Geile grote kut gangbang maandag

geile grote kut gangbang maandag

De mannen riepen allemaal in koor "ohh ahh wat geil". De klaargekomen man stapte aan de kant en een andere nam zijn plaats in en begon haar met sperma besmeurde bekkie ook te neuken. Na een tijdje flink gepakt te worden spoot de man in haar kut het condoom vol, bleef nog even zitten en trok hem er uit. Hij bedankte mij en kleedde zich aan en ging er vandoor.

Een ander stond alweer klaar om haar te neuken, ik gaf hem een condoom en nog steeds met haar mond vol en een paar handen aan haar klit en tieten kreeg ze weer een nieuwe pik te verwerken in haar natte kut. Ondertussen was er nog een donkere man bij gekomen. Deze zat ook meteen aan haar te voelen en te strelen en toen hij ze broek losmaakte kwam er echt een pik van ik denk 22 cm uit.

De man in haar mond ging ook klaar komen en zij ik ga je over je geile teven bek spuiten, trok zijn oik uit haar mond en besproeide haar gezicht met heet warm sperma.

Ze probeerde er nog wat van op te likken en toen was hij klaar. Ook de man in haar kutje spoot zijn condoom vol en die hield het voor gezien. Nu waren er nog 2 over. Een die er al vanaf het begin was en de donkere man. De eerste had zijn pik al in haar keel geschoven en de ander gaf ik een condoom. Hij had er wat moeite mee om hem erover te ktijgen maar toen hij zover was penetreerde hij haar als een hengst.

Ohh zei ze met een pik in haar mond, even schoten er een paar tranen in haar ogen en toen begon ze met haar kontje naar achter te duwen want ze wilde hem weer en lang diep voelen. Zo werd ze een tijdje door gepaald tot ik zei dat we een ander standje gingen doen. Ik zei tegen die donkere man dat hij op zijn rug op de tafel moest gaan liggen.

Missy , mijn vriendin ging op die prachtige lange dikke pik zitten boog zich voorover en begon die andere weer te zuigen. Nu begon ik haar kontje te likken en daar werd ze helemaal wild van.

Ik stak 1 vinger toen 2 vingers in haar anus en toen ik voelde dat ze ze kon hebben zette ik mijn eikel tegen haar poepert en begon wat te duwne steeds wat harder tot ik er in schoot. Een kreet over de parkeerplaats AHHH wat geil! Ze hapte weer naar voren en we begonnen nu met z'n 3 haar hard te neuken. Je hoorde haar alleen nog maar snuiven, soppen en soms tegen het kokhalzen aan geluiden maken. We neukte haar hard en diep in alle gaten tot we om de beurten kwamen.

Weer werd er bedankt, jullie zijn een tof en heerlijk stelletje en wat een lekkere slet is zij. Komen jullie hier wel vaker want dan kom ik ook weer en dat soort kreten. Uiteindelijk zijn we met z'n allen terug gelopen naar de auto's en elkaar gegroet.

Eenmaal in de auto vroeg ik haar of ze had genoten en ze kon alleen maar knikken van ja heerlijk. Dus voor herhaaling vatbaar? We zijn naar huis gereden, nog wat chauffeurs gepest met haar mooie lichaam en thuis aangekomen het nog lichtjes over gedaan en toen ging voor beide het licht uit. Dit geile sletje wilt dit vaker meemaken, maar omdat ik uit Noord Brabant en mijn vrouwtje uit Noord Holland komt vinden we het een beetje ver rijden. Dus als we het weer gaan doen hebben we besloten om het op een parkeerplaats te doen net even te noorden van purmerend op de A7 en dat gaat al heel snel gebeuren, dus liefhebbers, heb je op zaterdag avond niets te doen rij daar vooral niet langs want dan weet je dat je ons kan tegenkomen.

Ze zal het wel geil vinden om weer lekker volgestopt te worden, en wie weet nemen we je wel mee naar huis voor een onvergetelijke nacht. Tot snel "Nog een kopje koffie? Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij.

Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had.

Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen.

Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe. Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan. Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd. Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen.

De jongen liet het blijkbaar aan haar over. Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben? Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen.

Ja, ze zou het doen. Ze moest de kans wagen! Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen. Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok. Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken.

Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken. Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen.

Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was. Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi.

Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank. Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden. Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren.

Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan. Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam.

Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok. Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed.

Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn. Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij ouder, verstandiger en veel ervarener was Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel.

Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende. Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar gezicht vlak bij het zijne was.

Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan. Tim was alles wat ze wou hebben! Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte.

De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden. Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte. Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond.

Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken. Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.

Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen.

O, jaaaaa, zuig er hard aan! Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren.

Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde.

Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders! Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet. Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen.

Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden. Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan.

Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel! Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was.

Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy , toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen. Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd. Missy begon haar heupen op en neer te bewegen.

Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen. Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam.

Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging. Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was.

Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen. Tim bewoog zich zo snel dat. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact meest gelezen verhalen Weblinks. BFF logeer partijtje loopt uit op een lesbi orgie. Party inspecteur fleurt een suf feestje op. Biljartclub stoot er lustig op los. Doen, durven of waarheid bisex. Van een gezellige polonaise naar ordinaire gangbang. Zwembadfeest loopt gierend uit de hand met triootje.

Na de eerste wk wedstrijd loopt het finaal uit de hand. Van ruilen komt huilen, maar niet met zijn vriendin. Lucky Bastard in een omgekeerde gangbang.

Rebellenclub uit Gerkesklooster paalt plaatselijke schone. Studenten feestje loopt gierend uit de klauwen. Computercursus loopt gierend uit de klauwen. Verrasende wending op Kelli's Party. Squirten in de club. Even afdouchen na de draaidag loopt gierend uit de klauwen. Studente ligt goed in de groep.

Nederlands gesproken sex vrouwen zoeken gratis sexgeile grote kut gangbang maandag

De mannen riepen allemaal in koor "ohh ahh wat geil". De klaargekomen man stapte aan de kant en een andere nam zijn plaats in en begon haar met sperma besmeurde bekkie ook te neuken. Na een tijdje flink gepakt te worden spoot de man in haar kut het condoom vol, bleef nog even zitten en trok hem er uit.

Hij bedankte mij en kleedde zich aan en ging er vandoor. Een ander stond alweer klaar om haar te neuken, ik gaf hem een condoom en nog steeds met haar mond vol en een paar handen aan haar klit en tieten kreeg ze weer een nieuwe pik te verwerken in haar natte kut. Ondertussen was er nog een donkere man bij gekomen. Deze zat ook meteen aan haar te voelen en te strelen en toen hij ze broek losmaakte kwam er echt een pik van ik denk 22 cm uit.

De man in haar mond ging ook klaar komen en zij ik ga je over je geile teven bek spuiten, trok zijn oik uit haar mond en besproeide haar gezicht met heet warm sperma. Ze probeerde er nog wat van op te likken en toen was hij klaar.

Ook de man in haar kutje spoot zijn condoom vol en die hield het voor gezien. Nu waren er nog 2 over. Een die er al vanaf het begin was en de donkere man.

De eerste had zijn pik al in haar keel geschoven en de ander gaf ik een condoom. Hij had er wat moeite mee om hem erover te ktijgen maar toen hij zover was penetreerde hij haar als een hengst. Ohh zei ze met een pik in haar mond, even schoten er een paar tranen in haar ogen en toen begon ze met haar kontje naar achter te duwen want ze wilde hem weer en lang diep voelen.

Zo werd ze een tijdje door gepaald tot ik zei dat we een ander standje gingen doen. Ik zei tegen die donkere man dat hij op zijn rug op de tafel moest gaan liggen.

Missy , mijn vriendin ging op die prachtige lange dikke pik zitten boog zich voorover en begon die andere weer te zuigen. Nu begon ik haar kontje te likken en daar werd ze helemaal wild van. Ik stak 1 vinger toen 2 vingers in haar anus en toen ik voelde dat ze ze kon hebben zette ik mijn eikel tegen haar poepert en begon wat te duwne steeds wat harder tot ik er in schoot. Een kreet over de parkeerplaats AHHH wat geil!

Ze hapte weer naar voren en we begonnen nu met z'n 3 haar hard te neuken. Je hoorde haar alleen nog maar snuiven, soppen en soms tegen het kokhalzen aan geluiden maken. We neukte haar hard en diep in alle gaten tot we om de beurten kwamen. Weer werd er bedankt, jullie zijn een tof en heerlijk stelletje en wat een lekkere slet is zij.

Komen jullie hier wel vaker want dan kom ik ook weer en dat soort kreten. Uiteindelijk zijn we met z'n allen terug gelopen naar de auto's en elkaar gegroet. Eenmaal in de auto vroeg ik haar of ze had genoten en ze kon alleen maar knikken van ja heerlijk.

Dus voor herhaaling vatbaar? We zijn naar huis gereden, nog wat chauffeurs gepest met haar mooie lichaam en thuis aangekomen het nog lichtjes over gedaan en toen ging voor beide het licht uit. Dit geile sletje wilt dit vaker meemaken, maar omdat ik uit Noord Brabant en mijn vrouwtje uit Noord Holland komt vinden we het een beetje ver rijden. Dus als we het weer gaan doen hebben we besloten om het op een parkeerplaats te doen net even te noorden van purmerend op de A7 en dat gaat al heel snel gebeuren, dus liefhebbers, heb je op zaterdag avond niets te doen rij daar vooral niet langs want dan weet je dat je ons kan tegenkomen.

Ze zal het wel geil vinden om weer lekker volgestopt te worden, en wie weet nemen we je wel mee naar huis voor een onvergetelijke nacht. Tot snel "Nog een kopje koffie? Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij.

Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had. Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen. Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe.

Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan.

Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd. Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen. De jongen liet het blijkbaar aan haar over.

Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben? Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen. Ja, ze zou het doen.

Ze moest de kans wagen! Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen. Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok. Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken.

Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken. Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was. Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi. Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank.

Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden.

Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren. Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan. Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam.

Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok. Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed. Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn.

Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij ouder, verstandiger en veel ervarener was Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel.

Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende. Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar gezicht vlak bij het zijne was. Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan.

Tim was alles wat ze wou hebben! Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte.

De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden.

Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte. Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond.

Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken. Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.

Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen. O, jaaaaa, zuig er hard aan! Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren. Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde.

Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders! Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet. Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen. Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden.

Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan. Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel!

Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was. Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy , toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen.

Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd. Missy begon haar heupen op en neer te bewegen. Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen. Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam. Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging.

Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was. Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen. Tim bewoog zich zo snel dat.

Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact meest gelezen verhalen Weblinks. BFF logeer partijtje loopt uit op een lesbi orgie. Party inspecteur fleurt een suf feestje op. Biljartclub stoot er lustig op los. Doen, durven of waarheid bisex. Van een gezellige polonaise naar ordinaire gangbang. Zwembadfeest loopt gierend uit de hand met triootje.

Na de eerste wk wedstrijd loopt het finaal uit de hand. Van ruilen komt huilen, maar niet met zijn vriendin. Lucky Bastard in een omgekeerde gangbang. Rebellenclub uit Gerkesklooster paalt plaatselijke schone. Studenten feestje loopt gierend uit de klauwen. Computercursus loopt gierend uit de klauwen.

Verrasende wending op Kelli's Party. Squirten in de club. Even afdouchen na de draaidag loopt gierend uit de klauwen. Studente ligt goed in de groep.Elkaar beffen bare seks


Ze knielt dus en neemt zijn geslacht in twee handen. Ze trekt hem langzaam af en masseert zijn ballen. Ze draait haar hoofd en tongt de kerel. Ondertussen met die grote lul in haar handen. Dan draait zij haar hoofd weer en probeert die enorme eikel langzaam in haar mond te krijgen; dat lukt en hij drukt zijn enorme lul zachtjes verder in haar mond.

Ze kijkt mokerlul in zijn ogen. Een derde kerel schuift aan en begint haar kut te vingeren. Ze gaat langzaam staan zonder die lul uit haar mond te laten en staat nu gebukt met die lul in haar mond. De man die haar tieten masseerde gaat achter haar kont zitten en steekt zonder pardon zijn tong diep in haar kut.

Ik word hier supergeil van en denk: Terwijl ik dit denk komt een zevende griet binnen. Een mooie sensuele donkere vrouw, een Surinaamse denk ik en ze nadert mij vlot. Ik zat nog als enige aan de bar. De rest van de mannen staat op de dansvloer of wordt gepijpt op het matras.

Ik hoor iemand heftig klaarkomen. Ze komt naar me toe en schuift zonder iets te zeggen haar hand onder mijn handdoek en pakt mijn lul vast. Zo zo, die is hard, zegt ze. Daar houd ik van. Ik ben Soenja en wie ben jij?

Ze buigt naar voren en laat haar mooie tong kort en diep in mijn mond zakken. Haar hand trekt ondertussen mijn voorhuid zachtjes heen en weer over mijn eikel, en mijn handdoek valt op de grond. Ze tongt me diep. Ik ben in de hemel! Ik heb mijn naam nog niet eens gezegd! Plots laat ze los en zakt een trede lager naar mijn lul.

Haar grote zwarte lippen sluiten zich over mijn lul en ik voel haar tong over mijn eikel draaien. Haar hoofd houdt ze stil. Alleen haar tong raakt alle gevoelige papillen en dat is geweldig. Een van de kerels ziet wat er aan de bar plaatsvindt en loopt naar haar toe. Hij legt zijn hand op haar rug en de andere tussen haar benen. Ik voel haar kreunen, horen was niet mogelijk bij deze beats. Ze spreid haar benen licht zodat hij er beter bij kan. Ondertussen gaat ze meer bewegen met haar hoofd.

Heen en weer over mijn lul. Mijn lul brandt van geiligheid, ik voel mijn zak borrelen, de hitte is los. Ik ben goddomme retegeil. Ik zie de ketel achter haar een condoom over zijn lul heen schuiven en hij spuugt een keer in zijn handen om zijn lul nat te maken. Godsamme wat een geil gezicht zo alles bij elkaar. Hij trekt nog een keer aan zijn lul en loodst hem naar haar kut.

Het lukt niet helemaal goed dus hij pakt haar rechter dijbeen en brengt dit iets onhoog. Zo komt haar kutje wat beter in positie en kan hij haar makkelijker neuken. Hij drukt zijn lul bij haar naar binnen en begint haar te neuken. En ik wordt gepijpt. Haar hoofd gaat als een gek heen en weer.

Een derde kerel schuift aan. Hij graait naar haar tieten alsof hij toch niets anders te doen heeft. Al pijpend pakt ze zijn hand en leidt die naar haar kutje.

Hij snapt het signaal en begint haar te vingeren terwijl ze genuekt wordt. Ik denk, nu niet meteen klaarkomen aan de bar hier. Ik tik op haar hoofd en vraag: Haar mond is vrij en meteen wordt een andere lul aangeboden door mijn buurman. Ze neemt hem in handen en vouwt haar lippen om zijn eikel. Hij begint haar meteen in haar mond te neuken. Ik kijk met grote ogen hoe dat gaat en leer snel.

Deze kerel had al een paar mondjes geneukt want hij stond op punt van klaarkomen. Vlak voor mijn neus. Hij hijgt stevig en neukt haar in haar mond als hij klaarkomt. Zij haalt haar hoofd terug en ik zie zijn zaad op haar mooie donkere huid belanden.

En nog een sliert en nog een. Mijn eigen lul is zo hard, het is zo geil om die man in haar gezicht te zien klaarkomen. Dat sperma op haar mooie donkere gezicht. Het groepje meiden van de dansvloer beweegt en passeert mij langs de bar. Een paar mannen lopen mee. De Glory Hole kerel! Aha, dat ken ik. Biertje opmaken en een minuut of wat daal ik ook af naar de kelder.

Blacklight, rood en blauw licht, veel warmte en een sfeer van hitsigheid komt me tegemoet. Het eerste dat ik zie is een leren sling aan kettingen. Daarin ligt Anita hoor ik later. Ze ligt op haar rug met vier man om haar heen. Ze wordt geneukt door de mokerlul, in haar mond zit een donkere kerel man en ze trekt twee kerels links en rechts af. Mokerlul neukt haar stevig en ik hoor haar boven de beats uit kreunen. Ik loop er naar toe en probeer een glimp van deze geile 3D pornofilm mee te pikken.

De lul in haar mond begint te schokken en als hij terugtrekt zie ik zijn zaad in een boog deels in haar mond maar grotendeels op haar gezicht en de sling terecht komen. De mokerlul lonkt hitsig naar dit spectakel en trekt zijn kanon met een ruk uit haar. Hij rukt zijn condoom af, trekt zich af en spuit een forse lading over haar buik. Wat een geil gezicht die grote lul boven dat heerlijke geile lichaam, die opengeneukte kut en dat sperma op dat lichaam. Anita kijkt geil naar zijn lul en de enorme kwak zaad die over haar buik en tieten is gespoten.

Ik ben er weer helemaal klaar voor. Terwijl Anita een tissue gebaard naar mokerlul, loop ik naar de Glory Holes. Ondertussen is het daar een drukte van belang. Er zijn nog twee meiden achter de deuren gedoken. De glory Holes zijn aan twee kanten van een gangetje. Home vrouwen prive-ontvangst ijsselstein-ut. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Je belt aan en hij doet open, je komt binnen en betaald.

Hij brengt je naar boven waar zijn sletje vastgebonden en geblinddoekt zonder slipje op bed ligt. Je mag met haar spelen,voelen, proeven en haar nemen in haar lekkere strakke natte kutje en kontje geen pijpen. Ze kan ook heerlijk squirten!!! Ze is zo vast gebonden dat je haar in verschillende standjes kan nemen.

Spuiten mag overal behalve in haar gezicht of mondje. Als je klaar bent mag de volgende haar lekker gebruiken.. Een lekkere milf van 40 jr , 1.

Dus wie komt haar lekker gebruiken op vrijdag 8 juni? De fuckbang is tussen Estefania 24cm Privé Ontvangst. Geen Faker Jason Privé Ontvangst.