omheen pastte. Ik pakte de randen van zijn short beet en trok hem langzaam naar beneden.

Hij was prachtig en groot. Zijn eikel was rood en glad en bij zijn ballen was hij niet te erg behaard, d. Ik pakte zijn pik beet en begon het af te trekken, zoals ik in de films had gezien. Ook wist ik dat dit het moment was waar ik kon gaan proeven hoe zijn lul smaakte, dus bracht ik mijn mond naar zijn eikel.

Voorzichtig likte ik met het puntje van mijn tong zijn lul, waarna ik hem vol in mijn mond deed. Mijn broer slaakte een diepe zucht en ik wist niet wat mij overkwam. Ik vond het heerlijk. Die zoutige smaak, het perverse idee en de omvang deden mij verschikkelijk opwinden.

Ik liet mijn tong kringetjes om zijn eikel heen draaien, terwijl ik met tussenpozen zoog. Mijn broer kon alleen nog maar kreunen, dus ik wist dat ik goed bezig was. Even kijk ik hem ondeugend aan en hij mij, waarna ik weer verder ging met mijn bezigheid. Op een gegeven moment voelde ik dat mijn kutje snakte naar de lul, dus hield ik op. Ik liet me op het bed vallen en mijn broer trok meteen mijn broek uit.

Mijn doorweekte slipje trok hij snel uit en hij begon me heerlijk te beffen, helaas niet zo goed als dat mama dat kon. Het verschil tussen de twee was dat Jeroen, niet zijn hele mond erop zette, maar echt likte en mama tongde meer.

Buiten dat kleine gebrek was het heerlijk, ten eerste omdat ik bloedgeil was en ten tweede omdat mijn broer een lange tong had die diep in mijn kutje gedouwd werd. Ondertussen had ik mijn blous en bh op de grond gegooit en genoot van het gebef. Even deed Jeroen zijn vinger in mijn poesje en toen stopte hij. Hij legde mij beter op het bed en kwam op mij liggen. Hij zette zijn lul tegen mijn kutje aan en opeens duwde hij hem erin.

Een golf van genot ging er door mij heen; “Ahh! Diep in mijn buik voelde ik het gevaarte. Dit was een duizendmaal beter dan die dildo. Al snel begon Jeroen mij ritmisch te neuken en ik klemde weer mijn benen om zijn middel. In de spiegel op de muur zag ik dat ik mijn witte sokjes nog aanhad.

Dit liet voelen alsof ik een ondeugende cheerleader was die gpakt werd door een rugby-er, wat nog geiler maakte. Ik keek Jeroen op een gegeven moment aan en hij mij waarop we zoenden. Dit duurde niet lang, want het genoot nam toe. De hijgende Jeroen op mij deed mij kreunen en steunen. Na een tijdje wilde ik boven en liet Jeroen zich op zijn rug draaien.

Zijn gigantische lul glipte even weg, maar eenmaal op hem zittend was hij er weer snel in. Langzaam maar zeker kwam ik op gang. Jeroen had zijn ogen gesloten en genoot hoorbaar. Ik had mijn handen op zijn borstkas gezet om beter op en neer te kunnen wippen. Even keek ik naar onze geslachtsdelen en die waren behoorlijk nat. Dit maakte mij nog geiler dan dat ik al was. Jeroen begon nu ook mijn borsten te masseren en op dat moment voelde ik een orgasme opkomen.

Steeds harder begon ik te hijgen, gillen en kreunen. Ook begon ik harder te neuken, steeds harder. Jeroen begon mee te doen. Hij begon te kreunen en ik voelde grote klodders sperma tege mij baarmoederwand aan spuiten.

Op dat moment hield ik het niet meer en kwam aan een gillend orgasme toe. Het geil liep uit mijn trillende lichaam over Jeroens buik, waarna het uitgeput op Jeroen viel. Ik gaf hem een kus op zijn mond en bedankte hem, terwijl het geil tussen onze lichamen gleed.

Even bleven we nog liggen en daarna kleedden we ons aan en gingen we verder met onze bezigheden. Die week gebeurde verder niks, noch met mijn moeder, noch met mijn broer. Pas toen mijn vader voor de zoveelste keer wegging op zakenreis, gebeurde er iets dat weekend. Die zaterdagochtend was ik opgestaan, had mijn ontbijt genomen en ik ging onder de douche.

Mijn moeder en Jeroen sliepen nog, dacht ik, en na het douchen sloeg ik een handdoek om mij heen en wilde vertrekken naar mijn kamer. Opeens op de trap voelde ik een doek op mijn mond gedrukt worden en ik werd stevig vastgehouden. Ik kon niet zien wie het deed, want al snel verloor ik m’n bewustzijn.

Het volgende moment dat ik wakker werd merkte ik gelijk al dat ik met mijn handen boven mijn hoofd vastgebonden lag aan de spijlen van mijn bed. Even bewoog ik met mijn benen en ook daar lag ik met handboeien vastgebonden, maar hier met mijn benen aan weerszijden van het bed.

Ook merkte ik gelijk dat ik naakt lag. Dit alles wond me op, ik had geen macht meer, ik kon alleen nog misbruikt worden en god, hoe graag ik dat wou. Het duurde even voordat mijn broer én mijn moeder de kamer inkwamen.
Negerinnen kutje ze komt spuitend klaar

  • Thuisontvangst noord holland shemale prive ontvangst
  • Toen mijn dochter terugkwam gevolgd door mijn man werd de sex tussen Jeroen en mij minder en voorzichtiger natuurlijk. Francis liet zich opzij vallen en bleef uitgeput liggen. Toen gingen ze snel weer naar huis, "huiswerk maken".
  • Oma met kale kut tepels strelen
  • LEKKER GEILE MEISJES BLANKE KUT
  • Shemale contact amsterdam neuken in groningen

Body to body massage alkmaar lesby neuken


Ze legde haar hand op mijn wang en streelde hem, mijn hele onderbuik spande zich samen door haar aanraking ze kwam met haar hoofd naar mijn oor en zei '' ik ben er nu wel achter dat ik op vrouwen val jij toch ook? Met haar mond kwam ze naar de mijne en zoende me haar tong vond de mijne en ook al keek bijna iedereen ons aan ik liet me mee gaan in het moment, het voelde heel erg bevrijdend dat ik nu niet meer hoefde te doen alsof en eindelijk een meisje inzag tot ik op vrouwen viel en zei het zelfde voelde voor mij..

Haar hand ik van mijn knie naar boven en vond mijn vagina aangezien ik een jurk aan had was ze snel bij haar doel en masseerde ze mijn klitje dit had ik nog nooit meegemaakt eerst zoent een vrouw me en dan geilt ze me op in een café waar iedereen ons kon zien. Maar dat maakte mij allemaal niks uit wie keek als het moest zou ik haar nog op de tafel gelegd hebben en haar neuken. Ze bleef maar rondjes draaien met haar duim over mijn klit haar andere hand ging van mijn nek naar mijn borsten en masseerde ze.

Voor ik het wist duwde ze me tegen de muur aan en trok mijn jurk over mijn hoofd vervolgens mijn slipje en bh een voor een nam ze mijn tepels in haar mond langzaam plagend ging ze omlaag naar mijn vagina automatisch deed ik mijn benen open en haar mond vond mijn vagina. Niet tot er zoveel mannen mij hebben gebeft maar dit was het lekkerste dat ik op seks gebied ooit had meegemaakt JoJo wist precies wat ik lekker vond ze bleef maar rondjes draaien om mijn klit en voor ik het wist greep ik haar haren vast en kreunde ik hard bij het naderen van mijn orgasme.

Ze stond nu weer oog aan oog en ik zoende haar dankbaar opende haar blouseje en haalde haar mooie grote borsten uit haar bh ik opende de sluiting en gooide alles op een hoopje op de grond neer. Ik nam een voor een haar borsten in mijn mond ze kreunde hard ik geloof tot iedereen die nu op de wc was nu wel wist wat we aan het doen waren. Ik opende haar spijkerbroek en deed die omlaag samen met haar string. Ze had een kaal kutje met een klein licht streepje in het midden werkelijk hartstikke geil om dit te zien.

Niet wetend wat ik moest doen stak ik mijn tong uit en draaide net zoals zei eerder deed rondjes om haar klitje heen af en toen nam ik lange halen naar onder zodat ik haar hele kutje in mijn mond had.

Toen trok ze haar rokje en slip ook omlaag en volgde het voorbeeld van Angela. Ze streek even met haar vingers door haar schaamhaar en begon ook haar klitje te masseren. Angela draaide snelle rondjes op haar klitje en stak af en toe een vinger in haar natte spleet.

Ze stak even 2 vingers diep naar binnen en likte ze toen helemaal af. Ze proefde het zilte vocht dat aan haar vingers kleefde. Angela deed haar na. Samen stonden de meiden zich wild te vingeren en van zichzelf te proeven. Angela voelde een orgasme naderen: Ik ga zo klaarkomen. Haar eigen orgasme denderde als een trein door haar lichaam. Ze gromde en kreunde en kwam verschrikkelijk heftig klaar. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan.

Hun vingers waren drijfnat van het geil. Marian schuifelde naar haar vriendin en bracht de vingers waar ze zichzelf mee had klaargemaakt naar Angela's mond.

Deze likte ze af terwijl ze elkaar diep in de ogen keken. Marian likte op haar beurt ook de vingers van Angela af. Deze stak ze nog een keer extra in haar eigen kutje en bood ze nog een keer aan.

Angela glimlachte en keek toe hoe haar vingers nog een keer werden afgelikt. Ze keken om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen. Ze kleedden zich weer aan en pakten hun fiets weer. Onderweg praatten ze verder over wat er net was gebeurd, over vingeren en ervaringen met vriendjes en vriendinnetjes vroeger.

Dan kunnen we straks lekker zwemmen. Haar ouders waren rijk en haar vader was vaak op zakenreis. Deze keer was haar moeder een weekje mee. Ze had dus het rijk alleen. Achter het huis was een grote veranda met daar achter een flink zwembad.

De hele tuin lag in dichte bossen en je kon er dus ongestoord lekker zonnen. Angela fietste even langs huis om wat spullen te halen. Ze zei dat ze samen met Marian aan een verslag moest werken en dat ze er gelijk bleef slapen.

Daarna fietsten ze samen naar het huis van Marian. Ze gingen ook inderdaad braaf eerst hun huiswerk maken. Ze zaten in het laatste jaar van het VWO en wilden graag gaan studeren. Maar tegen 4 uur waren ze klaar en konden ze naar de tuin.

Marian trok snel haar kleren uit en pakte een paar handdoeken. Naakt stond ze in het deurgat. Angela vroeg verbaasd of ze geen bikini aan deed. Als ik alleen ben ga ik altijd naakt. Ze liet ook snel haar kleren van zich afglijden en liep achter Marian aan naar buiten.

Ze namen nog een paar flessen drinken mee uit de koelkast en een zak chips. Bij het zwembad legden ze alles neer bij een paar lekkere ligstoelen en doken het koude water in. Ze zwommen en spetterden wat rond. Angela klom op de kant. Die fles spa bij het huiswerk is naar beneden gezakt. Ik moet plassen van dat koude water. Ik wil nog een keer kijken hoe je plast. Vind je dat niet vies? Wil je me trouwens eens laten zien hoe je dat doet, zo ver plassen en dan ook nog sturen met je vingers?

Angela ging met haar benen wijd op de kant zitten met haar benen wijd en haar enkels tegen haar billen. Marian keek recht in haar kale kutje.

Zo had ze nog nooit naar een ander meisje gekeken. Angela's kale venusheuvel ging over in grote clitoris. Deze was hard en presenteerde zich flink. Ze zag de kleine schaamlipjes met daartussen het rozetje van de vulva. Onderaan sloot het geheel en iets er onder was het roze sterretje van haar anus te zien.

Marian gaf haar ogen goed de kost terwijl Angela haar klitje masseerde. Ze vond het wel geil dat haar vriendin haar kutje zo uitgebreid bestudeerde. Marian ging rechtop staan en pakte met beide handen haar eigen borsten beet. Haar tepels waren keihard en staken puntig naar voren.

Dan kan ik het goed zien. Zachtjes zette ze de druk. Een helderwitte straal pies schoot uit haar plasgaatje en raakte Marian midden tussen haar borsten. Ze stuurde de straal eerst naar de linkertepel en daarna naar de rechtertepel. Marian genoot warme de warme straal pies die op haar tieten kletterde. Ze wreef het met beide handen over haar bovenlichaam uit. Toen boog ze naar voren en stak haar tong in de straal. Ze proefde de zilte urine.

Angela giechelde en zag tot haar verbazing dat haar vriendin zelfs een paar slokken nam van het zilte vocht. Haar beste vriendin dronk haar pis, recht uit de bron. De stroom werd minder en stopte. Angela zat zich nu als een bezetene te vingeren.

Ze was bloedje geil geworden. Marian kwam met haar gezicht dichterbij. Ze snoof de geur op die ze maar al te goed kende van haar eigen vingers en van vanmiddag in het bos. Ze sloot haar lippen om Angela's kittelaar en begon er aan te zuigen en te likken. Ze stopte haar tong diep in het natte spleetje en dronk het kutsap dat rijkelijk vloeide.

Wild schokkend en kreunend kwam Angela klaar. Nu liep haar kutje helemaal over. Gretig dronk Marian alles op. Ze keek over het kale venusheuveltje omhoog. Angela zat na te hijgen van het hoogtepunt dat ze net beleefd had.

Zo heftig ben ik nog nooit klaargekomen. Waar heb je zo leren likken? Ik likte zoals ik zelf ook gelikt zou willen worden. Nu ga ik lekker over jou heen plassen. Ze ging achteroverliggen en Marian ging wijdbeens boven haar staan. Met twee handen hield ze haar kutje wijd open zodat Ans alles goed kon zien. Die keek gespannen omhoog. Ze zag hoe een paar goudgele druppels op Mar's lippen parelden en toen kletterde de stroom naar beneden. De pisstraal kletterde op haar buik. Mar stuurde nu ook de straal naar haar borsten.

Angela genoot met volle teugen en probeerde er ook van te drinken. Mar stuurde de straal in haar geopende mond.

Ze dronk gulzig van het goudgele vocht en liet het laatste recht in haar gezicht komen. Met haar handen wreef ze het over heel haar lichaam. Ze keek naar het nadruppelende kutje en daarna naar boven. Ik wil de laatste druppels ook nog. Je plas is zo lekker. Deze hield haar hoofd vast en genoot van de flitsende tong langs haar klitje en in haar natte gleufje. Angela likte ook grondig haar dijen waar nog een paar laatste druppeltje langsliepen. Ze liet inderdaad geen druppel pis verloren gaan.

Angela stopte nu ook een vinger diep in Marians drijfnatte schaamspleet. Ze voelde naar het ribbelige plekje aan de bovenkant en masseerde dit flink terwijl ze met haar lippen en haar tong het klitje zoog en likte. Marian voelde een orgasme opbouwen in haar buik, een heftige ook. Lik me, oh ja Een grote straal kutsap schoot naar buiten en liep langs de hand en kin van Angela. Een deel kwam in haar mond. Het was iets dikker als plas, maar zeker zo lekker.

Angela kreunde "Oh Jezus, wat geil. Je hebt gespoten uit je kutje. Oh, wat smaakt dat heerlijk. Ze was uitgeput en kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze zakte door haar knieen en gaf Angela een lange tongzoen. Deze beantwoordde hem voluit. Ze zoende elkaar passioneel en streelde elkaars borsten. Uiteindelijk bleven ze verstrengeld in elkaars armen liggen.

Na een paar minuten kwamen ze weer overeind en lieten ze zich in het zwembad glijden. Ze spoelden alle restanten van een zalige vrijpartij van zich af. Loom droogden ze zich weer af en lieten ze zich op de zonnestoelen glijden. Ze dronken wat en aten chips.

Marian haalde haar schouders op. Ik vond het in elk geval verdomd lekker. En ik heb het nog nooit met een jongen gedaan, dus ik zou het niet eens weten. Dat gaf ook zo'n heerlijk gevoel in mijn buik. Ik vind meisjes altijd mooier en liever. Ze lieten hun tongen met elkaar spelen en streelden over elkaars borsten en buik. Deze aarzelde niet en ging gelijk aan de slag om lekker te likken aan het geurige spleetje voor haar gezicht.

Lekker loom verwenden ze elkaar en speelden ze zelfs met elkaars anusje. Ongestoord likten ze elkaar naar een nieuw hoogtepunt. Uitgeput vielen ze samen in slaap. De volgende ochtend werd Marian als eerste wakker. Ze keek hoe Angela lag te slapen. Ze streelde door haar rode krulhaar. Langzaam werd Angela ook wakker.

Ze rekte zich uit en keek naar Marian. Ze sloeg haar armen om haar heen en kuste haar wang. Het was heerlijk gisteren. Ze keek op de wekker. Angela pakte een paar handdoeken uit een kastje. Marian ging op de WC zitten: Ans knikte en even daarna voelde Mar een warme straal langs haar onderbuik en kutje sijpelen.

Na heel lang om elkaar heen drentelen is Anna zo brutaal geweest Inge eindelijk te veroveren. Ik vond het wel vreemd dat ik zo opeens een voetbalreisje naar Londen aangeboden kreeg maar was er van overtuigd dat daar geen bijbedoelingen aan vast zaten. In Londen had ik mijn ogen uitgekeken en genoten van de stad, de ambiance in het stadion en de wedstrijd, het bier vloeide rijkelijk en voor de toekomst heb ik nuttige contacten opgedaan om er nog eens naar toe te gaan in een niet van tevoren geregisseerde setting.

Na een vermoeiende reis kwam ik thuis aan, de fiets in de tuin verraadde Inge's aanwezigheid, naïef als ik ben viel het kwartje echter nog steeds niet. Ondanks een zonnetje hoorde ik geen kinderen in de tuin, vreemd, want normaal zijn de meiden op zondag niet binnen te houden. Eenmaal binnen werd ik enthousiast begroet met een iets te stevige omhelzing en een mysterieuze lach, toen pas viel het me op dat zowel Anna als Inge slechts in een badjas gekleed waren Hoorbaar trots zei mijn schatje "Net als jij tactisch gedumpt, maar dan bij opa en oma Inge werd rood en knikte ja, Anna vlijde naast haar neer en ik wist niet direkt hoe nu verder Anna stak direkt van wal, "het was nog zoveel fijner als ik me voorgesteld had, zó teder, zó liefdevol Anna opende brutaal Inge's badjas en een lief maar niet al te groot tietje kroop tevoorschijn..

Inge werd achterover gelegd en voelde ogenblikken later Anna's mond naar beneden kruipen tot ze aankwam bij een streepje schaamhaar wat Inge's venusheuvel sierde Ik ging naast Anna op de bank zitten en keek verder, al beffend greep Anna tussen de matrassen en haalde onze favoriete vibrator tevoorschijn, langzaam verdween deze tussen de lipjes van Inge, steeds sneller schoof het gevaarte heen en weer in het natte kutje, Anna moest haar best doen om tegelijkertijd te blijven likken en na enkele minuten duwde Inge op het beeld haar bekken omhoog en slaakte een enorme gil, dit MOETEN de buren gehoord hebben Wat apart dat ik wist dat het zou mogen, nee, zelfs gewenst was, dat ik aan een andere vrouw ging zitten Anna en Inge stonden op, ze keken elkaar aan en Anna zei: Inge sloeg één been over me heen en leidde met haar hand mijn eikel naar haar kutje, Anna keek met open mond hoe ik ineens mijn dikke lul tot aan de wortel in haar lekkere collega duwde, ze kon niet kijken zonder zichzelf te kietelen, lipjes werden uit elkaar gehouden zodat ze extra goed bij haar knopje kon Met een agressieve blik hupste Inge op en neer, af en toe pauze houdend op mijn schoot, om vervolgens schuivend en draaiend door te gaan zodat mijn zaad geactiveerd zou worden, Anna ging achter Inge staan en trok haar tegen zich aan, haar hand zocht Inge's klitje en streelde haar, ze ging door met haar geile praat Inge hield het niet meer en moest mijn pik uit zich hebben, door het strelen over haar klit spoot ze een straal vrouwengeil over mijn zak, de bank en het kleed Ik hoop zó dat dit vaker gaat gebeuren maar ben het allergelukkigst dat mijn schatje zich liet gaan en toegaf aan dierlijke verlangens naar een vrouw..

Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben. Een Grieks mythologisch figuur.

De mannelijke vorm van nymfomanie.

kutje met streepje beffende lesbo