Boerendochter neuken man vingert meisje

boerendochter neuken man vingert meisje

Marijke Reijnders ; Alain Platel ; Idema, die hun ideeën uiten waarom zoveel Puttenaren stierven in de werkkampen; Kuhmeier om de namen te verkrijgen van de soldaten die de razzia in Putten uitvoerden en met oud-SS-adjudant Albert Naumann en zijn vrouw Annemarie over zijn herinneringen aan dePuttense vrouwen die afscheid namen van hun mannen; Ook de moderne revoluties, zoals de Arabische Lente, beginnen positief en worden gevolgd door een omwenteling die uitloopt op terreur; — haar bewondering voor de onafhankelijkheid van denken van de Duitse journaliste Hannah Arendt, die destijds verslag deed van het proces tegen nazi Adolf Eichmann.

Arendt omschreef hem als een ambtenaar, wat door Noordervliet wordt uitgelegd als: Dimitri Frenkel Frank; Ruud van Gessel; Ook zanger Ramses Shaffy is kort te zien; Stanley Donen en Gene Kelly; Hitchens en Tariq Ali; Paul Thomas Anderson; Reservefilm met een collectie korte, stomme filmfragmenten van onbekende herkomst uit de archieven van het Filmmuseum i.

Hij heeft wel op het seminarie gezeten en noemt zichzelf een culturele katholiek; — zijn passie voor poëzie, boeken en de poëziebundel die hij heeft samengesteld; — het proces van ouder worden en de veranderingen die dat met zich meebrengt; — filmcomponist Ennio Morricone; — etnische muziek; — het einde van Doe Maar destijds; — beeldend kunstenaar Pjeroo Roobjee, met wie hij in een eetclub zit; — dichter T.

Verhofstadt is zelf amateurwielrenner; Mitterrand zegt daarin dat nationalisme gelijk is aan oorlog en Verhofstadt sluit zich daarbij aan; Verhofstadt leest een fragment voor uit de autobiografie van Canetti als voorbeeld van het multiculturele Europa van voor het nationalisme en de Eerste Wereldoorlog; Verhofstadt keert zich tegen de definitie van mensen volgens één identiteit i.

Verhofstadt drinkt een glas Italiaanse wijn; Hij liet miljoen handbeschilderde porseleinen zonnebloempitten maken en bedekte de vloer van de expositieruimte daarmee; De vrouw van Verhofstadt, Dominique Verkinderen, is sopraan bij Collegium Vocale Gent maar is niet te zien in het fragment.

Beeldend kunstenaar en ontwerper, over: Schaffner, Bernard Dauman Organisation ; Swaab, die de pil in Nederland introduceerde, wat hem veel weerstand uit religieuze hoek opleverde; — de Tweede Wereldoorlog: Acteur en cabaretier, over: Vooral haar controle spreekt Huijbregts enorm aan in deze documentaire; Deze film, met Simone Signoret, die Huijbregts zeer bewondert, is zijn keuzefilm; Huijbregts vertelt dat hij hem zeer bewondert; Kuehn, over tekstschrijver Bruce Vilanch. Volgens Huijbregts worden tekstschrijvers in de VS enorm gewaardeerd en wordt in Nederland nooit het belang van schrijvers erkend; Aan de orde komen: Aan de orde komt: Pennebaker ; Brandt Corstius complimenteert Marijnissen tot slot met de opmerking dat hij eigenlijk zelf een explicateur is.

Gerhard Schröder SPD ; Adriaan van Dis praat met een arm jongetje in Namibië; Griffith ; Aan de orde komen o. Muhammad Ali Jinnah en de daaropvolgende massaslachtingen van hindoes in Pakistan en moslims in India; Tahirs tijdelijke verblijf in Pakistan vanwege de terugkeer van haar ouders; de biseksuele travestiet Ali Saleem die presentatrice Begum Nawazish Ali speelt in een Pakistaanse talkshow; de Pakistaanse samenleving, m.

Aan de orde komt o. Rik Felderhof in gesprek met majoor Paul Veenhuijzen bij hem thuis en in Engeland over zijn passie voor zijn Bentley; De Mols vader, zanger John de Mol sr. Nederland steunde Israël militair in de de Jom Kippoeroorlog, waarna de OPEC-landen een olie-embargo afkondigde; zijn liefde voor absurdisme, speciaal in het werk van Wim T.

Riccardo Chailly achter dat zij het verkeerde concert heeft ingestudeerd ; Wil lijdt aan Alzheimerdementie en haar man Ben probeert voor haar te zorgen; Arafat vertaald door Hafid Bouazza ; Catweazle schrikt als Carrot het licht aandoet; Het gesprek wordt afgewisseld met fragmenten uit twee matches van Ruska uit en met een interview uit , waarin Ruska uitgebreid de gang van zaken schetst rond het winnen van twee gouden medailles; Vladimir Vysotsky zingt Cupola, de laatste opname van Vysotsky, in Leningrad op 16 april ; Verplaatst naar 3 september.

Simpson, die verdacht werd van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en een kennis van haar, Ronald Goodman; theatrale aspecten van juryrechtspraak in de VS en gedeeltelijk in België; het goede gedrag van de Friese supporters van voetbalclub SC Heerenveen, o. Albert Einstein Polygoon Hollands Nieuws ; Ahold en negatieve beeldvorming over bedrijven in de media; de Commissie Tabaksblat die in een code voor het bedrijfsleven opstelde t.

Virgin Records  ; Alec Baldwin en Jack Lemmon Indies ; Mateman die in niet meer werd opgenomen op de ledenlijst van het CDA en daar niet in berust ; Polen die naar Polen afreizen ; Pennebaker, waarbij actrice Carol Burnett de zaal moet toespreken, omdat iemands hand klem zit in een katrol waardoor de voorstelling tijdelijk niet kan worden voortgezet met beelden achter de schermen ; Ko van Dijk en Pleuni Touw Alexander Luge en Rainer Werner Fassbinder ; Praag en Warschau terug mogen keren naar het westen 30 september  ; Aan de orde komen oa: Lodewijk de Boer, Rob du Mee Producties, ; Ana Maria Tato, ; Interview met Fasseur over: Hermans over het schrijverschap; Daarnaast komen in het gesprek aan de orde: Aan de orde komen oa haar woonplaats Den Haag, haar jeugd en opvoeding, ballet, de Schoevers-opleiding, haar opleidingen oa psychologie , uitzendbureau Content, de vrouw als ondernemer, haar relaties en huwelijken, tennis en topsport, haar werk voor de voetbalbond KNVB, de zakenwereld oa financiële schandalen en communicatie , politieke ambities, goede doelen, haar huidige leven met rijkdom, klassieke muziek, de zigeunermuziek van haar vader, haar vertrek bij Content, haar relatie met Cor Boonstra en vriendschap.

Schoevers Polygoon Hollands Nieuws, ; Murnau ; Heertje , zijn bewondering voor Johan Cruijff, de dood van zijn broer Patrick? Interview met Henk van Os. Potter ; Interview met Helga Ruebsamen. Interview met Geert Mak. Als leidraad voor het gesprek gebruikt Van Dis, Maks boeken: INTERVIEW met Kristien Hemmerechts over haar taalgebruik in haar romans; dialecten in Vlaanderen; de Nederlandse taal als norm voor de Vlamingen; de Franstalige en Vlaamse cultuur in België; het koningshuis in België; haar fascinatie voor prinses Diana; de periode dat zij in Groot-Brittannië woonde en waar zij haar eerste roman schreef; de vrijheid van het schrijven; geloven en het rooms-katholieke geloof; het Britse koningshuis; de autoriteit en macht van Margaret Thatcher; reality-televisie; de moeizame communicatie tussen mannen en vrouwen binnen relaties; de impact van autobiografische elementen in haar romans; het openbreken van seksuele taboes; schrijven in relatie tot vrouw-zijn; persoonlijk leed dat op de televisie geëtaleerd wordt; de rol van de media in oorlogssituaties en ontwikkelingslanden; vrouwenbesnijdenis; haar visie op de mensheid; de dood van man, de schrijver Herman de Koninck?

Gerrit Callewaert uit Bavikhove over het ondertitelen van het West-Vlaamse dialect op de Belgische televisie; Margaret Thatcher verspreekt zich in het openbaar; Iraanse film over een vete tussen twee families; Belgische complotten en schandalen oa Dutroux.

Het commentaar is een radioverslag van Alfred van Sprang; Interview met Hugo Brandt Corstius. Olivier Duphar over de redenen waarom het onderzoek naar de anti-agressiepil is gestaakt. Met beelden van agressieve duiven en het laboratorium van Olivier. Cilia van Dijk, ; Interview met wetenschapsfilosoof Jaap van Heerden.

Interview met Arnon Grunberg. Tognerelli ; Picard ; Verder vertelt Schippers oa over hoe hij zijn pseudoniem heeft gekozen, Barbarber, kinderen in zijn werk, de schilder Balthus, Samuel Beckett, schrijver Nabokov en zijn werk, de werking van de tabo-viool? Schippers over het blad Barbarber ; VPRO, ; Interview met Candy Dulfer. NPS, ; Interview met Gerardjan Rijnders. Weisglas tijdens een debat in de Tweede Kamer ; Simpson ; Interview met de in Engeland woonachtige Anton Corbijn.

Interview met Thom Hoffman. Bill Brandt BBC, ; Interview met Jan Vrijman over zijn ideologische en artistieke ontwikkeling. Aan de orde komen oa de keuze van zijn pseudoniem, de gevaren van politiek gesloten systemen en Vrijmans geloof in de democratie, verschillende vormen van manipulatie in kunst en politiek, nieuwsgierigheid als motor, integriteit en Vrijmans opvatting over zichzelf als observator.

Roland Freisler, wellicht illegaal opgenomen Bundesarchiv, ; Interview met Connie Palmen. Aan de orde komen oa het verschijnsel van je zelfbeeld tegenover het beeld dat je van jezelf hebt gecreëerd in het tijdperk van film en televisie, het verlies van de onschuld, de verslaving aan de roem, het vraagstuk van de vrije wil, en angst voor je eigen talent. Fassbinder SWF, ; Le désert du déserts. Gespreksonderwerpen zijn het voor het programma uitgezonden Journaal met daarin de mislukte mensensmokkel in Hongarije, de noodzaak van emotie, televisie in Roods jeugd, haar schrijverschap, haar autistische broer, het uitoefenen van macht, rassendiscriminatie, haar verblijf in Los Angeles na de rassenrellen in en voetbal.

In het gesprek komen Kerkhofs jeugd in Zuid-Afrika, Apartheid, zijn komst naar Nederland, zijn films, experimentele film, de invloed van regisseurs Frans Zwartjes en Frans vd Staak op zijn werk en de Nederlandse film aan de orde.

Als eerste wordt ingegaan op het aan het programma voorafgaande Journaal, waarbij de terugtrekking van Dutchbat uit Srebrenica ter sprake komt. Ceausescu VPRO, ; Kousbroek vertelt dat het intellect in zijn televisie-avond centraal staat. Hij denkt daarbij niet alleen aan het menselijk vernuft, maar ook aan intelligentie bij dieren en machines.

Verder komen zijn bewondering voor auteur Georges Perec, zijn fascinatie voor vliegtuigen, zijn jeugd in Nederlands-Indië en de invloed daarvan op de rest van zijn leven ter sprake.

Het gesprek spitst zich toe op kwesties als de mogelijkheid vrouwen na de menopause via IVF te bevruchten, druggebruik door zwangere vrouwen, het combineren van een carrière en het moederschap, het opheffen van de anonimiteit van spermadonors, de rol van een ethicus in de maatschappij, veilig vrijen, euthanasie, genetische manipulatie en draagmoederschap. Ook reageert De Beaufort op de kritiek die filosoof Gerard de Vries heeft op ethici. Severino Antinori BRT ; Het gesprek gaat over door hem ontworpen gebouwen, o.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen.

Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet. Scroll omlaag voor meer informatie.

Moe van dit soort popups?

..

Dokter prive ontvangst drentheboerendochter neuken man vingert meisje

Marijke Reijnders ; Alain Platel ; Idema, die hun ideeën uiten waarom zoveel Puttenaren stierven in de werkkampen; Kuhmeier om de namen te verkrijgen van de soldaten die de razzia in Putten uitvoerden en met oud-SS-adjudant Albert Naumann en zijn vrouw Annemarie over zijn herinneringen aan dePuttense vrouwen die afscheid namen van hun mannen; Ook de moderne revoluties, zoals de Arabische Lente, beginnen positief en worden gevolgd door een omwenteling die uitloopt op terreur; — haar bewondering voor de onafhankelijkheid van denken van de Duitse journaliste Hannah Arendt, die destijds verslag deed van het proces tegen nazi Adolf Eichmann.

Arendt omschreef hem als een ambtenaar, wat door Noordervliet wordt uitgelegd als: Dimitri Frenkel Frank; Ruud van Gessel; Ook zanger Ramses Shaffy is kort te zien; Stanley Donen en Gene Kelly; Hitchens en Tariq Ali; Paul Thomas Anderson; Reservefilm met een collectie korte, stomme filmfragmenten van onbekende herkomst uit de archieven van het Filmmuseum i.

Hij heeft wel op het seminarie gezeten en noemt zichzelf een culturele katholiek; — zijn passie voor poëzie, boeken en de poëziebundel die hij heeft samengesteld; — het proces van ouder worden en de veranderingen die dat met zich meebrengt; — filmcomponist Ennio Morricone; — etnische muziek; — het einde van Doe Maar destijds; — beeldend kunstenaar Pjeroo Roobjee, met wie hij in een eetclub zit; — dichter T.

Verhofstadt is zelf amateurwielrenner; Mitterrand zegt daarin dat nationalisme gelijk is aan oorlog en Verhofstadt sluit zich daarbij aan; Verhofstadt leest een fragment voor uit de autobiografie van Canetti als voorbeeld van het multiculturele Europa van voor het nationalisme en de Eerste Wereldoorlog; Verhofstadt keert zich tegen de definitie van mensen volgens één identiteit i.

Verhofstadt drinkt een glas Italiaanse wijn; Hij liet miljoen handbeschilderde porseleinen zonnebloempitten maken en bedekte de vloer van de expositieruimte daarmee; De vrouw van Verhofstadt, Dominique Verkinderen, is sopraan bij Collegium Vocale Gent maar is niet te zien in het fragment.

Beeldend kunstenaar en ontwerper, over: Schaffner, Bernard Dauman Organisation ; Swaab, die de pil in Nederland introduceerde, wat hem veel weerstand uit religieuze hoek opleverde; — de Tweede Wereldoorlog: Acteur en cabaretier, over: Vooral haar controle spreekt Huijbregts enorm aan in deze documentaire; Deze film, met Simone Signoret, die Huijbregts zeer bewondert, is zijn keuzefilm; Huijbregts vertelt dat hij hem zeer bewondert; Kuehn, over tekstschrijver Bruce Vilanch.

Volgens Huijbregts worden tekstschrijvers in de VS enorm gewaardeerd en wordt in Nederland nooit het belang van schrijvers erkend; Aan de orde komen: Aan de orde komt: Pennebaker ; Brandt Corstius complimenteert Marijnissen tot slot met de opmerking dat hij eigenlijk zelf een explicateur is. Gerhard Schröder SPD ; Adriaan van Dis praat met een arm jongetje in Namibië; Griffith ; Aan de orde komen o.

Muhammad Ali Jinnah en de daaropvolgende massaslachtingen van hindoes in Pakistan en moslims in India; Tahirs tijdelijke verblijf in Pakistan vanwege de terugkeer van haar ouders; de biseksuele travestiet Ali Saleem die presentatrice Begum Nawazish Ali speelt in een Pakistaanse talkshow; de Pakistaanse samenleving, m. Aan de orde komt o. Rik Felderhof in gesprek met majoor Paul Veenhuijzen bij hem thuis en in Engeland over zijn passie voor zijn Bentley; De Mols vader, zanger John de Mol sr.

Nederland steunde Israël militair in de de Jom Kippoeroorlog, waarna de OPEC-landen een olie-embargo afkondigde; zijn liefde voor absurdisme, speciaal in het werk van Wim T.

Riccardo Chailly achter dat zij het verkeerde concert heeft ingestudeerd ; Wil lijdt aan Alzheimerdementie en haar man Ben probeert voor haar te zorgen; Arafat vertaald door Hafid Bouazza ; Catweazle schrikt als Carrot het licht aandoet; Het gesprek wordt afgewisseld met fragmenten uit twee matches van Ruska uit en met een interview uit , waarin Ruska uitgebreid de gang van zaken schetst rond het winnen van twee gouden medailles; Vladimir Vysotsky zingt Cupola, de laatste opname van Vysotsky, in Leningrad op 16 april ; Verplaatst naar 3 september.

Simpson, die verdacht werd van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en een kennis van haar, Ronald Goodman; theatrale aspecten van juryrechtspraak in de VS en gedeeltelijk in België; het goede gedrag van de Friese supporters van voetbalclub SC Heerenveen, o. Albert Einstein Polygoon Hollands Nieuws ; Ahold en negatieve beeldvorming over bedrijven in de media; de Commissie Tabaksblat die in een code voor het bedrijfsleven opstelde t.

Virgin Records  ; Alec Baldwin en Jack Lemmon Indies ; Mateman die in niet meer werd opgenomen op de ledenlijst van het CDA en daar niet in berust ; Polen die naar Polen afreizen ; Pennebaker, waarbij actrice Carol Burnett de zaal moet toespreken, omdat iemands hand klem zit in een katrol waardoor de voorstelling tijdelijk niet kan worden voortgezet met beelden achter de schermen ; Ko van Dijk en Pleuni Touw Alexander Luge en Rainer Werner Fassbinder ; Praag en Warschau terug mogen keren naar het westen 30 september  ; Aan de orde komen oa: Lodewijk de Boer, Rob du Mee Producties, ; Ana Maria Tato, ; Interview met Fasseur over: Hermans over het schrijverschap; Daarnaast komen in het gesprek aan de orde: Aan de orde komen oa haar woonplaats Den Haag, haar jeugd en opvoeding, ballet, de Schoevers-opleiding, haar opleidingen oa psychologie , uitzendbureau Content, de vrouw als ondernemer, haar relaties en huwelijken, tennis en topsport, haar werk voor de voetbalbond KNVB, de zakenwereld oa financiële schandalen en communicatie , politieke ambities, goede doelen, haar huidige leven met rijkdom, klassieke muziek, de zigeunermuziek van haar vader, haar vertrek bij Content, haar relatie met Cor Boonstra en vriendschap.

Schoevers Polygoon Hollands Nieuws, ; Murnau ; Heertje , zijn bewondering voor Johan Cruijff, de dood van zijn broer Patrick? Interview met Henk van Os. Potter ; Interview met Helga Ruebsamen.

Interview met Geert Mak. Als leidraad voor het gesprek gebruikt Van Dis, Maks boeken: INTERVIEW met Kristien Hemmerechts over haar taalgebruik in haar romans; dialecten in Vlaanderen; de Nederlandse taal als norm voor de Vlamingen; de Franstalige en Vlaamse cultuur in België; het koningshuis in België; haar fascinatie voor prinses Diana; de periode dat zij in Groot-Brittannië woonde en waar zij haar eerste roman schreef; de vrijheid van het schrijven; geloven en het rooms-katholieke geloof; het Britse koningshuis; de autoriteit en macht van Margaret Thatcher; reality-televisie; de moeizame communicatie tussen mannen en vrouwen binnen relaties; de impact van autobiografische elementen in haar romans; het openbreken van seksuele taboes; schrijven in relatie tot vrouw-zijn; persoonlijk leed dat op de televisie geëtaleerd wordt; de rol van de media in oorlogssituaties en ontwikkelingslanden; vrouwenbesnijdenis; haar visie op de mensheid; de dood van man, de schrijver Herman de Koninck?

Gerrit Callewaert uit Bavikhove over het ondertitelen van het West-Vlaamse dialect op de Belgische televisie; Margaret Thatcher verspreekt zich in het openbaar; Iraanse film over een vete tussen twee families; Belgische complotten en schandalen oa Dutroux.

Het commentaar is een radioverslag van Alfred van Sprang; Interview met Hugo Brandt Corstius. Olivier Duphar over de redenen waarom het onderzoek naar de anti-agressiepil is gestaakt. Met beelden van agressieve duiven en het laboratorium van Olivier. Cilia van Dijk, ; Interview met wetenschapsfilosoof Jaap van Heerden.

Interview met Arnon Grunberg. Tognerelli ; Picard ; Verder vertelt Schippers oa over hoe hij zijn pseudoniem heeft gekozen, Barbarber, kinderen in zijn werk, de schilder Balthus, Samuel Beckett, schrijver Nabokov en zijn werk, de werking van de tabo-viool?

Schippers over het blad Barbarber ; VPRO, ; Interview met Candy Dulfer. NPS, ; Interview met Gerardjan Rijnders. Weisglas tijdens een debat in de Tweede Kamer ; Simpson ; Interview met de in Engeland woonachtige Anton Corbijn. Interview met Thom Hoffman. Bill Brandt BBC, ; Interview met Jan Vrijman over zijn ideologische en artistieke ontwikkeling. Aan de orde komen oa de keuze van zijn pseudoniem, de gevaren van politiek gesloten systemen en Vrijmans geloof in de democratie, verschillende vormen van manipulatie in kunst en politiek, nieuwsgierigheid als motor, integriteit en Vrijmans opvatting over zichzelf als observator.

Roland Freisler, wellicht illegaal opgenomen Bundesarchiv, ; Interview met Connie Palmen. Aan de orde komen oa het verschijnsel van je zelfbeeld tegenover het beeld dat je van jezelf hebt gecreëerd in het tijdperk van film en televisie, het verlies van de onschuld, de verslaving aan de roem, het vraagstuk van de vrije wil, en angst voor je eigen talent.

Fassbinder SWF, ; Le désert du déserts. Gespreksonderwerpen zijn het voor het programma uitgezonden Journaal met daarin de mislukte mensensmokkel in Hongarije, de noodzaak van emotie, televisie in Roods jeugd, haar schrijverschap, haar autistische broer, het uitoefenen van macht, rassendiscriminatie, haar verblijf in Los Angeles na de rassenrellen in en voetbal.

In het gesprek komen Kerkhofs jeugd in Zuid-Afrika, Apartheid, zijn komst naar Nederland, zijn films, experimentele film, de invloed van regisseurs Frans Zwartjes en Frans vd Staak op zijn werk en de Nederlandse film aan de orde. Als eerste wordt ingegaan op het aan het programma voorafgaande Journaal, waarbij de terugtrekking van Dutchbat uit Srebrenica ter sprake komt. Ceausescu VPRO, ; Kousbroek vertelt dat het intellect in zijn televisie-avond centraal staat. Hij denkt daarbij niet alleen aan het menselijk vernuft, maar ook aan intelligentie bij dieren en machines.

Verder komen zijn bewondering voor auteur Georges Perec, zijn fascinatie voor vliegtuigen, zijn jeugd in Nederlands-Indië en de invloed daarvan op de rest van zijn leven ter sprake. Het gesprek spitst zich toe op kwesties als de mogelijkheid vrouwen na de menopause via IVF te bevruchten, druggebruik door zwangere vrouwen, het combineren van een carrière en het moederschap, het opheffen van de anonimiteit van spermadonors, de rol van een ethicus in de maatschappij, veilig vrijen, euthanasie, genetische manipulatie en draagmoederschap.

Ook reageert De Beaufort op de kritiek die filosoof Gerard de Vries heeft op ethici. Severino Antinori BRT ; Het gesprek gaat over door hem ontworpen gebouwen, o.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven.

Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven.

Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups?

..

This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense. The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1.

The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization. Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code. In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. We're not big on hype. We don't make alarmist or false claims, nor do we fill our pages with dancing pictures and flash graphics, but we do provide a very easy to use service with lot of substance and a real down to earth approach. We provide everything you need to mold a complete privacy service that best fits your needs and grows with you. We think you'll like our no nonsense approach and vast array of features and soon wonder how you functioned without it all.

We've been serving individuals, celebrities, businesses, and organizations around the world since with unbeatable service and features. We do what we do very well. Advanced Private E-Mail Service. All e-mail services include unlimited free domain hosting for your own domains. All of our services hide your IP address: Everything is encrypted and standards based: Net logo and all site content is owned by Packetderm, LLC.

Your IP address is like a phone number, other people can use your IP address to identify you. Our service hides your IP address. This protects you from cyberstalkers, identity thieves, and any that may want to track or harrass you. Communicate in forums, email, and more without the worry of someone stalking or targeting you.